Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 169
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз пак да питам, има ли някоя родила при професор Марков? Имам въпроси .

# 541
Здравейте,
45 дневния болничен преди раждане заплаща ли се?

# 542
Е как да не се заплаща. Заплаща се разбира се, ако сте се осигурявали.

# 543
Здравейте,

Ако имате предвид дали има такса за него, не до колкото знам.

# 544
Не помня да съм заплащала допълнително за който и да е болничен.

Здравейте,

Ако имате предвид дали има такса за него, не до колкото знам.

# 545
За издаването на самия болничен лист се заплаща административна такса. Не си спомням точната сума, но сякаш беше нещо около 50-60лв.

# 546
На мен ми издадоха преди месец и нв съм плащала нищо.

# 547
Аз също не съм плащала за болнични.

# 548
И аз не съм плащала. Преди това за болнични през комисия само съм плащала.

# 549
Когато следите бременност през женска консултация по здравна каса, не плащате.

# 550
По-горе не уточних, при мен болничния беше през комисия. Вероятно затова съм платила таксата, въпреки че в Токуда се следях по здравна каса.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 14:02 от Lorrain

# 551
Здравейте, мили момичета. Бременна съм и съм се насочила към др Леков. Виждам, че има много положителни отзиви за него, но може ли да помоля дами, които са се следили и раждали при него да споделят, дали обръща достатъчно внимание на тромбофилията като рисков фактор, дали следи на всеки преглед с доплер кръвотока към бебето и тн. Ще бъда благодарна на всякаква обратна връзка

# 552
  • Бургас
Здравейте, аз се следях и раждах с д-р Леков.
Не съм с тромбофилия с таласемия съм аз.Не започнах от самото начало да се следя при него.Избрах го късно към 28 г.с и за първи път ходих при него в Есмера. Там му занесох целия си арсенал от изследвания, рецепти а бе всички резултати и първи път сме обсъждали надълго и нашироко цялата ми анамнеза и за предишното раждане и за доста неща.В общи линии е словоохотлив, обръща внимание и винаги когато е отсъствал а на мен в този период или изследвания съм пускала или тонове е искал да му ги изпратя на вайбър и след това сме ги обсъждали.Винаги е имало обратна връзка ако аз съм искала нещо да види или съм имала съмнения сме го обсъждали и ми е давал съответната медицинска информация.

# 553
Здравейте, мили момичета. Бременна съм и съм се насочила към др Леков. Виждам, че има много положителни отзиви за него, но може ли да помоля дами, които са се следили и раждали при него да споделят, дали обръща достатъчно внимание на тромбофилията като рисков фактор, дали следи на всеки преглед с доплер кръвотока към бебето и тн. Ще бъда благодарна на всякаква обратна връзка

Аз бях с тромбофолия. Всеки път следеше кръвотока, но за стандартните изследвания за тробофолията си имах хематолог и тя ме следеше. Иначе веднъж като лежах в болницата излезнаха високи резултати на д димер и той веднага поиска да пуснем анти ха. Страхотен е доктора. Пак бих родила при него.

# 554
Здравейте 🌸
Бих искала да попитам за мнения и опит с д-р Атанасова (АГ, Токуда).

В момента съм в ранна бременност, постигната след инсеминация, с предходни два спонтанни аборта при естествено забременяване и установена тромбофилия. В момента съм на поддържаща терапия и искам да избера лекар, който е внимателен, спокоен и има опит с бременности с повишено наблюдение.

Насочила съм се към Токуда и конкретно към д-р Атанасова, но ще се радвам да чуя реални мнения –
как следи бременността,
дали отделя време и обяснява,
какъв е подходът ѝ към по-рискови случаи.

Благодаря предварително на всички, които ще споделят опит 🌷

Общи условия

Активация на акаунт