Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 40 438
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А според мен местата са малко след като на 3 имаше доста свободно във високо баловете .Сега ми се виждат малко нали пак високо налови за освободили места за да участват на 3 сега ме виждам техните места .

# 601
  • София
Според мен е нормално местата да са по-малко. След всяко класиране децата се "наместват", както и амбициите на родителите им. За следващото класиране по-малко искат да рискуват, или пък изобщо виждат смисъл да го правят.

# 602
Аз също смятам, че местата не са кой знае колко. И да, едни и същи деца с висок бал се въртят в общи линии.
Лошото е, че вече не може да си толкова сигурен в мястото си на 5 класиране (ако се отпишеш сега) за да се върнеш там, защото при него нещата стават абсолютно непрозрачни. Риска е огромен дори и за деца с много висок бал. Поне според мен, де!

# 603
  • София
Във високобаловите училища местата са доста повече от миналата година.

# 604
Предполагам защото едни и същи деца ги държаха досега, но вероятно вече са се записали и сега на 4-то класиране баловете ще паднат.

# 605
Но и “Дидева” вече е на море, или ѝ писна 😆
В началото изкарваше статистики и класирания секунди след РУО. Сега… нЕма никой 😆

# 606
  • София
А какво трябва да изкара сега? В момента няма класирания и статистики. Тях си ги изкарва своевременно.

# 607
  • Куциндрел
При положение, че СМГ влизат с най-високите балове, т.е. могат да влязат навсякъде, за какво ги държат тези места до последно? И сега мисля, че има поне 2 места свободни.

# 608
Може ли някой да даде съвет , записахме дъщеря ми с бал 330-360 още на първо класиране в средно желано училище, тя много иска място в желано, където баловете последно бяха в порядък 400 плюс, има по 2/3 места в различните паралелки, и мисля , че не и дадох голям шанс ,защото и казах , че ще се вдигнат за трето и не ми се рискува! Сега за четвърто падат ли баловете в този нисък порядък или да си остане в записаното училище , където поне паралелката и харесва 🙂, благодаря! Едни от желаните училища са 127, 1,2 ,7 , 30 😞
Аз не бих рискувала на ваше място. Не мисля, че ще падне толкова. Най-много във 2-ро СУ програмиране на изкуствен интелект (видях, че има 3 места) да падне до 360, но пак ми се струва рисковано. В останалите училища са по-високи баловете.

# 609
При положение, че СМГ влизат с най-високите балове, т.е. могат да влязат навсякъде, за какво ги държат тези места до последно? И сега мисля, че има поне 2 места свободни.

Според мен вече не ги държат, пробвали са в по-желана паралелка, успели неуспели вчера са се записали. Просто когато са се отписали, местата им е нямало как да излязат още за 3-то класиране, а излизат чак сега.

# 610
А какво трябва да изкара сега? В момента няма класирания и статистики. Тях си ги изкарва своевременно.

Ами ако трябва да отговоря на вашия сериозен тон, имаше качени “свободни места за трето класиране”… Мислех, че ще качи и “свободни места за четвърто”. Но да ви призная, нито вече ме вълнува, нито някога занапред ще ме интересува.

# 611
  • София

Според мен вече не ги държат, пробвали са в по-желана паралелка, успели неуспели вчера са се записали. Просто когато са се отписали, местата им е нямало как да излязат още за 3-то класиране, а излизат чак сега.
Ами и аз така мислех ,но сега не ми се вижда да има много свободи за момичета конкретно. Те и да са се прекасирали техните места от 2 трябва да се видят сега странно ми е. Толкова много момичета да не са записали никъде до 3 класиране със висок бал, за да не се виждат освободените от тях места .

# 612
  • София
Има пак супер много места в топ 20 ...или аз нещо не съм в час ,  но и в СМГ видях 2 , в НЕГ има , във 2ЕАГ са към 5 , в 1ЕАГ , в НПМГ, в Джон Атанасов пак към 5 , в 35 са 4 само за НЕ/РЕ(момчешки са 3) ...със сигурност ще паднат баловете , ама аз не смея повече да играя ..приемам, че това му беше на късмет и за повече нямам нерви - даже няма и да му казвам ,че има места в скъпото му СМГ, НЕГ или другите там дето ги искаше ...да си е изкарал хубав бал, да е имал избор ..сега и на това трябва да е доволен .
1:1 с нашата ситуация  Simple Smile

# 613
  • София
Относно пътуването до училището - досега ходеше пеш 1-2 км, а сега от станцията на метрото, която е точно пред нас, до изхода на метрото точно пред училището. Мисля, че това е по-добрият и по-бърз вариант за него. Местонахождението също ни беше критерий при подреждането на желанията.

# 614
Здравейте, имам въпрос относно класиранията. Има още четвърто и едно последно. Има някакво директорско класиране. Някой знае ли разликите между тях. Има ли някакво класиране, за което чух, че не е нужно да се отписваш от настоящето училище, в което си записан?

Общи условия

Активация на акаунт