Боледуване на децата ни-тема 91

• 16 141
  • 578
  •   3
Отговори
# 75
Не мисля, че има значение. Много пъти сме слагали ваксина и хоп след ден-два болни. Не го мислете изобщо.

# 76
Здравейте,
Детето ми изкара този "бърз" вирус само с температура, имаше 24 часа такава. После след това ми се тръшна за нещо и рева, чак прегракна. Тази нощ ми направи нещо като ларингит, закашля се насън, та чак се задавяше, като спазъм. От ставането досега не е кашлял. Дали е за пулмикорт, или по-скоро да давам само противоалергично? Той е склонен да прави ларингити, но досега съм прилагала пулмикорт само при кашляне през деня.

П.П. Преглеждал го е лекар, гърлото е леко червено, дробовете са чисти. Случвало ли ви се е такъв спазъм да имат децата ви и да не е нужен пулмикорт? Наплашила съм се да не се влоши.

# 77
И ние я сложихме в сряда въпреки че няма 6 ..използвах момента че е здрав..но ръката му се зачерви и поду леко отделно много мрънкаше че го боли ..и от 2 дни мрънка че го боли корем ..тази сутрин му дадох иберогаст отделно си пие пробиотик ..какво друго може да се дава за корем босколезин ? Ходи си нормално ...

# 78
Момичета, открих тестове за стептококи на добра цена. По аптеките най-евтиният е 9.20 лв, а тук излиза по 3.20 бройката с доставката.
https://www.aptekapromahon.com/all-test-promo-strep-a-rapid-test … axia-p-67193.html

Фроузън, Емилия... Joy Тестовата групичка Grinning

# 79
  • shumen
Likeawind,незнам Бусколезин подходящ ли е за дете на 6.Мисля,че може Нурофен да дадеш за болки.
So close,аз бих направила Пулмикорт,за да не се влоши.

# 80
Моята малката като я наболяваше корема, гастрото каза да давам бусколизин а е на 4 г, така че мисля че може.

# 81
Аз ще се гръмна. Детето е с разтройство и 37,8Т. Акал е черно сутринта. После с нормален цвят 2 пъти и ми се обадиха да го взема. Вкъщи ака ако с кървави слузести нишки и нормален цвят пак на разтройство....

# 82
  • София
Момичета, открих тестове за стептококи на добра цена. По аптеките най-евтиният е 9.20 лв, а тук излиза по 3.20 бройката с доставката.
https://www.aptekapromahon.com/all-test-promo-strep-a-rapid-test … axia-p-67193.html

Фроузън, Емилия... Joy Тестовата групичка Grinning
Пожелавам да си купите ама никога да не Ви се налага да ги ползвате ей така да си седят Wink

# 83
Моето като беше горе долу  така минала седмица, гастрото каза Тазектан за 1 седмица и пробиотик 2х1

quote author=emiliq.nikolova88 link=topic=1799106.msg50065256#msg50065256 date=1754660127]
Аз ще се гръмна. Детето е с разтройство и 37,8Т. Акал е черно сутринта. После с нормален цвят 2 пъти и ми се обадиха да го взема. Вкъщи ака ако с кървави слузести нишки и нормален цвят пак на разтройство....
[/quote]

# 84
  • shumen
Емилия,за разтройство давам Лопедиум аз и пробиотик.

# 85
Емилия, тазектан или смекта в комбинация с Хидрасек и оводняващи разтвори.

# 86
Ходихме на лекар. Червен вирус....или детето се оплака, че го борят ушите...или едното е леко червено и имало лек секрет. Изписа Рекомфорт, Еспумизан на прахчета, Отипакс и Бисептол. Народен за Т. Платих 100лв за прегледа.

На диета е. Иначе си яде. Има апетит и не е акал повече. Ухото ме притеснява...Да не се наложи АБ номер 3.

Барбалена ако ще поръчваш тестове искам и аз. Grinning

# 87
Ми то Бисептола си е антибиотик.

# 88
  • shumen
Емилия,Бисептола е АБ.
Моя се върна от баща си.Добре е.Понеделник заминаваме на море и дано и там устиска здрав.

# 89
Ваксината при 6-годишните в ръката ли се слага или в крачето? Моето голямото направи 6 преди половин година и се чудя преди да тръгне отново на детска, да сложиме каквото трябва, че иначе … ще чакам някой “светъл” прозорец. Но малкото ще тръгне на ясла и такъв едва ли ще има… май май ще ходим преди септември да свършим тая работа.

Общи условия

Активация на акаунт