Отговори
# 525
Казват, че ресторантът, в който отишъл Мердо на Асос, бил много близо до сета на Афра...

https://x.com/sonuvarsinsana/status/1955262118082527232?t=bJg4eg … zzFBHTT2EElg&s=19

Случайно е бил там. 😜😎

# 526
Казват, че ресторантът, в който отишъл Мердо на Асос, бил много близо до сета на Афра...

https://x.com/sonuvarsinsana/status/1955262118082527232?t=bJg4eg … zzFBHTT2EElg&s=19
“Не мога да повярвам!” 🤣🤣🤣
Ей на това му се вика “ чиста случайност” 🤣🤣🤣

# 527
здравейте, новата снимка на Мерт ни показа един много отслабнал, подмладен Мерт (прилича на мерт от 1 сезон), но без гривната

# 528

🧿🤍🪬♾🧄

# 529
  • Яко в Матрицата...

Добра разлика, заради очилата ще да е Sunglasses

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:12 от Reni 🧿

# 530
Преди дни Сема написа, че се сърди не само на Мерт, а и на Афра и писа, че няма да заеме ничия страна. Като й гледам днешния пост явно още им е сърдита.

# 531
Афито пак е номер 1! 👑 Ама победителката от миналата седмица къде е? Такова чудо не бях виждала!
Добре, че са очилата! 🕶
Добра разлика, заради очилата ще да е Sunglasses

# 532
  • Яко в Матрицата...
Аз ви казвам, вълшебни са Heart Eyes

Относно поста на Сема - тя е виждала нещата по различен начин, имала е друга представа за ситуацията. Нямам идея с каква информация е разполагала или разполага в момента, но явно е разочарована от нещо. Разбирам я, но тя е пример за това какво не трябва да правим, за да не се разочароваме. Семките, облягаме се хубаво назад и гледаме... Това е Wink

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 20:42 от Reni 🧿

# 533
Пак пускам фен арт Simple Smile

# 534
Още едно усмихнато личице получаваме днес. Снимка на Наги от сета.

# 535
  • София
Аз много харесах този пост от преди малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво на Афито!

# 536
Още едно усмихнато личице получаваме днес. Снимка на Наги от сета.

Много е сладко това Наги.😍

Браво на Афра!🤗

# 537
  • Яко в Матрицата...
Не знам защо досега не направиха фенклуб на Нагиш Grinning

# 538
Браво на Афра! Друго си е нашите патрони да са на номер едно Simple Smile
Миналата седмица за мен резултатите бяха някакво недоразумение, нагласена работа.
Сега Афра си е кралицата. Очаквам и Рамо да е кралят Wink

# 539
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Еййй тези очила бе SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Човек да не остави без надзор СЦ и гледай какви магии се случват Heart Eyes
Рени, определено са вълшебни тези очила 👓.
И аз искам такива Wink не за друго ами и аз ще имам такава усмивка като на Афра и Мерт Joy
Мерто го изловиха в тях не спря да се усмихва момчето Sunglasses. Ей на отиде чак до Асос да ги върне на Афра и тя се сдоби със страхотна щастлива усмивка Sunglasses

А относно ресторанта, който е посетил близо до сета на Пера ... Ми там готвят вкусно, какво да се прави Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

ПП. Някой да сложи още много бонджуци че аз нямам Blue HeartBlue HeartBlue Heart
И да си знаете всички ви лайкнах докъдето ми стигна днешната дажба лайкове Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 23:16 от kotelina

Общи условия

Активация на акаунт