Боледуване на децата ни-тема 91

• 24 310
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
The doors, искрено ви пожелавам да е вирусът само с 1-2 дни температура и нищо друго...

# 196
  • shumen
The doors,дано е някои лек вирус и да не Ви се провалят плановете.
Аз уж се мъча да опазя детето,а аз нещо пак се скопосах и взе да ме мъчи гърба и ръцете.Стоя и вия от болки сега.

# 197
The doors,дано е някои лек вирус и да не Ви се провалят плановете.
Аз уж се мъча да опазя детето,а аз нещо пак се скопосах и взе да ме мъчи гърба и ръцете.Стоя и вия от болки сега.

Дани, ако много те боли Кетонал много помага за болката.
Дано не е нищо сериозно. Утре ако имаш възможност посети някакъв лекар.

the doors дано е някакъв лек вирус и да минава бързо.

# 198
Кръвните изследвания са всичко в норма, црп 2, но има левкоцити в урината и ще чакаме микробиология (чак до понеделник). Прегледаха я днес и казаха вирус. Тя преди обяд вдигаше до 37.5, следобяд вече няма температура, търчи като спартански пехотинец из апартамента и ме прави на дива калинка. Дано излезе чиста урината. Иначе ще я повторим отново да видим дали продължава да има левкоцити и ще я заведем на нефролог евентуално. Много се притеснявам с тия бъбречни преживявания. И като цяло ме тресе хипохондрията на макс.
Иначе аз до вчера бях на антибиотик за ухапването ми, то кракът ми беше двоен станал, оточен, червен, топъл, боли… личния каза инфекция след ухапването и си отнесох един оспамокс за 5 дни. Втори път пия антибиотик тая година, не ми харесва тая работа, ама какво да се прави… а тепърва идва есен 🫩🫤

# 199
  • shumen
The doors,дано е лек вирус и да отмине до утре.
Емилия,благодаря.Пих днес Кетонал и сега съм малко по-добре.

# 200
Моята от днес е със сополи пак и влажна кашлица, започнах Амбрекс, Зиртек и Тобрадекс. Дано тази кашлица се повлияе от Амбрекса до понеделник докато отидем до личната. Дано не се усложни до тогава де.

# 201
The doors, искрено ви пожелавам да е вирусът само с 1-2 дни температура и нищо друго...
Този вирус с 2 дни температура при нас беше корона.

# 202
  • shumen
Рейна,сега ли или преди?То сякаш вече няма корона при нас.

# 203
Точно в момента.

# 204
Рейна, после появиха ли се други симптоми или остана само температура? Мерси за информацията.

# 205
При мен имаше освен температура и два дни гърлобол и кихах един ден много, едното дете имаше само висока температура, другото също го боля гърло и температура. В последствие обаче се появи разстройство при него, но корема му беше не съвсем ок от преди това.

# 206
  • shumen
Рейна,ужас.А аз си мислех,че е отшумяла короната.

# 207
При моята май няма да стане само с Амбрекс че кашлицата е дълбока и  влажна,какво да включа още до понеделник докато отидем на преглед?

# 208
  • shumen
Мимчо,отивайте на спешен,ако трябва.

# 209
Напоследък доста често чувам за корона.. Аман вече.
Мимчо, той амбрекса това прави - разкашля. Щом е влажна, значи отхрачва. Зависи как звучи де. Ти си от Варна нали? Чувала съм за доктор Демирев в Левски, който работи и в неделя. Има и часове за утре. Не съм ходила, но го имам предвид, ако нещо ми потрябва, пък не е чак за спешен кабинет.

Моят пък в сряда единично разстройство вечерта. Беше мазаляк милия. Веднага му дадох пробиотик. Четвъртък нищо. Вчера пак единично по-разстроено. Мислех че е от храна. Обаче вчера мен цял ден ме боля стомаха. Вечерта след работа ме втресе и по нощите повръщах няколко пъти. Днес съм вече по-добре. Обаче малкия го изпратих при баба му и дядо му (така беше по план график). Силно се надявам, че той ме е заразил, а не да се окаже болен на 400 км от мен. Просто да протича различно при двама ни... Ако ще търча сигурно пак като линейка. Тъкмо си виках "ей, закрепих един месец да не отсъствам от работа". Пък да видим, може да се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт