Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 535
  • 224
  •   1
Отговори
# 30
Мен Леков ме оперира с Василев
По принцип е важно кой е и втория лекар. При мен за съжаление беше специализантката. Виждам , че при Василев втори лекар е Леков което прави нещата доста по-различни. А тези, които сте били при Леков той с кого оперира? Може би е добре да споделите и за другите лекари с кого оперират.

# 31
Здравейте! Отскоро се следя при д-р Леков. Интересува ме дали има някоя мама, която да е била при него и да е била с отложено клампиране. Въобще знаете ли отношението му по темата? На прегледа няколко пъти ме пита имам ли някакви въпроси и аз не се сетих за нищо, а сега започнах да се сещам за някакви неща...

# 32
И мен ме интересува като цяло какво им е мнението за отложено клампиране дали по желание на пациента могат да чакат.
Не съм се сетила и аз да питам, на място като съм на преглед забравям всички въпроси.

# 33
Здравейте, бременна съм в 22 г.с. и не се следя в болницата до момента, но следящия ме АГ не изражда и се колебая между Токуда и Надежда за раждане. Обмислям да родя в Токуда заради възможността за избор на лекар и неонатологията. И тук идва въпросът ми кой лекар да избера. За доц. Атанасова и Наша мисля, че съм закъсняла.  Обмислям преглед при д-р Кирилова, д-р Апостолова, д-р Василев или д-р Леков. Имам едно преждевременно естествено раждане в 36 г.с.и тромбофилия. Тази бременност върви нормално засега, но ми се иска да избера лекар, който е запознат с по-специфични случаи и да избегна стреса, който преживях с първото ми дете.

Не се записвайте при др Кирилова. Аз бях при нея за проследяване на бременността ми и съм разочарована от последния месец при нея. Само защото не искам да родя секцио, а естествено, ме отсвири и остави да раждам без никаква подготовка. Родих живо и здраво бебенце при дежурен лекар др Велева, която показа отношение и професионализъм, както и акушерките на смяна Милица и Моника бяха до мен през цялото раждане и много ми помогнаха и мотивираха през цялото време.

# 34
Здравейте, има ли промняна в цените на раждането от 01.08 ?

# 35
Здравейте, има ли промняна в цените на раждането от 01.08 ?

И аз се интересувам, по-специално за секциото при мен.

# 36
Цените бяха вдигнати последно май месец, не съм чула да има нови промени.

Цената и за двата вида раждане е една и съща, разликата е в броя дни, които трябва да останете след това и съответно единична или двойна стая сте избрали.

# 37
Бях на друг преглед на 01.08 и ми казаха, че цените са вдигнати. Не ставаше въпрос за гинекологичен преглед и не се усетих да попитам, но има вероятност явно, да.

# 38
Има нови ценоразписи на сайта на Токуда, валидни от 01.08. Това обаче са цени за неосигурени лица. Моето питане е, ако някой има информация на място от болницата, дали и за осигурени има увеличение? Аз имам последно тази информация за пакета за раждане за осигурени, но дали и след 01.08 все още е актуален
Скрит текст:

# 39
  • Бургас
Мен ме изписаха вчера от болницата и платих за раждане 2210.09 за бебето беше малко повече защото платих и за сърдечна ехография 160 лв имаше начислени и някакви допълнителни консумативи но отново се върти около тази сума 1100.Цените за стайте са си толкова единична 340 двойна 210 във родилното.Аз обаче успях само една вечер да спя там защото беше пълно и бях във ВРБ първите два дни.

# 40
Може би ми е глупав въпросът, но каква е разликата между ВРБ и родилен сектор?

# 41
  • Sofia

Нощта преди секцио сте във стая във Високо Рискова Бременност като тази цена е за двойна стая. След раждането сте една нощ в реанимация и след това ако бебето не е в интензивно на неонатология т. е в кувиоз или родено по-рано ви местят в родилен сектор. Ако бебето не може да е с вас ви връщат вас във високо рискова бременност.

# 42
  • Бургас
В родилен сектор може да си с бебето по цял ден ако си във ВРБ (високо-рискова бременност) може да ходиш само да го виждаш или да го кърмиш на 3 часа не е при теб постоянно.

# 43
Много благодаря за разясненията Simple Smile

# 44
Здравейте, а част от сумата минава ли през здравна каса или всичко се плаща в брой при изписването?

Общи условия

Активация на акаунт