Боледуване на децата ни-тема 91

• 18 243
  • 619
  •   5
Отговори
# 165
Добър вечер на всички.
Да споделя, че всичко с малкия е наред и не боледува вече 3 ти месец.
Но днес около 19.00 часа падна от колело.
Пострада дясното краче.
Отидох ме веднага в Пирогов.
Направиха му снимка.
Няма счупено което е най-важното.
Навяхване и разтягане на ставните връзки на глезена .
Направиха му шина и му я поставиха.
Биха му против тетанус.
Така ще е до 20 ти Август когато сме на контролен преглед.

# 166
  • shumen
Ваня,радвам се,че е добре вече каката и не зарази и малечка.Дано това беше за лятото.
Барбалена,не се шашкай.Аз също съм правила толкова на често с Пуммикорт по погрешка и не е имало проблем.
I.R.това за физиологичния и аз не го знаех.Правила съм и вечер преди лягане.
The doors,аз така една година се подух цялата.Така и не разбрах от храна или ухапване беше.Ходих на спешен тогава помня и ми биха Урбазон и пих Фенистил и отмина.Има едни големи мухи черни хапят ужасно.
Тони,и,аз съм за микробиология.
Танче,да минава бързо при твоето момче.Важното е,че няма счупено.
Нашата почивка свърши.Прибрахме се и сега ще мъча да го опазя здрав до края на месеца,че ни предстоят 3 дни на Смолян и после на Трявна.

# 167
Монета сега се опитва май да ми вдига температура, заспа доста бързо, слепоочията са и топли и като измерих беше 37. Ей на градина не е ходила от месец а в сряда имаме час за УНГ. Исках да види третата сливица докато е здрава но явно няма да ни се получи.

# 168
  • shumen
Мимчо,да не е слънчасала през деня?
Снощи говорихме с една позната и Сряда са били на плаж и в Петък детето и се разповръщало и било отпаднало,но без Т.Дала му 2-3 пъти натриев цитрат и му е минало.

# 169
Моята от вчера само лежи казва,че нищо не я боли но и не иска да яде.Вчера каза че я боли гърло.
Следобед сме на частен преглед,че като гледам не са добре нещата.

# 170
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета. Моето дете изкара две седмици на градина и снощи носът се разхреми. Днес вдигна лека Т до 37.2-3, после спадна сама. Пак сме закачили някой вирус. От 23.08 мислим за море, а ето, пак болни. Има и леко подкашляне, засега сухо и рядко. Писна ми вече, това лято за четвърти път.
От седмица давам Коластра, Вит. Д, а от днес прополис и Вит.С. Снощи спа само с Назик, днес чистих носа с Хюмер и прахосмукачката. Почти нищо не излиза, но хърка леко при заспиване, значи все пак минава нещо през нея. Отново...

# 171
blu.angel бързо да минава на детето. Моето цял месец беше болно. Вече уж се оправи. Тази седмица вадим 4-те зъбчета и ние на 23 отиваме на море.

Ооор дано да е нещо моментно и бързо да му мине на детето.

Мимчо дано се разминете с разболяването.

Танче бързо възстановяване на детето.

# 172
Мина прегледа и много червено гърло.Надявам се да не вдига температура и да ни се размине с антибиотика.

# 173
blu.angel бързо да минава на детето. Моето цял месец беше болно. Вече уж се оправи. Тази седмица вадим 4-те зъбчета и ние на 23 отиваме на море.

Ооор дано да е нещо моментно и бързо да му мине на детето.

Мимчо дано се разминете с разболяването.

Танче бързо възстановяване на детето.
Еми благодаря ти.
Дай боже всичко да бъде наред и да се оправи крачето,че страх ме хвана.
Нямам търпение да дойде 20 ти Август,че да го прегледат и да видим какво ще кажат докторите.
Искам само да споделя, че имахме уникално отношение от специалистите които поеха малкия да са живи и здрави,че много им е трудно.
За съжаление на ден и нощта  минават много дечица.
Бързо възстановяване на децата.
Дано всичко е наред и да успеете да отидете на море.
Човек има нужда от почивка.
Пожелавам евентуално приятна почивка.
Да си изкарате хубаво.
И да не се разболявате.

# 174
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.

# 175
  • до най-прекрасния мъж
emiliq.nikolova88, благодаря ти, дано се размине леко. Това ѝ е четвъртото разболяване от юни насам. Просто не знам какво става вече. Тя зимата имаше по 3-4 седмици на градина, сега има 21 дни присъствени от 01.06 до сега. Тоест, месец е ходила, месец и половина не е.

# 176
  • София
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.
Нормално е, може да се сложи риванол компрес

# 177
Преди години ми се наложи да ми сложат тап (настъпих ръждясал пирон), ужасно ме боля дни наред и имах буца.

# 178
  • shumen
Танчето,нормално е.Може да сложиш риванол.
Blue angel,дано се размине леко и да е здрава за почивката.
Емилия,дано и твоя е здрав за почивката
Ооор,моя това със силно зачервеното гърло го изкара миналия месец като се върнаха от Тайван.
Барбалена,как са децата?
Тhe doors,какво е тап?
Ние сме добре.Моята отпуска свърши и от утре започвам отново работа.Ще ходя и до педи за направление за Трявна.Дано само не е отпуска.

# 179
И аз знам, че е нормално това с ваксината.

Ние сме на село, взех инхалатора, пулмикорт, физиологичен разтвор и а-ха да ги подкарам за инхалации, оказа се, че не съм взела разпрашителя и маската... Та, днес и утре ще са без инхалации... Накашлят още от време на време. Малкия направи цяла седмица, каката 4-5 дена. Аз също кашлям Rolling Eyes Само на ММ му се размина с лека болка в гърлото за един ден.

Общи условия

Активация на акаунт