Бивш мъж, приятелство!

• 5 024
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
А ти защо се обясняваш?

# 91
И аз съм на мнение, че по-добре мъж, а не приятелка, НО тук има голяма червена лампа - как така взехте да се харесвате, след като се оказа, че си приятелка на бившата му. Това е долен тип, който иска да си го върне на бившата и да те използва, дори като кошче за душевни отпадъци. Отделно казваш, че е доста по-голям от теб - не се занимавай с дърти мъже. Не са по-зрели и имат проблеми със секса. Кажи на приятелката си, че си го блокирала без много подробности, за да не го научи от него.

# 92
И аз съм на мнение, че по-добре мъж, а не приятелка, НО тук има голяма червена лампа - как така взехте да се харесвате, след като се оказа, че си приятелка на бившата му. Това е долен тип, който иска да си го върне на бившата и да те използва, дори като кошче за душевни отпадъци. Отделно казваш, че е доста по-голям от теб - не се занимавай с дърти мъже. Не са по-зрели и имат проблеми със секса. Кажи на приятелката си, че си го блокирала без много подробности, за да не го научи от него.
Къде пише, че е доста по-голям от нея?

# 93

Безумна история. Състоятелен мъж, бил я обичал много, но за нея всичко било ужасно - безработна и обезпечена и нещастна.. кой ще каже на авторката, че приятелката й е била държанка и накрая си е вързала гащите финансово като е забременяла.?

"Всъщност има много противоречия. Моята приятелка казва, че всичко е било ужасно с него още от самото начало. Докато са били във връзка тя не е работила. Той е състоятелен мъж. Казва ми, че всичко е било ужасно-секс, ежедневие. В същото време изкарват години заедно и имат дете. Колкото и да я харесвам, странно ми е, че е стигнала до семейство с човек, който не понася. Питала съм я защо е била с него, отговаряла ми е, че е искала дете. За това исках да чуя и другата гледна точка. Те и двамата са доста по-голями от мен. Той я е обичал много. Намирам го за емоционално дисбалансиран. От всичко ми е най-мъчно за тяхното дете, което е прекрасно. За протокола наистина съм блокирала мъжът, който иска да вярва."

# 94

Безумна история. Състоятелен мъж, бил я обичал много, но за нея всичко било ужасно - безработна и обезпечена и нещастна.. кой ще каже на авторката, че приятелката й е била държанка и накрая си е вързала гащите финансово като е забременяла.?

"Всъщност има много противоречия. Моята приятелка казва, че всичко е било ужасно с него още от самото начало. Докато са били във връзка тя не е работила. Той е състоятелен мъж. Казва ми, че всичко е било ужасно-секс, ежедневие. В същото време изкарват години заедно и имат дете. Колкото и да я харесвам, странно ми е, че е стигнала до семейство с човек, който не понася. Питала съм я защо е била с него, отговаряла ми е, че е искала дете. За това исках да чуя и другата гледна точка. Те и двамата са доста по-голями от мен. Той я е обичал много. Намирам го за емоционално дисбалансиран. От всичко ми е най-мъчно за тяхното дете, което е прекрасно. За протокола наистина съм блокирала мъжът, който иска да вярва."
Аха, ясно. Просто не знам защо този коментар не ми излизаше.
Иначе, ако реши да каже на приятелката си, тя най-вероятно ще иска да види и чатовете.

# 95
  • София
Всъщност има много противоречия. Моята приятелка казва, че всичко е било ужасно с него още от самото начало. Докато са били във връзка тя не е работила. Той е състоятелен мъж. Казва ми, че всичко е било ужасно-секс, ежедневие. В същото време изкарват години заедно и имат дете. Колкото и да я харесвам, странно ми е, че е стигнала до семейство с човек, който не понася. Питала съм я защо е била с него, отговаряла ми е, че е искала дете. За това исках да чуя и другата гледна точка. Те и двамата са доста по-голями от мен. Той я е обичал много. Намирам го за емоционално дисбалансиран. От всичко ми е най-мъчно за тяхното дете, което е прекрасно. За протокола наистина съм блокирала мъжът, който иска да вярва.

Значи вярваш на мъжа, а не на приятелката си. И то не си й вярвала от самото начало, щом си тръгнала да проверяваш версията й, и то с "врага" й. Дори да не го осъзнаваш, избрала си страна, и не е нейната. Намесила си се в личните (пък били и с бившия) й отношения зад гърба й. Това ще се отрази напред, независимо дали той ще си остане блокиран. И аз смятам, че постъпката ти никак не е приятелска. Аз не бих търсила никакви данни от бивши или настоящи мъже на моите приятелки. Не защото не смятам, че те имат своя версия и монетата има две страни, а защото не е моя работа да се меся. Ако въпреки тази грешка решиш, че приятелството ти е по-важно, смятам трябва да признаеш всичко на жената и да й дадеш шанс да прецени иска ли да продължите "приятелството" си.

# 96
Какъв е смисълът да ѝ казваш, след като и без това си го отрязала. Дори и да разбере, че сте имали заигравка, напълно възможно е да мине и номера, че не си знаела. А то не е и имало кой знае какво.
Според мен, ако ѝ кажеш, повече ще я нараниш.

# 97
  • София
Авторке, с този мъж изобщо общували ли сте реално или само онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт