Ако не стане ще се организира сам.
решил е след изпитната сесия в края на януари да направи обиколка на Острова. Дано времето е с него, че от сега ме плаши.
Миналата година, а и сега като е студент в друг град, виждаме трудност в намирането на компания “на същия акъл” както се казва. Ние обичаме да разглеждаме забележителности и музеи, а освен това задължително опитваме местната храна. Оказа се, че приятелите му смятат, че храната е еднаква навсякъде и предпочитат да обикалят моловете
Различни хора-различни интереси.
Аз съм съгласна, макар да работя на другия край на града, само да ни покаже, че може- сам директно няма да го пуснем…ще трябва да ни повози първо:)
Браво и за организацията на бала! При нас е наопаки - имаме фотограф, заведение, фризьор, гримьор, но не и рокля/чанта/обувки/бижута. Имало време
Каза: хиляди евра за рокли не давам! (сякаш па тя ше ги даде, ама как да е). Та сега се чудим онлайн ли ще поръчва, до Турция ли ще се ходи... но имало време, де. 
Мойта мотка още не е и преполовила часовете по кормуване. Имало време...
Браво и за организацията на бала! При нас е наопаки - имаме фотограф, заведение, фризьор, гримьор, но не и рокля/чанта/обувки/бижута. Имало време
Каза: хиляди евра за рокли не давам! (сякаш па тя ше ги даде, ама как да е). Та сега се чудим онлайн ли ще поръчва, до Турция ли ще се ходи... но имало време, де. 
Мойта мотка още не е и преполовила часовете по кормуване. Имало време...
Препоръчани теми