Отговори
# 645
# 646
Разгадаха чата! ✌🏻

# 647
Както винаги Неслишах не пропуска да се покаже, когато е с Афра.

# 648
  • София
А как се разбра, че това е Афра? Сигурно е тя, но все пак...

# 649
Оффффф, бактън от тая вече, не пропуска да се покаже!
Мистери, Несла качва снимки само с Афра и Принтера, 🤣 очевидно не е мъжка ръка, значи е Афра! 😜

# 650
А как се разбра, че това е Афра? Сигурно е тя, но все пак...

В Х пощуряха, че нали Несла им е първа "любимка". Очаквам сега да качи снимката във фен страницата, която сама си е направила и после да се лайкне както прави обикновено. 😄

# 651
Тъкмо щях да пиша,че сега е ред на Афра да посети Мерт на сета. И хоп Несла трябваше да се похвали, че видиш ли е с Афра. Не знам какво щеше да прави това момиче,ако Афра не й беше приятелка. Тя с нищо друго май не е известна.
Дано Афра правилно да си е преценила приятелите и да не пострада. Нож в гърба и от приятел боли най-много.

# 652
  • София
Оффффф, бактън от тая вече, не пропуска да се покаже!
Мистери, Несла качва снимки само с Афра и Принтера, 🤣 очевидно не е мъжка ръка, значи е Афра! 😜

За жалост единственото, което не е никак малко и винаги ме е карало да имам някакви съмнения в намеренията на тази особа е приятелството й с принтера, което далеч не е само по работа. Не за друго, но този изкара Афра не знам каква си, разревавал я е един куп пъти с клеветите си, а Неслишах седи до него и си шепнат на ухо при всяка възможност.

# 653
И аз не проумявам Несла как може да е толкова близка с Принтера след всички гнусотии, които той направи срещу Афра. Забележете, че не само солотата му го направиха, а лично Принтера го правеше. Само намеците, които публично е правил, че Афра му е изневерила са достатъчни да се разграничи от него. Хубаво, работата й налага да общува с него само, че Несла и Принтера не само се засичат по събития, а тя винаги е залепена или за ухото му, или за сакото му.

# 654
Защо Несла не вземе да се гаджоса с Принтера Joy
Така или иначе вече перфектно се разбират. Пък й ще се рекламират взаимно.
Двойка трепач ще са Joy

# 655
Един за друг са и според мен! Несла сега си има гадже, обаче!

# 656
  • София
Двойка трепач ще са Joy

Защото има гадже, уж. Ама Джанер беше много щастлив миналата седмица докато го играеше теляк на Алп.

# 657
Двойка трепач ще са Joy

Защото и двамата имат нужда от Афра, за да се говори за тях. 😄 Особено Неслишах на която 68 000 от общо 69 000 последователи в Инстаграм ги има единствено заради Афра.

# 658
Вие пък Simple Smile Какво като има гадже.
Днес има, утре вече може да няма.
С Принтера кажете нямам ли попадение, колко си отиват Wink
То момчето на Несла в един момент ще почне да ревнува от Афра и ще си бие камшика. Несла не си толкова рекламира мъжа. Видиш ли й снимките даже ще каже човек,че постоянно е с Афра. То това гадже милото къде е в картинката. Joy

# 659
Не мисля, че Принтера би се хванал с Неслишах, защото той харесва по-красиви жени, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт