Боледуване на децата ни-тема 91

• 24 323
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Предлагам да насочат към кардиолог без да дават такива обяснения. При мен не беше приятно усещането да ми се съобщи, че има щум при положение, че няма такъв!
Както са ме насочвали и за ендокринолог, но без да дават те излишни диагнози. Всява излишен страх за мен лично

# 226
А, като й каже "идете на кардиолог" без да каже, защо няма ли да е още по-притеснително? 🙄🙄

Съжалявам, не искам да се заяждам, но звучи абсурдно. Добре са ги насочили. Better safe than sorry.

# 227
  • София
Насочването няма общо с лепене на диагнози от хора дето не се занимават с това. Не е заяждане, но и не ми се спори. Успех пожелавам и дано все пак всичко е наред

# 228
Последно казвам само - Никъде не е написана диагноза Simple Smile шум в сърцето не е диагноза

# 229
От Варна сме и преди 2г. за първи път като ни го казаха пак беше болна и тогава щях да получа инфаркт докато отидем и на самия преглед при Христов, тогава той каза че всичко е наред и че няма повод за притеснение, до вчера когато пак ни го казаха но и измерих пулса на сърцето или нещо такова и казаха че пулса е ок но пак се шашнах. Пак ще отидем да я видят но се чудя дали при Христов или при Шивачев. От вчера си мисля ако евентуално се стигне до махане на третата сливица дали няма да стане нещо на самата операция (нещо на сърцето) и изпадам в ужас, шок и паника.

# 230
  • София
Щом лекар Ви е потвърдил, че всичко е наред няма за какво да се панирате на този етап. Колкото до другото попитайте кардиолога.
Иначе на дъщеря ми и откриха “шум” на 2г и на 5г пак трябваше да мине преглед. Уведомила съм лекарите ѝ, че сме минали през кардиолог и знаем!

# 231
  • shumen
Мимчо,щом е потвърдено от лекар няма за какво да се панираш.
Мен леко ме боли крака от ужиленото вчера,но други симптоми нямам.

# 232
Така е но беше преди 2г и за това се панирах.

Мимчо,щом е потвърдено от лекар няма за какво да се панираш.
Мен леко ме боли крака от ужиленото вчера,но други симптоми нямам.

# 233
Според мен виж пак Христов, евентуално ако пази история от предишния преглед.

# 234
Добър вечер.
При прием на 1 прием  даден антибиотик .
Може ли на следващия ден да се пусне ПКК,СРП и СУЕ.За дете става въпрос.

# 235
  • shumen
Танче,щом е даден АБ няма да покаже вярно  според мен.

# 236
Добър вечер.
При прием на 1 прием  даден антибиотик .
Може ли на следващия ден да се пусне ПКК,СРП и СУЕ.За дете става въпрос.

Аз съм пускала. Резултатите са били адекватни.

# 237
Вчера се наложи да го заведем на лекар.
Прегледа го със ангина е.
Имаше и температура.
На долната устна има херпеси.
Трябваше от 1 ви Септември да започне да пие Бронховаксом .
Но сега като имаме лечение дали може да се започне с със прахчетата .

# 238
  • shumen
Танче,аз бих изчакала да оздравее и тогава бих започнала Бронховаксома.
Ние Понеделник заминаваме на Трявна и ще питам да започвам и аз нещо на моя.

# 239
Странното е, че понякога Бронховаксом се дава и при болно дете, за да помогне възстановяването. Предписаха го на 1 дете под 2 г. при бронхит. Разбира се, може да не съм разбрала, най-добре е педиатър да каже.

Общи условия

Активация на акаунт