ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 41 779
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Аз бях качвала снимки от сватбата на големия ми син. Костюмите и на двамата са от Виконте. На малкия го поръчах онлайн за баткото, но се оказа много малък за него, стана на набора и той си го хареса.
Големият ходи до Русе, вярвайте обиколи Теодор, Андрюс и още магазини и нищо не му пасна.
Та нямам много хубава снимкав реални цветове, защото фотографът сложи някакви филтри но ето

студена вълна са и на двамата костюмите
Големият мери и този https://vikonte.eu/bg/product/abiturientski-kostyumi/premium-maj … -svetlosin-flavio
но на него не му седеше добре. Иначе беше много свеж и със снахата го бяхме набелязали.

Сега отново от там поръчахме.

# 751
  • София
И нашия го обзаведохме от изложението. Много хубав костюм, заспа му. Сакото е номер по-голямо от панталона, но и двете са като шити за него. Странен цвят, нещо като много тъмно зелено/петролено/тюркоаз. 🤪 На снимки излиза сиво, винаги сиво. 😂😂😂😂 Българска марка, на Пиротска имат магазин.

Я да питам, ако някой знае коя е фирмата! На изложението, като влезеш и вървиш по средната алея до края и завиеш в дясно, там в ъгъла имаше една фирма с интересни костюми. Някой да ги знае кои са, че аз забравих да ги питам?

# 752
  • София
Яд ме е, че девойката не намери време да отидем до изложението, от изпити и тестове не успя. Те пък да вземат да си сменят малко датите - точно в края на срока е доста неудобно...както и да е, рокля шием, трябва само обувки и чанта да намерим, е, и някакви бижута..
Сигурно и куп други неща ще излязат, че са нужни, но още не се стресирам.

# 753
Олив, моята девойка ходи с приятелки. Каза, че е нямало нещо по-различно от салоните, в които вече са ходили, и като цени, и като модели.

# 754
  • София
Заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

Сигурно ще е последната с думата "клас" в нея, йей TadaTadaTada
Сложила съм ви и една анкетка Hug

Общи условия

Активация на акаунт