На море в Турция - тема 87

• 27 110
  • 399
  •   3
Отговори
# 330
Така и не разбрахме защо автобуса мина по дългия маршрут и през Истанбул за Сиде, вместо по краткия път пред курортите - Кушадасъ, Дидим и т.н.

Защото този път не е по-кратък до Алания. Алания е много по-далече. И ние заобиколихме Истанбул на път за там.

# 331
  • Варна
С огромно уважение към тези дето прочетоха целия този пасквил

защо пасквил , хубав си е пътеписа Simple Smile

''Така и не разбрахме защо автобуса мина по дългия маршрут и през Истанбул за Сиде, вместо по краткия път пред курортите - Кушадасъ, Дидим и т.н. ''
 Точно обратното - до Сиде през Кушадасъ, Дидим е към 200 км. по скъпо , - задай го в  някой ГАРМИН или друга навигация и ще ти го покаже

# 332
  • Берлин
Валерко, направо ме уби с тоя пост.

Къде намирате fact sheet за хотелите? Всяка година като гламава търся, все не успявам. Уж съм умничка

# 333
Прави сте, наистина не е по-кратък пътя , както си мислехме. Явно нещо сме се заблудили като го гледахме на пръв поглед картата.
При всички положения обаче от тук нататък със самолет.

# 334
  • Beyond the Frontiers

Къде намирате fact sheet за хотелите? Всяка година като гламава търся, все не успявам. Уж съм умничка
Google - fact sheet hotel X
Сайтовете на самите хотели.
Сайтовете на големите туроператори в БГ.
Фен страниците във фейсбук на самия хотел.

# 335

Google - fact sheet hotel X
Сайтовете на самите хотели.
Сайтовете на големите туроператори в БГ.
Фен страниците във фейсбук на самия хотел.
Аз гледам отзиви в Trip Advisor задължително със снимки на потребители и то скорошни. Те ми се струват най-обективни. И Google отзивите, ако има.
ПП: Добре, че ме подсетихте да оставя отзиви за Руби.

# 336
  • Берлин
Хубаво, но аз не питам за отзиви.

Галактик, благодаря.

# 337
  • София

Специално тоя хотел нямат, без да преувеличавам поне 10 пъти съм им искал по различни начини и никой нищо не прати. На официалния мейл също. А го имам за 24-та г.на английски и руски, даже мисля от тука ми го прати потребител. Но тая година не се сдобих с такъв.

# 338
  • Варна
Прави сте, наистина не е по-кратък пътя , както си мислехме. Явно нещо сме се заблудили като го гледахме на пръв поглед картата.
Да попитам , на кое викат турските Малдиви ? За езерото Салда ли става въпрос?

# 339
Да попитам , на кое викат турските Малдиви ? За езерото Салда ли става въпрос?

Остров Сулуада.
Имахме 3 спирки (3 плажа) , като всяка спирка беше различна на цвят водата, но все прекрасно чиста.
Ето малко снимки Simple Smile

Исках да кача повече и по-хубави снимки, но с това ограничение на форума за размера, само това ми призна и успях да прикача…

# 340
Да, на езерото Салда, но то е на 1200 метра височина и е пущинак наоколо Simple Smile Кристал вода с бели пясъци, но не съм го виждал, в плановете ми е някой ден, но не знам дали си заслужава, защото около него няма нищо...

Най-красивите морски картини бяха островите край Фетхие и заливите в Олюдениз и край него, Долината на Пеперудите...
Но това трябва да се види с корабче и трае поне един цял ден....

Ние бяхме отседнали в Олюдениз за 4 дена, които реално не ни стигнаха за да  "поемем" цялата красота и емоция на мястото...
Един ден за Фетхие... а трябват няколко, един ден за Бабадаг... стига Simple Smile , един ден за островите и заливите... ех, не стига Simple Smile и един ден за плажовете в самия Олюдениз...

# 341
Днеска явно е ден на отзивите....та да се набъркам и аз.

ОТЗИВ ЗА КОРУМАР ЕФЕСУС, КУШАДАСЪ, ТУРЦИЯ

Много благодаря за инфото, от сега си го слагам в списъка за 26та.

# 342
  • Beyond the Frontiers

Специално тоя хотел нямат, без да преувеличавам поне 10 пъти съм им искал по различни начини и никой нищо не прати. На официалния мейл също. А го имам за 24-та г.на английски и руски, даже мисля от тука ми го прати потребител. Но тая година не се сдобих с такъв.

Това ли: https://www.bgoperator.ru/pr_img/1000512/20250806/82938375/KoruM … pt_2025-2_ENG.PDF

https://www.1atravel.rs/wp-content/uploads/2025/04/FACT-SHEET_44 … .51790915.310.pdf

https://s.tez-tour.com/hotel/7023076/KoruMar_Ephesus_Concept_2025-2_ENG_3732.pdf

# 343
  • Варна
Valerko, вече знам защо не те видях 🤨

Ех, обаче за някои неща все едно не сме били в един хотел. Това личните изисквания са голяма работа и за това и вече не чета особено отзиви.
Настаниха ни веднага при пристигането-11ч и с безплатен ъпгрейд. Ако правилно се ориентирам по номерата май точно в крилото, където си искал (2245).
Камериерката - топ. Една азиатка беше дето не само бакшиш заслужаваше. Даже обувките си гледах чинно да съм подредила, защото жената и това правеше.
Анимацията-за мен перфектна, защото постоянно забавляваха децата с активности.
Точно тея обикалящи пичове направо идваха да им се подпишем, защото знаеха, че нашите са наредени там.
Вечерната… какво да е, едно и също, обаче мнооого гърмеше, не се стоеше на масичките на бара.
Храната-да, разнообразие имаше, но не беше по моето меню и не бих дала топ оценка, заради моите лични изисквания.
Плажа-ами този повече ми хареса, не че ходя на плаж ама отидох да го видя, колкото сутринта в 7 човека с багерчето да трябваше да ме заобикаля, докато си пиех кафето там, но видя ли, че и Палм Уингса не трябва така да отричаш. Малко ти е ходенето, трябва по-често, че забравяш.

Някой има ли инфо Green Nature Sarigerme дали ще го пуснат за нашия пазар или ако е попадал на платформа допускаща резервация?

# 344
  • Варна

Някой хора всячески гледат да не пътуват със самолет. С автобус донякъде е въпрос и на нагласа , а и има места до където с автобус е по удобно : Гьокчеада , Бозжеада , Айвалък , Текирдак и подобни по близки дестинации , а понякога и въпрос на финанси , има оферти които със самолет са доста скъпи !

Общи условия

Активация на акаунт