Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Моите и двамата имат карта за ГТ още от 1 клас, редовно ползваме градски транспорт. Зареждам им ги заедно с моята, ползвам семеен пакет - излиза им по 10 лв на месец (последната 1 г не зареждах, че нали нямаха 14 г, от края на май младежа пак е с нормална ученическа карта, сестра му ще е на аванта още година и половина).

Spensa, есента си загубих картата, отидох до гишето на ГТ на Сердика, по името и ЕГНто ми изкараха веднага нова пластика - но това е ако картата е поименна.

gadamer, не знам дали няма да ти искат някакъв документ, че е ученик, на мен всяка есен ми искат да видят новата ученическа карта.

# 346
Моята щерка не е мързелива, тя е енергоспестяваща. Joy Гледа да си спестява усилия за каквото се сети.
Тия дни страда заради смъртта на Ози Озбърн. Нарисува негов портрет по молба на нейн съученик, който също му е фен, та ще му го подарява.
Иначе прави с баща си преговор по химия на материала от 7 клас, че тази година учителката им постоянно отсъстваше по болест, та ако има пропуски да навакса.
Занимава се детето с каквото намери за добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 347
О, и аз искам портрет на Ози!
Браво на детето 🫶🏻

# 348
Много съм изтрещяла. Чудя се дали да ходи в частно или да го оставя в държавното, където го приеха. И сравнявам..резултати.. нво 10. клас, дзи...брей, ду-то блести, комай с по-висок резултат от 91-во.
Какво съм сравнила, 4.клас ДУ с/у 10.клас ЧГ.

# 349
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моите и двамата имат карта за ГТ още от 1 клас, редовно ползваме градски транспорт. Зареждам им ги заедно с моята, ползвам семеен пакет - излиза им по 10 лв на месец (последната 1 г не зареждах, че нали нямаха 14 г, от края на май младежа пак е с нормална ученическа карта, сестра му ще е на аванта още година и половина).

Spensa, есента си загубих картата, отидох до гишето на ГТ на Сердика, по името и ЕГНто ми изкараха веднага нова пластика - но това е ако картата е поименна.

gadamer, не знам дали няма да ти искат някакъв документ, че е ученик, на мен всяка есен ми искат да видят новата ученическа карта.

Хм, не знам. Тя по принцип още има право на безплатна, не съм се възползвала досега, плаща си с телефон.

# 350
  • София
Ние бяхме с безплатната карта за СГТ, топ си беше. Ползваше я доста активно, особено до януари, защото бяхме в Младост 1, а училището му беше на МС Вардар. От октомври вече няма право, чудех се каква да изкарам, но явно ще е в 3-то, така че няма да му трябва, на 3 мин пеш е Sad

# 351
  • Sofia
Аз тъкмо се зарадвах на безплатната година градски транспорт за седмокласника и започнаха ремонта на Опълченска. А той само до училище ползва транспорт, единствено по тази улица, така че само помирисахме безплатната транспортна карта и в навечерието на рождения му ден получихме напомняне, че авантата изтича.

# 352
  • Куциндрел
180 лева май беше годишната карта за ученици. Мисля да му изкарам една, до сега ползваше безплатната, но октомври става на 14.

# 353
Много съм изтрещяла. Чудя се дали да ходи в частно или да го оставя в държавното, където го приеха. И сравнявам..резултати.. нво 10. клас, дзи...брей, ду-то блести, комай с по-висок резултат от 91-во.
Laughing
мале мале

# 354
  • София
Сравняването на ДЗИ е излишно. То зависи от децата, които го полагат.
Много ясно, че в училища, в които са влезли с по-висок бал, ще е по-високо в класацията.
Не преподавателите и училището, а децата са важни.

Чудесен пример е Елисавета Вазова. Преди 5 година влизаха с 350т, а сега с 450. Значи очакваме покачване на бала за ДЗИ след 5 години. Не защото преподават повече материал по БЕЛ, а защото са влезли по-учещи деца.

Spensa, детето какво иска?

# 355
Хора, тия деца цяла година са били под напрежение, учили и ходили на изпити (включително подготвителните), грехота е изобщо да казвате сега, че ги мързяло. Голяма работа, че си лягат късно и стават късно от две седмици, отпуснете малко каиша, нека дишат. Grinning Ваканцията е преполовена, септември ще го мислят как ще се оправят в училище.

Кой? Цяла година е бил така? Joy
Моят не...цяла година лягаше по нощите..както и сега.

Пак се обобщава...подготвителни изпити...па учене до нощите.....не е общовалидно знаете ....

Чак грехота било...вярно ли??
Ми мързи го моят. Да. Мързи го да ходи дори на плаж...

# 356
  • Куциндрел
Тази 2ра испанска ме преследва. Днес упътих едни хора да записват детето си. То това училище е леко секретно, защото на сградата пише 148мо само.

# 357
И аз съм в същата дилема. В частното ще пътува една идея по-малко, ще е само първа смяна и езикът ще е по-предпочитания. Но пък още пет години такси…ох, сложно…

# 358
  • София
Сравняването на ДЗИ е излишно. То зависи от децата, които го полагат.
Много ясно, че в училища, в които са влезли с по-висок бал, ще е по-високо в класацията.
Не преподавателите и училището, а децата са важни

Не съм съгласна: и трите имат значение: има вдъхновяващи учители, които могат да запалят децата и да свършат чудеса с тях. Както и обратното, може да имате чудесни деца, но преподавателят да убие всякакво желание у тях и да се постигнат плачевни резултати

# 359

Кой? Цяла година е бил така? Joy
Моят не...цяла година лягаше по нощите..както и сега.

Пак се обобщава...подготвителни изпити...па учене до нощите.....не е общовалидно знаете ....

Чак грехота било...вярно ли??
Ми мързи го моят. Да. Мързи го да ходи дори на плаж...

Хайде и аз да цопна в отбора на майките на мързеливи чеда. Толкова го мързи милия, че очаквам скоро да направи някой пробив от световно значение с някое ново изобретение, улесняващо живота (стига някой да е склонен да го осъществи, щото нали... мързи го). По негово мнение - положил е кански усилия тази година, щото видиш ли, ходил е на школа по веднъж седмично (БЕЛ и мат един след друг, че да не се разкарва два пъти) и даже лошата му майка го е тормозила да пише домашните и тук- там да реши някоя задача в повече. Резултатите, които постигна (не са във висините, да не се объркате нещо), ги приемам за мой личен успех, защото  са плод на много тренировки на нервите и гласните струни и голяма част от косата ми заплати с цвета си за тях. Възхищавам се на амбициозните и целеустремени деца. Моето не е от тях. Той е висша форма на енергоспестяване и всеки опит да го накараме да свърши нещо се сблъсква с: Ама какво съм ви направил, че ПАК започнахте да се заяждате с мен...
Кой предложи да спрем белото? Хайде сега, здравето на черния дроб или менталното ни здраве е с по- висок приоритет Thinking

Общи условия

Активация на акаунт