Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 397
  • 916
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Елиф, права си. "Избор от профили в аповете" съвсем не е равно на "избор на мъже за връзка". Реалните мъже, готови за връзка, които се намират онлайн, са 0,1 процент.

# 751
Кажи как се подобряваш, дай идеи на жените.
Искаш да налеем масло в огъня ли за сеира ли? Smile

На 40+ няма кой да се подобрява, късно е.
Това са пълни глупости, измислени от бираджии или семейни. В университета имах 65 годишна колежка.

Обяснявам.
Една жена, която изглежда горе долу добре, има огромен избор в аповете. Признавам, че понякога заради лошо настроение, чист мързел, разположение на звездите, божията промисъл - не съм отговаряла, отказвала съм срещи и въобще съм се държала мега пасивно без да ми пука.
Звучи като усещане за огромен избор. Да те пита човек защо си пълнеж там.

# 752
В супермаркетите има повече хващащи окото мъже, отколкото в приложенията за запознанство.

# 753
А ти защо не промениш подхода си към жените, като си толкова адаптивен? Сам казваш, че нямаш успеваемост на "пазара на любовта" последната над една година, не смяташ ли, че нещо трябва да се промени? Да се адаптираш? Ако си достатъчно осъзнат, би трябвало да знаеш, че 1. едни и същи действия трудно ще доведат до различен резултат и 2. най-разумното решение не е все да гледаш да промениш другите (защото често не можеш и това не е под твой контрол), а по-скоро да промениш себе си или поне възприятията си за нещата.

Ето, 52 страници почти всички, които се включиха в темата се опитаха да те накарат да промениш подхода си към жените, нима това се случи?

# 754
Четейки, осъзнавам, че мъжете трябва да сме добре инвестирани в себе си, да поддържаме високо ниво, за да привлечем внимание, а като се доближим до жена, трябва с нея да станем още по-добри версии на себе си.

На такива критерии може би космонавтите преди полет биха могли да отговорят.

Апропо, спомена се и за това, че мъжът трябва да докара жената до оргазъм, за да си помисли за "3 в 1" и цигарка. Но тук ме гложди нещо - ако той е отговорен за нейния оргазъм, тя не е ли зависима, даже нещо като "робиня", напр. на любовта?

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 19:13 от Petko09699

# 755
  • Out of the Mix

Тогава идват "натрупванията", ако не си блял/блеял от всякакво естество.

Зависи за какво става дума, но не съм съгласен.

Ако си здрав, животът е пред теб, имаш поне още едни 30-40 г., в които да си деен и да се случват много неща.

Това са годините точно, когато се срещат вече опитът с все още младостта.

Неслучайно един мъж в този период има най - много избор, и жени са ми го казвали, и по познати съдя, сега и по себе си.

Хора сменят държава, поприща, подхващат нови начинания, някои се развеждат и т.н.

Примери бол.

Темата с финансите и еманципацията (не само, свързано с финансите) няма да я коментирам, че отново се отива  към заключената "Войната между половете", и честно казано не ми се бистри.

Коментират ми се градивни и приятни неща.

# 756

Тогава идват "натрупванията", ако не си блял/блеял от всякакво естество.

Зависи за какво става дума, но не съм съгласен.

Ако си здрав, животът е пред теб, имаш поне още едни 30-40 г., в които да си деен и да се случват много неща.

Това са годините точно, когато се срещат вече опитът с все още младостта.

Неслучайно един мъж в този период има най - много избор, и жени са ми го казвали, и по познати съдя, сега и по себе си.

Хора сменят държава, поприща, подхващат нови начинания, някои се развеждат и т.н.

Примери бол.

Темата с финансите и еманципацията (не само, свързано с финансите) няма да я коментирам, че отново се отива  към заключената "Войната между половете", и честно казано не ми се бистри.

Коментират ми се градивни и приятни неща.

Щом до 70-80 години ще си много добре и деен браво, само да знаеш, това са сметки без кръчмаря или изведнъж живота е минал 100 години  средна продължителност без да съм разбрал.

