ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 776
  • 582
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Миналата събота им беше първата фотосесия и фотографите още вечерта им бяха изпратили над 3000 броя снимки за да си изберат за албума. Фотосесията беше вечерна, а снимките са уникални. Нямам представа колко им струва и до сега колко сме дали, но ако и другите снимки от предстоящите фотосесии са толкова хубави си заслужава всеки лев. Изумена съм обаче от цената на куверта за ресторанта - само някакви си 310 лв. Миналата година за бала на брат й платихме 250 и си мислех, че повече от това няма накъде, но явно имало 😂

# 466
  • Пловдив
А с какво облекло се правят тези фотосесии? Предполагам, че и нашите ще ги предупредят по-рано, за да можем евентуално да купим нещо подходящо.

# 467
Децата от класа на набора бяха с всекидневни дрехи, нищо по-различно...Някои момичета бяха вложили малко повече старание, но бяха 1-2...Всички други с дрехи, като за училище...където отидоха след снимките...Wink

# 468
  • София
Марини, дори не съм разбрала, че са имали фотосесия, а са в едно училище, но може би различните класове са по различно време.
При нас май също куверта за ресторанта е 300 лв., аз повече съм възмутена за чалгията, на която ще отидат после, за подобна цена, наета от целия випуск в гимназията, но рефрена е "...ама те всички ще ходят.."

# 469
Избрахме рокля вече, ходихме за два дни в Благоевград, Костенец, Асеновград, Пловдив и разбира се по София Simple Smile Яката рокля беше в Пловдив Simple Smile Предстоят, обувки, бижута, фризьор... Партито семейно ще е май на наше място, нещо луди цени са кетъринг,зали,заведения,ужас...

Някакъв тоалет ще трябва и за изпращането

Фотосесията: Две ще са, мина едната, по тъмно, с по-официални дрехи бяха, дано да са хубави снимките!

Към НБУ сме засега все така, има пак отворени врати следващата седмица.

Честито на първия ни студент!

# 470
  • на Мелмак
Привет, и моята девойка се готви за ДСД. Нещо се беше спекла, но се надявам да мине всичко добре.
Има в предвид рокля за бала, която да бъде ушита. Нещо много ми се струва като сума. Ако не е тайна или на лични, може ли ориентировъчно цена, че наистина идея си нямам Simple Smile
Моята маймуна кандидатства за общежития, където беше възможно. Сега потвърждавам, че е през моя мейл, понеже тя нейния не го следи Simple Smile

# 471
Привет, и моята девойка се готви за ДСД. Нещо се беше спекла, но се надявам да мине всичко добре.
Има в предвид рокля за бала, която да бъде ушита. Нещо много ми се струва като сума. Ако не е тайна или на лични, може ли ориентировъчно цена, че наистина идея си нямам Simple Smile
Моята маймуна кандидатства за общежития, където беше възможно. Сега потвърждавам, че е през моя мейл, понеже тя нейния не го следи Simple Smile
За шивач - преди година и около осем месеца за абсолютно права рокля над коляното и с къс ръкав, но материята беше важна за мен (италианска тафта) за сватбата на племеника ми - 250 лева за шев ми поискаха. Намерих за по-малко - 130 лева, но така ушиха роклята, че от нея и парцал за пода не става.

# 472
  • София
Цените за бална рокля варират много, в София ходихме при някаква дизайнерка /но не от най-известните, мисля/, при която цените на готовите й рокли варираха от 1200 докъм 3600 /последното за някаква ръчно рисувана рокля/, прекалено ми се стори, а и дъщеря ми не хареса всичките камъни/пайети/пера и т.н., тя иска нещо много изчистено, за което въпреки това цената беше над 1600 лв., но не разбрахме колко точно, защото вече не приемала поръчки, освен за нейните модели. Ще търсим друг вариант, може би и готова рокля, макар че девойката има ясна визия какво иска и не съм сигурна дали ще намерим точно такава. Но не сме и обикаляли още.

arino, има ли сайт този магазин в Пловив? Вчера бях там...

# 473
  • Русе
Аз също мога да споделя за цени, но в провинцията. Готови рокли внос от Турция от 250 до към 800-900лв. Ако решим да ушием рокля по наш проект ни искат около 700 лв. за дълга рокля с плат, шиене, всичко. Моя позната ми каза, че си е купила рокля, уж била от по-евтините, но струвала към 1300 лв. Така че явно цените са много разнообразни. Но все пак става въпрос за провинцията, където може да се каже, че няма никакъв избор.

# 474
И моят син е на вълна ДСД. След 2 дни е писмената част и нямам търпение да мине. В края на месеца приключва и с курсовете в СофтУни.
След това ще остане само да се готви по математика за изпита в ТУ и подготовка за матура по информатика.
Малко остана до края на лудницата 🙂.
Той не иска да учи в чужбина, а заради спорта имаше супер предложения със стипендия.

# 475
  • София
И ние избрахме рокля. Обиколихме няколко магазина в София, ходихме и до Асеновград и накрая се спряхме на една софийска рокля. Разбира се ще има корекции, зящото моята щерка е много слаба, но те са включени в цената и ще се направят, когато купим обувките. Та сега имаме мисия да издирим сребристи или светло сиви обувки, но не прекалено висок ток, че моята до сега не е ходила на токове, та ще е предизвикателство. Иначе ни казаха, че до края на февруапи трябва да сме готови с обувките, защото последните месеци преди бала било лудница при шивачките, с които работи магазина.

# 476
ние гледахме готови рокли, които ги имат на място в някакъв размер, в който все пак да придобиеш представа как ти стои, шият после за теб. ето синтеза ми, на нашата така да се каже селекция, дано ви е полезен Simple Smile между 1000 и 3000 лв. марция благоевград около 1000-1400, в софия liza kain/princess fashion/be queen 1500-2000, костенец mire design средно 1200, пловдив elenazlateva 2000-(над)3000, асеновград 1000-1200. всички имат сайтове или фейсбук/инстаграм през гугъл се намират. навсякъде на тези места имаше хубави рокли в различни стилове, има с пайети, има с пера, има хипер изчистени, има лъскави... всякакви, от друга страна повечето, като почнеш да гледаш, си заприличват, макар че си имат своите разлики Simple Smile на мен изобщо не ми се рискуваше с шивач, защото някак никога не знаеш какво ще излезе накрая...

# 477
  • София
Еднаквите рокли бяха в Асеновград най-вече. Ние си харесахме нашата рокля в Милвана моментс в София. Там цените са в порядъка на 1200-2000. При нас специфичното беше, че моята дъщеря си беше наумила цвят - светло син /не бебешки небесен, а по-скоро сиво- син/, а масово на пазара се предлагат най-вече черни, телесни,  тъмно сини, петролени и червени рокли.

# 478
Аз поръчвах и връщах рокли онлайн, докато не намерихме приемливата в началото на миналия месец...засега остава тя като избор. Има нужда от корекция, но ни върнаха от ателието, защото до бала девойките масово отслабвали и било безсмислено толкова рано да се стеснява. Обувки също има вече, замисля се за бижута и аксесоари, но е в мъгла още какво точно да бъде.

# 479
  • Пловдив
Аз съм в темата със син... но като ви чета, си мисля за 10-класничката у нас. Тя не само не е носила висок ток, но не е носила и нищо друго освен маратонка. А и е 42 номер Stuck Out Tongue Winking Eye  Като сте обикаляли, има ли подобен номер официални (или що-годе стилни!) обувки?

Общи условия

Активация на акаунт