. Братовчедите от моето поколение се пръснахме по света и у нас след десети ноември, и имам много хора, с които сме били близки като деца, но сега аз не познавам техните деца - знам ги по имена, виждала съм ги на видеовръзка, но нямаме лични отношения. Тези от Европа се прибират поне веднъж годишно, но от тези от по-далечните дестинации (Америките, Австралия, Азия) има хора, които не са се връщали от 20 години. Съответно нашите деца няма да познават техните деца, и дотам с роднинските отношения.
. Разбира се, на разположение съм само за към любими лели, чичовци и други роднини. Има и неколцина отровни интриганти, на които съм блокирала телефоните, и за които няма да си мръдна пръста при никакви обстоятелства.
Продължаваме да се събираме още по-разширена вече рода - с наши половинки и деца, но с нея просто се старая да не общувам. Същото е и в родата на мъжа ми, абослютно идентична ситуация - там те трудно общуват с вуйната и така е било още преди да се запознаем, т.е. не е в моята глава. Също забелязвам близки нейни отношения със семейството на сестра ѝ. Отдавам го на това, че аз на практика кръвна връзка с моята леля нямам, както и мъжа ми с вуйна му, толкова им е капацитетът. Аз, като леля на децата на сестрата на мъжа ми, не се държа така - държа се с тях като със свои.Препоръчани теми