ТЕЛК и НЕЛК - въпроси и отговори - ТЕМА 3

• 6 727
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Преведени от лицензиран преводач ли бяха? Също има ли регистрация в Онкологичен център (Онкодиспансер) в България - обикновено искат резултат от PET-скенер и етапна епикриза за фазите на лечение, да е описано има ли рецидив или разпространение в други органи.
В електронното досие може да няма всички данни, щом е избрал да се лекува в чужбина.

# 256
Преведени от лицензиран преводач ли бяха? Също има ли регистрация в Онкологичен център (Онкодиспансер) в България - обикновено искат резултат от PET-скенер и етапна епикриза за фазите на лечение, да е описано има ли рецидив или разпространение в други органи.
В електронното досие може да няма всички данни, щом е избрал да се лекува в чужбина.
Не е регистриран в онкодиспансер, от болницата, в която му откриха заболяването му бяха изпратили документите в Пълмед Пловдив и от там има становище от онкокомия как да се лекува. Имаме пет скенер от България и ЯМР от България, и да документа от Турция е преведен!

# 257
  • Ланкър, планините Овнерог
А в направлението написано ли е като водещо заболяване? Аз лично само епикризите от леченията бях прикачила, още не бях минавала ПЕТ скенер, а ЯМР-то преди операцията хич не го отразих като важно нещо за ТЕЛК. В епикризата от операцията имаше подробно описана хистологията, а и епикриза от лъчетерапията имах. Обжалвайте, няма да загубите.

# 258
А в направлението написано ли е като водещо заболяване? Аз лично само епикризите от леченията бях прикачила, още не бях минавала ПЕТ скенер, а ЯМР-то преди операцията хич не го отразих като важно нещо за ТЕЛК. В епикризата от операцията имаше подробно описана хистологията, а и епикриза от лъчетерапията имах. Обжалвайте, няма да загубите.
А как е най - добре да обжалвам? Ако пратя жалбата по електронна поща, как ще разбера, че са я получили?

# 259
  • Ланкър, планините Овнерог
Слава Богу, нямам опит с обжалване, но аз всичко през ССЕВ пращах. Някой с опит в обжалването да каже.

Общи условия

Активация на акаунт