Боледуване на децата ни-тема 91

• 15 535
  • 553
  •   1
Отговори
# 45
Емилия, 3 мъдреца иман извадени, след всяка процедура си работя, говоря (фъфлейки в началото), даже си ям на другата страна още същата вечер. Ако не е нещо ултра сложно с много криви зъби и нужда да се реже венец, не се тревожи. Просто се усеща натъртено. Аз след процедурата си пия нурофен, за да не ме боли след спиране ефекта на упойката.

# 46
Понякога шият венеца, че мъдреците оставят големи дупки. Така даже е по-добре защото няма силно кръвотечение. Иначе аз съм жабуркала вода със сол за да спре.
Danaeka моето е колкото твоето, но има още 2 млечни зъба, от късно смепящите е.

# 47
Добър ден
Търся детски офталмолог, за профилактични прегледи.
Досега сме ходили в Токуда, при Илиева. Но гледам, че сега не преглежда.
Препоръки?

# 48
  • София
д-р Стела Дикова в Зора

# 49
Здравейте, вчера докато си пазарувам  в Био Зелен ми спомена момичето на касата че идвал при тях някакъв лекар индиец и чрез мерене на пулса определял какви здравословни проблеми имаш. Мисълта ми е някой дали е водил детето си на подобно нещо че вече незнам на какъв лекар да я заведа моята, голяма кекла е?

# 50
  • София
И аз съм чувала за това ама май е тип Аюверда подхода. Иначе не съм водила детето. Него само на хомеопат и имахме успех.

# 51
  • Пловдив
Здравейте мами, случайно из Пловдив да върлува някакво вирусче? Моето момиче снощи вдигна температура и стигна до 39.8 ( + бонус зачервено гърло)- личната не беше сигурна как да процедира и утре сме при частната да я прегледа.

# 52
  • shumen
Мимчо,аз само съм чувала,но не съм го водила моя.
K5.S.моя изкара нещо подобно със силно зачервено гърло,но без Т.С тази висока Т да не е гнойна ангина при твоята?

# 53
  • Пловдив
K5.S.моя изкара нещо подобно със силно зачервено гърло,но без Т.С тази висока Т да не е гнойна ангина при твоята?

Има херпангина в групата, може и това да е.

# 54
  • shumen
К5.S.с тая висока Т на това ми прилича.

# 55
  • София

Много лесно се процедира с херпангината, а именно с гранофорин. За няколко дни и няма да има помен нито от болно гърло нито от висока температура.

# 56
Незнам дали да рискувам да хвърля още едни пари на вятъра за  да заведа детето на тоя тип преглед или да не се занимавам с тия неща. Двуумя се

# 57
  • shumen
Мимчо,не знам какво да те посъветвам.Аз моя като боледуваше го водех къде ли не и давах какво ли не,но полза от нищо не видях.Не знам израстна ли го,от въздуха и физиотерапията в Трявна ли,но намали боледуванията.

# 58
  • София
Незнам дали да рискувам да хвърля още едни пари на вятъра за  да заведа детето на тоя тип преглед или да не се занимавам с тия неща. Двуумя се
Ми аз бих пробвала. То пък не се знае от къде ще излезне зайчето.

# 59
  • Пловдив

Много лесно се процедира с херпангината, а именно с гранофорин. За няколко дни и няма да има помен нито от болно гърло нито от висока температура.

За първи път чувам. Ще го потърся, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт