Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 345
  • 916
  •   1
Отговори
# 840
Бащите къде са във възпитанието на синовете си, а?

Всички жени да са ти виновни - окей, ама майка си да плюеш е гнусотия.
И аз това се питам мадам (от самосебе си се разбира де), щото имам момиче. И се глася някак си... имам приятели с девойки, вече жени на по 30 и кусур и само цъкам с език за какво и де реч... Глася се за някой пропуски на татковците, като му дойде времето.
Но понеже не чета мисли, реших да питам майките. Къде го чукам, къде се пука... Интересант! Сетих се за един виц. Детенце пита майка си - мамо, какво е 69? Жената почва да се чуди, да се чеше, да хъка... Сега, маминото, това е... Детето вече изгубило търпение пита пак - четно или НЕЧЕТНО? Wink

# 841
Роки, много ги търпиш.
Усетя ли тест, ставам и си тръгвам на момента.
Без дори да се извинявам, или да съчинявам оправдание.
Ще му хвърля 5, 10 лв. за кафето и да се оправя, ако сме на заведение.
Ако е на пейка, дори няма да приема поканата.

# 842
  • София
Ама къде прочете, че те са ми купували кафе??
Говорим си за времето около 20-30 минутки, после се сещам, че имам някаква спешна работа и така.

А пък за тестовете - в интерес на истината, в началото на едно запознанство и връзка, всичко е тест, и от двете страни.

# 843
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А пък за тестовете - в интерес на истината, в началото на едно запознанство и връзка, всичко е тест, и от двете страни.

Ами аз живея с мъжа ми от 20 години, но когато бях млада, не съм "тествала" никого.
Показвах си рогата веднага, всичко на масата - това, това и това.
Ако му изнася. Естествено, с неколцина не се получи, мъжа ми не се уплаши. Grinning

# 844
  • София
В такъв случай и най-перфектната жена да си хване, пак ще й създава комплекси, че не е достатъчно добра за него.

Най-перфектната жена няма да го изтърпи толкова дълго време, че да породи каквито и да е комплекси в нея.

Той затова се надява предварително да предизвика комплекси в нея Laughing Какъв мислиш е смисълът на темата? Подбиване на пазара. Бг мама познава не един такъв опит.

# 845
Mr. Green Голяма файда като обясни на мамите с десетия си профил, че гроздето му е кисело.

# 846
Ама къде прочете, че те са ми купували кафе??
Говорим си за времето около 20-30 минутки, после се сещам, че имам някаква спешна работа и така.

Не казвам, че са ти купували кафе, а че ако усетя да ме тества мъж и сме на заведение, бих постъпила така.

В случая с пейките, то самата покана за пейка си е смотан тест, поне аз така го разбирам.
За мен е равносилно на : не искат да ти отделят спокойно от времето си, искат да могат бързо да се изнижат, преценят те само на външен вид, без желание да те опознаят дори.
Демек търсят лесен секс и са повърхностни, освен невъзпитани.

На мен би ми станало обидно това и още при поканата 'Искаш ли да седнем на някоя пейка?', бих отвърнала 'Не, благодаря! Беше грешка да се уговаряме. Явно бързаш, аз също. Довиждане!'

# 847
Е точно де. В мойте случки с кафенцето на пейката, много ясно съм усещала, че ме подлагат на тест. Един даже си го призна след това. Ама трикът е, че и аз им гледам сеира. По веднъж!
Ти си там за сеира. Нищо не търсиш, просто убиваш време. Част от проблема. Надушват те, затова те тестват.
Не виждам нищо възмутително да поканиш някой на разходка при хубаво време. Някъде в удобно време между задачките ви. Няма каляска и червен килим, така че скучните, мързеливите и интерсчийките се дисквалифицират сами.

# 848
Не знам къв е смисълът от темата и кво цели авторът, ама фактът, че праснахте 60 страници за 3 дни да му обяснявате колко не става май доста показва колко ви е жегнала.
Не знам, само отбелязвам

# 849
  • София
Мен лично няма какво да ме жегне.

Просто имаме различни стандарти и той е извън моя.
Виж, опитвайки се да влезе с взлом  - обяснявам му защо не може.

Нека дерзае, все някоя ще му върже.

# 850
  • Обран бостан ;)
Не знам къв е смисълът от темата и кво цели авторът, ама фактът, че праснахте 60 страници за 3 дни да му обяснявате колко не става май доста показва колко ви е жегнала.
Не знам, само отбелязвам

Ти пък са. Нищо не може да жегне жени здраво стъпили на врата на мъжете си. Trollface

п.п. Докато го напиша и вече имам потвърждение. Wink

# 851
Дълголетието на тази тема бие всички рекорди.
Авторът трябва да е благодарен за цялата терапия, която получи безплатно.

# 852
  • Sofia
Показвах си рогата веднага, всичко на масата - това, това и това.
Ако му изнася.

Абсолютно! Така, де, ако може да ме понесе в цялата ми прелест, тестчета не са необходими. Joy

# 853
Нищо не тествам. Отивам без очаквания. Следя си емоциите и усещанията, докато съм с човека.
Не преобладават ли позитивните, няма смисъл да си губим времето и да продължаваме с последващи опити за срещи.
Не вярвам в теорията, че може да захаресваш някой с времето. Neutral Face

# 854
  • София
Нищо не тествам. Отивам без очаквания. Следя си емоциите и усещанията, докато съм с човека.
Не преобладават ли позитивните, няма смисъл да си губим времето и да продължаваме с последващи опити за срещи.
Не вярвам в теорията, че може да захаресваш някой с времето. Neutral Face
Абе то на първа среща всичко може да е топ. Обаче за около месец излизат разни всякакви черти, факти, състояния... Човек трябва да си отваря очите.

Общи условия

Активация на акаунт