Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 40 102
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Малко се притеснявам, че като мине и утрешното класиране… вече никой няма да пише в тези групи и ще ми стане скучно 😆😆😆
Не бях влизала в bg-mamma от класиранията за ЯСЛА 😆 През последния месец чета като РОМАН 😆
Споделям напълно, както притесненията (много е заразно), така и опита (даже не успях да се сетя нито за потребителско име, нито за мейл, с който съм се регистрирала и правих нова регистрация).
Все пак се надявам, че ще има и други теми за обсъждане около наборите и няма да скучаем 🙂

# 181
157-мо е в Слатина и до 1-2г на около 6-7 мин пеша от него ще има метро (на ул. Гео Милев). Не е на кофти място и наистина е голямо и с обширен двор. Не знам за нивото на език. 35-то си е 3-та немска между хората. Учи си се сериозно.

# 182
Аз чета редовно и почти всичко. Миналогодишната 7-класна я следях даже, за да придобия представа какво ме очаква. Просто не ми се пише особено много.

# 183
Ами трябва да има живот и за децата с нисък бал. Simple Smile  обаче с това 3 хБЕЛ ни загубиха  нас.
157 не е с три пъти български. Или по принцип пишете за паралелките с три пъти БЕЛ...

# 184
Малко се притеснявам, че като мине и утрешното класиране… вече никой няма да пише в тези групи и ще ми стане скучно 😆😆😆
Не бях влизала в bg-mamma от класиранията за ЯСЛА 😆 През последния месец чета като РОМАН 😆
Споделям напълно, както притесненията (много е заразно), така и опита (даже не успях да се сетя нито за потребителско име, нито за мейл, с който съм се регистрирала и правих нова регистрация).
Все пак се надявам, че ще има и други теми за обсъждане около наборите и няма да скучаем 🙂
Оооо, ще има - за първия учебен ден в новото училище, за новия клас, за новите учители... Харесва ли им училището. Теми да искаш. Joy

# 185
  • София
Е, това с трета немска ме разби... Не знаех и за втора, майка ми в 91-во преподаваше история на немски, беше и класна, нещата, които я отказаха да е повече там, са причина и никога да не давам на децата наклон за елитните езикови гимназии. Но се изненадах  с трета немска Simple Smile

# 186
  • Куциндрел
Като си говорим за набори, до преди седмица си лягаше в 3 сутринта заради компа, получи строги ограничения, сега си ляга в 3 сутринта заради Манга. Ние просто не можем да го дебнем и юркаме да ляга, изпокапваме към 12 вечерта. Ако му взема Мангата, сигурно друго ще намери. Трябват хапчета.. за мен...

# 187
  • София
Аз ако чете и затова седи до късно ще съм ок... Уви, с две годишно съм, освен с набора, та сили - никакви...

# 188
  • София
Току що научих, че имало и втора испанска Simple Smile И аз не бях чела бгмама от края на майчиството Simple Smile полезно си е.
Ама сега като го гледам на картата това се намира в края на града до някакви релси при квартала Христо Ботев... Така по локацията изглежда логично да има много свободни места и нисък бал. Изобщо не бих заподозряла, че може да се нарича втора испанска, но ето - човек се учи докато е жив.
Така по локацията и НГДЕК е в циганската махала, ама е Класическата гимназия. Що за изказване?!

# 189
Ами трябва да има живот и за децата с нисък бал. Simple Smile  обаче с това 3 хБЕЛ ни загубиха  нас.
157 не е с три пъти български. Или по принцип пишете за паралелките с три пъти БЕЛ...
Тази година мисля, че е.
Нивото на езика е добро. Поне така казаха моите познати. Б1 започват още първата година, имат си нейтив.
/втора ръка е инфото, имайте предвид/

# 190
  • Куциндрел
Аз ако чете и затова седи до късно ще съм ок... Уви, с две годишно съм, освен с набора, та сили - никакви...

После спи до обяд....

# 191
Ами това е квартално СУ, не е гимназия като НГДЕК, а и сама казваш, че НГДЕК е в махалата - локацията е нещо, което не може да се отрече и училището не може да гарантира сигурността на учениците извън двора. Относно въпросното СУ - така ми се видя локацията, какво да правя? Изрично казах, че е по карта, а не по наблюдение. Щом ще има спирка на метрото, вероятно е прилично място, а и ще се подобри. Винаги при наличие на спирка се променят нещата.

kitty_ls, защо напусна майка ти?

# 192
  • Куциндрел
Нищо й няма на локацията на 157.

# 193
Откъм транспорт  ни е куцо на нас от дивия софийски запад.

# 194
Аз не зная къде точно се намира това училище, само знаех, че е в Слатина, не предполагах, че е близо до Христо Ботев - не съм наясно дотам дали има удобен градски транспорт. Представях си го, че с трамвай 20 или с автобус 11 се стига.
Но познавам доста деца, които учат там и са доволни от нивото на испанския.
И не е с три пъти БЕЛ, с удвояване на математика и на български е. Но всяка година излизат по толкова много свободни места, още когато големият ми син кандидатстваше беше така.

Общи условия

Активация на акаунт