Боледуване на децата ни-тема 91

• 23 100
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.

Танче, на моето дете миналата година му слагаха, защото си пукна главата. Няколко дни беше подуто и само си изчезна. Нищо не съм му давала или слагала...Даже и толкова и внимание му обърнах на Тап, защото беше 6 дни преди да заминем на море.

# 181
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.

Танче, на моето дете миналата година му слагаха, защото си пукна главата. Няколко дни беше подуто и само си изчезна. Нищо не съм му давала или слагала...Даже и толкова и внимание му обърнах на Тап, защото беше 6 дни преди да заминем на море.
Петък вечерта е поставена ваксината.
Още е подуто място.
Иначе е добре.
Има настроение.
Днес сутринта татко му занесе изследванията и здравната карта.И чакаме 15 ти Септември липсват му децата от групата.

# 182
Незнам какво беше това с тази странна температура но още вечерта спадна сама и това беше. Дано да издържи още 2 дни да минем поне прегледа при УНГ да я погледне тази трета сливица, че бяхме и на курс с Етацид че да видим.

# 183
  • shumen
Барбалена,радвам се,че сте по добре.Дано таткото си остане само с това.
Мимчо,дано е било нещо моментно при твоята.
Танче,как е малкия?
Аз днес ходих при педи и взех направление за Трявна за детето и за мен за физиотерапия.Надявам се да го опазя здрав още 2 седмици докато заминем.

# 184
Барбалена,радвам се,че сте по добре.Дано таткото си остане само с това.
Мимчо,дано е било нещо моментно при твоята.
Танче,как е малкия?
Аз днес ходих при педи и взех направление за Трявна за детето и за мен за физиотерапия.Надявам се да го опазя здрав още 2 седмици докато заминем.
Добър вечер!
За сега е добре.
Днес не пожела да излезе на двора.
Само се местихме от спалнята в кухнята и обратно.
Поспа си следобед.
След това близо до нас има кафене.
Нещо имаха проблем с тока.
Наложи се малко да го поноси татко му.
По едно сокче постоя на вън.
Иначе не е боледувал сериозно от великденската ваканция.
Спокоен е.Чакаме 20 ти за да видя какво ще кажат лекарите от Пирогов.Викат ни на контролен преглед .Ще пиша живот и здраве в Сряда как е минал прегледа и какво са ни казали.
Аз лично искам бързо да се оправи защото много иска да ходи в парка Света Троица на кораба.
Обикновено когато отидем там да играе към 19.00 часа по-рано от 22.00 часа не се прибираме.
Имам чувството, че вечер става по хладно.
Преди половин час се прибрахме вкъщи, че на двора стана много хладно.
А като си помисля, че сме стояли и до 00.20 часа.
Бъдете живи и здрави.

# 185
  • shumen
Танче,така е.Сутрините и вечерите вече е по хладно.Пиши утре като минете прегледа как е крачето.

# 186
Танче,така е.Сутрините и вечерите вече е по хладно.Пиши утре като минете прегледа как е крачето.
Здравей danaeka.
Разбира се.
Ще пусна амбулаторния лист.
Само,че написаното с химикал изобщо не мога да го разчета.
Аз да попитам не трябваше ли да ни дадат диска със снимката.
Аз изобщо не съм я видяла.
Дали изобщо мога да помоля да ми я дадат.

# 187
  • shumen
Танче,с химикала не се чете.За снимката при нас мисля,че ако си платиш диска 20 лева май беше ти го дават.Поне така знам от майка ми,защото на нея скоро и правиха снимка на ребра в спешното и също не и я дадоха.Казали са и,че трябва да си я плати и тогава.

# 188
Танче,с химикала не се чете.За снимката при нас мисля,че ако си платиш диска 20 лева май беше ти го дават.Поне така знам от майка ми,защото на нея скоро и правиха снимка на ребра в спешното и също не и я дадоха.Казали са и,че трябва да си я плати и тогава.
Абе от всякъде гледат да смучат пари.
Много е гадно когато става въпрос за малките деца.
Утре сме там .Ще гледам да я вземем.
За да я сложа във папката с документите.

# 189
Здравейте момичета. Ние извадихме млечните зъбчета на детето. Платихме 80лв.
Малкият само поизмрънка при ваденето. Всичко друго беше наред. За сега страх от зъболекари няма.

Танче, бързо възстановяване на малчо.

Дани дано всичко е наред за Трявна и да си починете.

# 190
  • shumen
Емилия,благодаря.И аз се моля да сме здрави и да си починем тогава.
Танче,дано ти я дадат.

# 191
Здравейте,ние вече сме без гипсова шина.
Дадоха ми снимката без да вземат пари от нас.Може би,че е детенце.
Трябва да се пази крачето.
Добре е вече.

# 192
Да кажа, че Ксимебак се приема без протест

# 193
Здравейте.
Сега видях онлайн досието на малкия и пише следното.
Според вас.
Локална терапия и криотерапия 48 часа.
Казаха да се пази.
Да не се натоварва крачето.

# 194
Моето малкото вчера ми се стори леко топло следобяд, но после колкото пъти я проверявах уж беше добре. Обаче нещо не ми беше спокойно, ставах през нощта хиляда пъти да я проверявам, докато сутринта вече си беше топла и хоп 38.3 като се събуди. На външен вид няма симптоми, малко похъркваше нослето, но нищо особено. Понеже сме на края на света, нямам доверие на локалните лекари, пуснах й само пкк и урина (имаме болничен престой за пиелонефрит и вече на всяка температура съм готова с контейнерчето) и сега чакам резултати. Другата седмица трябва да пътуваме и май всичките ни планове отиват по дяволите. Иде ми да се обеся ☹

Общи условия

Активация на акаунт