Как пък един не знам или да точно един знам, който на 40 успя да намери жена/мъж, всичко други си останаха така, поне тези които познавам и вече дори не търсят, за деца да не говорим, ясно им е какво следва.
На 40 може да имаш голям избор, ако си с пари, умен  и да имаш вид на 40 или под 40. У нас масово тези на 40, изглеждат на 45-50, отделно не всеки е много умен, богат, интересен и т.н.

# 757
Някъде ми изчезна мнението.

Исках да питам Петко по темата за "бетонирането" на предпочитания и навици след 40г. - невъзможно ли е да започнеш да ядеш здравословно, да си смениш вкуса за жени, да започнеш нов спорт, да спреш да си бъркаш носа?
Разбирам какво иска да каже, но не съм съгласен с него. Това "бетониране" важи за буумърите, но при милениълите е различно - при нас винаги е имало промени и сме адаптивни, флуидни.

# 758
  • По света и у нас
Чужденеца може да е интересен само на такива които не са виждали много от неговата порода....
Не мисля че това е добра съпоставка.
Ганя е сексапилен за чужденките. Колкото и да ви е чудно.

Както един куп българки мечтаят за черен мъж... така и Ганя е нечия екзотична мечта Simple Smile

# 759
Хайде сега, чак купища българки не мечтаят за черни, особено, ако са били по-близко до тях. Същото е и за мъжете, доста малко изобщо биха искали черна.
Дори тези жени, които мечтаят, им минава мерака много бързо, след намерят, лично познавам такива, живеещи в чужбина.

Някъде ми изчезна мнението.

Исках да питам Петко по темата за "бетонирането" на предпочитания и навици след 40г. - невъзможно ли е да започнеш да ядеш здравословно, да си смениш вкуса за жени, да започнеш нов спорт, да спреш да си бъркаш носа?
Разбирам какво иска да каже, но не съм съгласен с него. Това "бетониране" важи за буумърите, но при милениълите е различно - при нас винаги е имало промени и сме адаптивни, флуидни.
Започване на нов спорт, здравословно ядене и вкуса, може да се сменят, дори трябва да се правят и преди 40 ми се струва. Това си е начин на живот, така както е начин да се пие ракия всеки божи ден и да се седи на дивана пред телевизора.

# 760
  • Somewhere far away
Той може да е мечта- ама като го видят че даже и бъкел не може да продума на английски и като го видят как се държи като бик в стъкларница,  много бързо ще им се изпари мечтата. Grinning

# 761
  • Somewhere far away
О, не си ме разбрала. Изобщо не говоря за дейтинг апс и изобщо не говоря за избиране по снимки. Говоря за излъчване, това  беше най-важното в тезата ми, не знам как не го разбра.

# 762
  • По света и у нас
По скоро Джен Ексър, ама айде нека младее.

# 763
Другото показателно за неуспеха на дейтинг аповете е, когато няма автентикация (не знам дали вече не са сложили), и да кажем на снимките изглеждаш добре, жена си, нормална.. веднага те засипват с подозрения, че профила ти задължително е фалшив. Демек мъжете там не очакват свестни жени да ползват приложението, което те самите ползват, нищо, че уж такива търсели..

# 764
  • Out of the Mix
Мозъкът ми се опитва да асимилира как по-точно би се случило това...

Мъжчето се прави на герой първия път, ухаа, пич.

После на второто кафе, или пица на парче в кварталната пицария стои скръстен и чака какво, момичето да вади портмоне ли? Rolling Eyes

Отказвам да влизам в такива дикусии и обяснения, все едно говорим за тийнове на 12, но дори и тях майките и бащите им ги учат, че момчето вади и черпи винаги. (или не, по-скоро ми се иска да вярвам, че е да)

Майка ми ми е разказвала как по нейно време, когато нищо не е имало, всички са били бедни, като я канил някой и са излизали, са сядали на количка, или каквото, и никой никога не й е позволявал да си вади стотинките.

Сега имам чувството, че всичко е една фалшивост, но дори и в тази фалшивост, и в нямането си може да си кавалер и жените да те уважават, а ти да се държиш достойно.

Сякаш всеки се изхвърля, гледайки другите постоянно, все се гледа в купички, панички, "надгражда" се от всякакво естество до откат, хората рано рано губят индивидуалност и идентичност посредством промитите си мозъци, и мъже, и жени.

Оттам и всичките проблеми в социума ни, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт