В момента чета... 96

• 32 333
  • 428
  •   3
Отговори
# 420
Миж, отбелязала съм си филма да гледам задължително!
Тази вечер започвам "Ключът на Сара" - Татяна дьо Роне - надявам се да ми хареса и тя!
Една от малкото книги, които оставят следи.

Втората смърт на Колет - да, хаотична е. Един куп времеви линии, че ми става досадно. Не е толкова лоша книга. Интересна ми е засега.

GERWELL , след като я прочета, ще ти я изпратя с удоволствие. Пиши на ЛС.

# 421
Вейда, къде слушаш книгата на Перен?
Иначе всичко на Алена Морнщайнова харесвам. Дано скоро се появи нова нейна книга. "Ключът на Сара" ми е много любима, заедно със "Светлината, която не виждаме".
Аз слушах "История на пчелите", но ми беше скучна. Трябва да се науча да оставям книги, не да се мъча докрай.

# 422
  • София
"Ключът на Сара" наистина е незабравима книга, помня навремето колко се разочаровах, че след такава великолепна книга авторката е написала невероятната глупост "Руско мастило".Imp
Аз чета "Вакантен пост", какъв невероятен пропуск от моя страна, голяма майсторка на думите е Роулинг.

# 423
  • Sofia
"Вакантен пост" е първата книга с която открих Дж. К. Роулинг и от тогава съм и абсолютен фен. Това включва и крими поредицата за Страйк и Робин. Истински творец в литературния жанр.

# 424
  • Пловдив
А “Тайната на семейство Рей” заслужава ли си? Спомням си, че я бях набелязала след “Ключът на Сара” и дори търсих книги, които носят подобен силен заряд. Може ли препоръка за такава?

# 425

Фрида не ме разочарова за пореден път.

# 426
Вейда, къде слушаш книгата на Перен?
В италианската секция на българския Строител.

В "Ключът на Сара" ли се говореше за о-в Ноармутие и пасажа на Гоа? Отдавна съм я чела, малко са ми мътни спомените, но мисля че оттам научих за този пасаж, после отидох да го видя с очите си при прилив и отлив и да го прекося, наистина е впечатляващо. Съвсем скоро океана отнесе една каравана там, защото хората не внимават, или си мислят, че е шега работа...

# 427
  • София
Островът и пасажа са в "Тайната на семейство Рей". И аз много се впечатлих от природните описания и ги гледах в Гугъл. 😃Иначе, романът не е кой знае какво, леко банална семейна история - скрити тайни, разкрития и помирения.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
Аз в момента чета "Всичко, което търсиш, се крие в библиотеката". За момента ми е малко странна, но въпреки това ми е интересна. Може би усещането идва от самата японска култура. Но съм още в началото и не мога да кажа дали ще си допаднем с тази книга или не.
Преди това прочетох трилогията на Стефани Гарбър - "Имало някога едно разбито сърце". Понеже ги четох електронни, домързя ме да ги чета на английски, явно бяха правени с някой изкуствен интелект. Толкова много грешки имаше и неразбираеми думи, че на моменти се чудех дали да продължа да чета. Но като цяло историята ми хареса и ме увлече. Тийн книги са, но въпреки това ми бяха приятни и забавни. Междувременно в градския транспорт започнах да чета на киндъл "Премълчани истини". След скандала с филма по книгата на Хувър, реших, че няма да дам нито една стотинка за нейна книга. За сега върви интересно, надявам се да са направили филма добре.

Общи условия

Активация на акаунт