Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 799
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Според мен са наясно с ешелони и елитност. Голяма част от децата разсъждават като родителите си. Има деца, които също като големите, държат на "престижа" и отиват по бал.
Поне каквото ми разказва моето дете за съучениците си.

Бях писала за “всеобщата изненада” защо дъщеря ми, като има толкова висок бал, е избрала Френската, а не Испанската 😆 Все едно да ме питаш защо предпочитам гуменки пред обувки с токчета… АМИ ЗАЩОТО СЛЕДВА МЕЧТИТЕ СИ, А НЕ “ТРЕНДА”…
Успех на всички, които смело следват мечтите си!🍀

# 256
  • Куциндрел
Според мен са наясно с ешелони и елитност. Голяма част от децата разсъждават като родителите си. Има деца, които също като големите, държат на "престижа" и отиват по бал.
Поне каквото ми разказва моето дете за съучениците си.

Бях писала за “всеобщата изненада” защо дъщеря ми, като има толкова висок бал, е избрала Френската, а не Испанската 😆 Все едно да ме питаш защо предпочитам гуменки пред обувки с токчета… АМИ ЗАЩОТО СЛЕДВА МЕЧТИТЕ СИ, А НЕ “ТРЕНДА”…
Успех на всички, които смело следват мечтите си!🍀
Защо испанския е толкова желан напоследък? Цели се испанската, а ако не стане по бал надолу в училищата някое с испански.

# 257
Отново последните страници на темата носят кофти привкус. Някакво разделение пак се получава на "елит" и "неелит", че и към кварталите вече се тръгна.
Тук пишем неколцина родители на фона да останалите 12000.
Никой няма гаранция за това, че неговото дете от "елита" (училище, квартал) ще се развие в живота по-добре от "неелитното" от крайния квартал. Даже доста често, включително с мои познати и близки приятели стана точно така, "неелитните" се справиха много по-добре с живота си от "елитните".
Аз лично ще си взема малко почивка от темата, защото имам чувството, че на тези, за  които кампанията приключи им е крайно скучно и се чудят с какво да запълват времето си.
Успех на всички "елитни" и "неелитни" смелчаци!🍀

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:00 от loliy

# 258
Vache, моля да не ми приписваш неверни неща! Никога не съм казала нещо неуважително. Говоря за локация на карта (нито за училище, нито за деца коментирам). Живущите в района казаха, че няма достатъчно транспорт. Както и предположих вероятно това е причина за свободните места.
При пускането на метрото, ще стане достъпно за много повече ученици и при положение, че предлага качествено образование, както и балът ще се вдигне, така и местата ще се заемат.

Единственото, което обърках беше, че е училище от 1 клас, а то било гимназия, но грешката стана, защото делят една сграда.

Няма как да говоря грубо за квартално училище, щом и личните ми деца са в такова вече 7г.

Допълвам: мнението ми относно транспорта се дължи на следното: нашето СУ няма добра подготовка 1-7клас, но е пълно и то в голяма степен с хора извън района именно защото има автобуси, тролеи, трамвай +метро и е на голям булевард в широк център. Пълни 1клас деца от 4та група (извън района), защото местните знаят, че не е ок. Сега последните 2г като че ли се промениха нещата, но така беше дълго време. Тоест транспортът има значение, вкл. при не добро качество.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:05 от Shushi2

# 259
Добре е децата да следват мечтите си, ако знаят какви са им мечтите. Моята си сменя мечтите като носни кърпи и ако ги следва всяка в съответното училище ще ги обиколи като пумпал всичките за няколко години.
Последната ни драма с японския, мечтата да ходи в Токио в манга мол. Ами няма как да я приема насериозно тази мечта, защото предишната беше да стане художник на Ривиерата
 Ако утре реши да става военна пилотка къде  да подавам  документи

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:20 от Априлски душ

# 260
  • София
Добре е децата да следват мечтите си, ако знаят какви са им мечтите. Моята си сменя мечтите като носни кърпи и ако ги следва всяка в съответното училище ще ги обиколи като пумпал всичките за няколко години.
Последната ни драма с японския, мечтата да ходи в Токио в манга мол. Ами няма как да я приема насериозно тази мечта, защото предишната беше да стане художник на Ривиерата
 Ако утре реши да става военна пилотка къде  да подавам  документи
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ох хахаха, ами.... военните пилоти са в Долна Митрополия Simple Smile

# 261
  • София
Vache, моля да не ми приписваш неверни неща! Никога не съм казала нещо неуважително.
Нищо не ти приписвам. Цитирала съм твоите думи. Всеки има очи да види и да прецени сам. Няма нужда от повече обяснения от моя страна.

# 262
  • София
Излезе трето класиране,

# 263
Детето ми не е класирано, а има минимум бала за паралелката.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 20:45 от /Hope/

# 264
Да не са объркали пак нещо тези от мон

# 265
Като не участваме в 3-то има ли как да видя?
Дайте ИНФО за минимални в Испанската и НПМГ, моля.

# 266
Аз черпя виртуално ...треперя от кеф ...73. то с Математика ..иееееее ..не знам за него , ама аз много исках там BlushBeersTada

# 267
Това с "елитните" училища и добрата среда там май ще се окаже доста пресилено... случайно видях части от чата , който върви в новосъздадената група в инстаграм на новоприетите бъдещи осмокласници в 91 НЕГ. Нямям думи да опиша... това ако е среда и елит... дано да са малка част от всичките и да се повлияят от "по-добрите"

# 268
  • Пловдив
Дано да е бъг, но преди да се стигне до критерия с оценките от свидетелството за основно образование, не се ли гледа сборът от точки на НВО?

# 269
  • Куциндрел
Детето ми не е класирано, а има минимум бала за паралелката. Дипломата и другите оценки са пълно 6. Защо се получава така?
И за друга паралелка има бала, май пак има бъг...ще откача
Гледаш ли в правилния таб?

Общи условия

Активация на акаунт