Боледуване на децата ни-тема 91

• 15 372
  • 550
  •   4
Отговори
# 15
  • shumen
Емилия,радвам се че е по добре детето.
I.R.и аз не вярвам сами да се наместят.
Моя е добре да не казвам голяма дума.Днес е по-хладно при нас и почти цял ден е навън.Дано е здрав,че другата седмица е при баща си,а след това сме на море.

# 16
За зъбите, спокойно и моите почнаха да ги сменят на тази възраст. Процеса е започнал, та това е... И моите момичета бяха с хубави прави зъби, със смяната, особено толкова ранна, всичко отиде на кино. На голямата за почти година със скоби вече са почти перфектни, още малко има. С малката сега започвами процеса на изправяне.
Знаете ли сега дали циркулира вирус с болки в корема и подуване. Вече 2 дни съм така, мислех че е от едни смокини и прегрешение с чипс, но се проточи. Освен това и колегата каза, че е така от снощи и подозира че е нещо от текущите вируси. Други спомашни оплаквания нямам.

# 17
  • shumen
Ваня,има вирус с гадене и повръщане сега.За такъв с болки в корема и подуване не съм чула.

# 18
На моята и се клатеше зъб,но не падаше а новия растеше и го вадихме.Тя също имаше супер подредени зъби,но със смяната са криви и зъболекаря каза на ортодонт,но трябва да има повече сменени зъби.

# 19
Скобите оптимално се слагат на 8 сменени зъба. Ние започнах по-късно и сме малко припряни във времето, защото почти смени всички зъби.
Силиконов трейнър също се започна на 8 сменени зъба.
Брекети се слагат но всички сменени.

# 20
Ние имаме само 6 сменени зъба,но само 4 са напълно израснали другите два още не са почнали да никнат

# 21
Ден и половина имах същите симптоми - болки в корема, силно гадене. Пих Дег@н и Но шп@ и днес ми е по-добре. Вчера бях смазана и исках да спя само. Явно е вирус, и аз мислех, че е от храна, ама едва ли.

# 22
  • shumen
Моя е със брекети,но е по-голям и смени всички зъби.И неговите бяха прави и подредени,но предните ги нарани още в зародиш в градината като падна и си беше разбил устата и новите излязоха криви.
Ваня,как си днес?
Моя е добре.Миналата седмица като го водих на лекар педи спомена,че ще трябва да мине другия месец профилактичен и днес случайно видях,че му се полагат кръв и урина и ме втресе направо.Като го знам какъв е бъзльо ще ни чуят навсякъде.

# 23
Дани, днес е по-добре, странна работа.
От днес започнахме бронховаксома на малката и стискам палци за присъствен първи клас.

# 24
  • shumen
Ваня,дано е по-добре в училище малечка.
Аз ще изчакам да свършим с почивките и ще започна да му давам нещо,но още мисля какво.Сега му давам пробиотик преди морето.

# 25
Ние вчера се върнахме от почивка със слуз в акото и болки в корема. Днес пуснахме изследвания по препоръка на гастрото и излезе Норвовирус и Клостридиум. От днес вече има малката и температура до 37,5 и гастрото каза че само  пробиотик и Тазектан да давам

# 26
  • shumen
Мимчо,да минава бързо.
Мен най ме е страх да не лепнем нещо от морето.

# 27
То едното е вследствие от последния АБ(Цефзил). Дано да мине че ми писна вече, лекуваме едно то друго излиза. А тоя Нововирус от къде е незнам

# 28
Да се оправят всички болни дечица.
Благодаря момичета. Млечният зъб се разклати много. Даже го боли като захапва.
Надявам се този да си отиде на мястото...

# 29
Щом си клати, значи няма корен и не пречи на постоянния. И седмица-две да седи, не е драма.

Общи условия

Активация на акаунт