Отговори
# 195
След операцията ще направят хистология. Аз си взех плочките и пуснах за КРАС, БРаф,, НРАС. Сателитната стабилност е важна, защото е с друго лечение. Това за дебело черво. Аз съм сателитни стабилност, имам К РАС. Лекуват ме с това, което написах. Д-р Костов е добър хирург. С него направих консултация за опериране на черния дроб. Не може. Това потвърдиха Владов и Дамянов. И лечението започнах месен след операцията. То е еднакво, доколкото знам, навсякъде. Има едно лекарство, но не е одобрено в ЕС. Това е.Но ако не е спешна операцията, .може да мислят тумора с лъче и химио. Пропуснах - намерете добра онкоболница. Аз избрах Надежда. Чувствам се спокойна. Не плащам нищo.
Пропуснах да кажа, че благодарение на Алатея, се лекувам в болница, която харесвам. Момичетата от форума са страхотни, но Алатея е ангелче! Знае много, чете и я прегръщам!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:32 от Ноли

# 196
Минавам само да кажа, че в неделя, мама си отиде от нас... много се мъчи накрая, но и много се бори през тези 3години. Много съвети получих тук и много утеха и съдействие. Благодаря ви! Има ли някой, кокто в момента е на Kapeda ( Capecitabine), (Regorafenib)Stivarga или Plaquenil?

# 197
Съболезнования. В сряда минах ПЕТ в Александровска, много добра организация и въпреки това, доста се чака. Много, много млади хора имаше.

# 198
  • София
Stef92 Най - искрени съболезнования
Светъл път и мир на душата ѝ!

# 199
  • Другата България
Съболезнования, Stef92!
Светъл да е пътят на майка ти, дано е намерила покой! Hug

# 200
  • София
Съболезнования… светла й памет! И сила на теб Hands Pray

# 201
Съболезнования, Stef92. Да почива в мир!

# 202
Стеф, приеми искрени съболезнования и от мен. Ние погребахме татко онзи ден, той също много се измъчи накрая, представям си какво ти е, аз не бях изпитвала такава болка досега.
Но тях не ги боли вече. Да е светла паметта им.

Да гледам колко смело се бори, също 3 години, ми отключи нови уважение и любов към този човек. Видях аспекти, които не познавах като негова дъщеря. Разговорите с хората, които дойдоха да почетат паметта му, също ми дадоха много материал за размисъл. Тепърва ще си подреждам главата и сърцето. Пожелавам и на теб да не потъваш съвсем в скръбта и да имаш сили малко по малко да продължиш напред. Нека носим най-светлите искрици от съществуването на любимите ни хора и нека ги прилагаме в живота си. Дано не звучи снизходително излиянието ми, просто споделям част от мислите си на този етап.
Прегръщам те.

# 203
Здравейте!
Баща ми е с рак на стомаха без разсейки, направи 8 химиотерапии и сега го оперираха, като му премахнаха целия стомах, лекарите казаха, че част от червото ще е като стомах. Тези, които са като него биха ли споделили как се хранят, ще може ли да води нормален начин на живот, чета, че допълнително трябва да се набавят витамин Д,С и В12. Всякаква информация, съвети и подробности ще са ми от полза!

# 204
  • Варна
Моят баща от 2г. се лекува от рак. Премина през химио, имуно и лъчетерапия. Последно откриха Асцит в червата и сложиха дрен в корема. Стана 49кг. и последните 6месеца се мъчи от болка, пие по 6-7 обезболяващи на ден и не помага.
В понеделник отказаха да му начначат нова химиотерапия, няма лечение за него вече. Смята да се възползва от палеативни грижи
Много е тежно е положението, стана агресивен, заядлив, припрян...

# 205
Съболезнования,  момичета Sad
Вече не ги боли и са на по-хубаво място...

# 206
Съболезнования, момичета:cry:Надявам се близките ни да са на по-добро място Disappointed Relieved

# 207
Съболезнования и от мен! Светло  да е на душите им и нищо да не смущава покоя им!

# 208
  • софия
Съболезнования, Stef92, JoyfulCompany! Да почиват в мир!
Вече не ги боли.

# 209
Съболезнования 😔

Общи условия

Активация на акаунт