Изкуших се да погледна, това е комплекс в града, сравнително хубава оценка в Гугъл, 4.4 при условие, че е първия и най-евтин хотел в програмата на агенцията, обикновено първите не ги гледам, навик от преди години, бях направил много лош избор и хубаво, че агенцията ме спаси от разочарование

Ама къде отива Турция и целият туризъм или просто аз още живея със стари впечатления, но щом най-евтиния хотел започва с цена от 160 лева на човек на ден... явно нещата коренно се променят като общи впечатления за тази дестинация стил: много евтино и много хубаво

Знаете ли колко е цената СЕГА за лифта в Алания до крепостта? 22 евро
На човек! Двадесет и две евро
и горе билета за цитаделата е още 12 евро
На мен ми взеха повече, не знам защо, дадоха ми и едни слушалки към тази цена за някакъв гид и прочее, тъй де, всяка година се качвам поне веднъж, като ритуал ми е по залез, лежа на една точно определена пейка и изпращам слънцето, густо ми е на душата, както и да е, ама лифта не го взех... качих се за 2 лева по нормалния начин... и си слязох пеша, защото знам шорткътите къде са... те така, ама нещата взеха да стават безумни направо... Иначе тяхната минимална заплата е като нашата... или малко по-малка

А стоките им са от 2 до 5 пъти по-евтини, зависи от къде купуваш и какво купуваш... но месото, агнешкото пък им е бая поскъпнало... луда работа!