ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 607
  • 581
  •   2
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз съм чувала за пробен изпит, който си се признава. Т.е. може да се избере с коя оценка да се кандидатства - от пробния или редовния изпит.
Но това не са пробните изпити в училището, а точно като реалните, само по-рано.
Според мен е добър ориентир къде са децарс и добра възможност да разберат как протичат изпитите и да са по-спокойни на истинските.

# 571
За УНСС миналата година е имало доста дати за ПИ, като им гледам инфото на сайта - за прием обаче взимат по-добрия резултат - в случай, че ДЗИ е по-успешно, с него балообразуват, ако ли не - с ПИ.
Това, че Регалия правят съвместно ПИ с УНСС не е нищо по-различно, просто дата в календара на университета. Изпитът няма някаква по-различна тежест от останалите дати.

# 572
Всички преводи на МГ по-горе са коректни. Secondary school e британската дума за high school (American English).

# 573
  • София
Точно това си спомних - че в едни далечни години на учебника ми по АЕ в гимназията пишеше Secondary school, но тогава учехме British, не American English. Simple Smile

# 574
  • гр.Варна
Привет,привет!
И аз се включвам във вълнуващата тема на дванадесетокласниците.Heartbeat
Нашето момче е в МГ - Варна и уж се е насочил към чужбина. Изключтелно безметежен и лежерен е.Не знам как са Вашите Rolling Eyes
Мина IELTS и се представи добре.Сега почива....Rolling Eyes

За абитуриентската запазихме заведение още месец Май за 40 човека,но май ще редуцираме броя до 20.
Пиша най-вече,за да попитам дали можете дадете идеи от къде да видим за костюм,защото той не търси,а чака да му дадем насока къде да гледа.
За Варна,знаете ли добри шивачи?
А дали и в нашия град има присъствени пробни ДЗИ-та?

catty m,
сигурна съм,че ще се справиш.Жените винаги успяваме да удържим фронта Flowers Hibiscus

# 575
  • Пловдив
Аз също се интересувам дали в Пловдив някъде правят пробни ДЗИ, на които всеки може да се запише.

# 576
  • София
Боже! 7 и 12 клас заедно!
Даже не мога да си го представя.
Може и да мога, но не искам.
Сили ти желая.

О, и аз съм в този клуб 7 и 12. Поне малкият се е ориентирал какво иска. И ако всичко е наред - гимназията изпраща един от семейството и веднага ще ѝ дадем другият.🙂

Хихихи, колко готина идея... Стискам палци!

ПП

Dive, 7+12 с вино едва ли се минава. Тук поне арарат ще да трябва... сигурно с поточна линия... или поне внос на едро...

ППП
Онуй се запъна с двата крака този път, че не ще да ходи на уроци по БЕЛ... не бих казала, че не му трябват - според мен просто не му се ходи... в 7-и клас много му помогна учителката, сега... не го знам как ще е.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:52 от katiABV

# 577
Хубави теми сте подхванали.Flowers Hibiscus
Младежът започна шофьорски курс. Взе изпита пред ДАИ и започва кормуване следващата седмица.
Предстои смяна на лична карта и разходка до ДСК.
Балът ми е на много заден план. Ние не каним гости в ресторант и не празнуваме по никакъв начин това събитие (така беше за сестрите му, така ще бъде и за него). Вероятно ще се съберем само семейството и нашите родители (който от тях е здрав, че и те са вече много възрастни).
Има костюм, риза и обувки съвсем нови, обличани един път (сестра му се омъжи преди няколко месеца), така че не знам дали ще иска друг костюм за бала или ще е с този от сватбата на сестра си.
Не успяхме да му намерим костюм (за сватбата) от нормален магазин предвид тялото, което извая във фитнеса Sunglasses и се наложи да шият по поръчка. Ако някой се интересува мога да го препоръчам на ЛС ателието, за да не е реклама. Много, много сме доволни.
За албум, ресторант и дискотека парите са дадени и отдавна е резервирано.

Иначе през 2014 година бях с първокласник, седмокласничка и 12-окласничка.
Оцелях, ей!

# 578
  • София
И моята наборка онзи ден си взе листовките пред ДАИ. Също очаквам от следващата седмица да се разбере с инструктура за кормуване. Края на месеца ни очакват и нас ЛК и банката.
Може би ще сме от последните за годината. Simple Smile

# 579
  • София
Фран, да е много щастлива дъщеря ти, да си има щастлив семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство, уважение! Kissing Heart

# 580
  • Перник
Мойто нямало да си взима албум - за какво да давал пари за нещо, което да събира прах Rolling Eyes Казвам му, че аз ще му дам парите, че когато всички други си ги получат ще го е яд - не!
Иначе са се сетили да си организират коледен банкет отделно от стандартното черпене в училище. За моя изненада дори успяха да си намерят места за следващата събота.

# 581
  • София

Иначе през 2014 година бях с първокласник, седмокласничка и 12-окласничка.
Оцелях, ей!

Flushed Е, шапки долу! Ти ще ни служиш за пример, че има шанс за оцеляване Simple Smile

Моля сподели инфо за шивашкото ателие, ще съм ти признателна.

Общи условия

Активация на акаунт