Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 062
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, да потвърдя,че няма промяна в цените на раждането от 1-ви януари. Инфото е от тази сутрин от регистратурата.

Супер си, много благодаря!

# 616
Доктор Герганова прави само секцио.

Тоест, ако си нейн пациент, ще раждаш секцио? Извинявам се предварително, ако въпросът е глупав

# 617
Здравейте имам питане относно ако се наложи бебето да седи по-дълго в болницата какво се заплаща?

И ако е в куовьоз също какво се заплаща?

# 618
Моето бебе беше 5 дни в интензивно под наблюдение и още 3 дни се наложи да останем в болницата. Платих само за допълнителен медикамент, който му бяха дали и 3 нощувки за мен като придружител, защото аз бях изписана на 5ти ден след раждането. Не е бил в кувьоз, така че не знам, но предполагам сумата много зависи от ситуацията, лечението и продължителността. Може би е най-добре да попитате на регистратура.

# 619
Момичета,
Трябва ли да взимам кърпа за бебето за болницата , ако нещата в памперса ескалират и трябва аз да го сменям?

# 620
Доктор Герганова прави само секцио.

Тоест, ако си нейн пациент, ще раждаш секцио? Извинявам се предварително, ако въпросът е глупав

Ами то не е задължително, просто тя изражда само секцио. Вие може да се следите при нея, но да ви изражда друг лекар.

# 621
Момичета,
Трябва ли да взимам кърпа за бебето за болницата , ако нещата в памперса ескалират и трябва аз да го сменям?
За бебето нищо не се носи, освен дрехи за изписване. Ако се е наакало, го водиш на акушерките и те го сменят.

# 622
Благодаря за отговорите!

Последен въпрос как седи с анестезиолозите и епидуралната упойка? Някой да е имал проблеми след нея? Или да е станала беля?

# 623
Аз лично много се притеснявах от упойката, но не усетих нищо по време на поставянето й, нито след това. Известно време след раждането имах ужасни болки в коленете и ми казаха, че може да е от нея, но може и да е от килограмите, които бях качила. Не знам дали с течение на времето или със свалянето ан кг, тъй като двете неща се случваха паралелно - отшумя.
Анестезиологът дойде, когато лекарят прецени, че е време за упойка, не сме имали предварителен разговор. Аз нямам и установени алергии и нямах особени притеснения.

Благодаря за отговорите!

Последен въпрос как седи с анестезиолозите и епидуралната упойка? Някой да е имал проблеми след нея? Или да е станала беля?

# 624
Аз лично много се притеснявах от упойката, но не усетих нищо по време на поставянето й, нито след това. Известно време след раждането имах ужасни болки в коленете и ми казаха, че може да е от нея, но може и да е от килограмите, които бях качила. Не знам дали с течение на времето или със свалянето ан кг, тъй като двете неща се случваха паралелно - отшумя.
Анестезиологът дойде, когато лекарят прецени, че е време за упойка, не сме имали предварителен разговор. Аз нямам и установени алергии и нямах особени притеснения.

Благодаря за отговорите!

А правихте ли тестове за алергии преди това при алерголог? Вие ли отидохте или в Токуда като постъпите ви правят?

# 625
Аз имам алергии, казаха ми да мина задължително през тестове преди раждането. Посетих кабинета в Токуда седмица преди събитието. В деня на секциото имах гривна с цветове от какво съм алергична, за да няма проблем.

# 626
Тъй като не съм проявявала алергични реакции никога до момента, нито са ми правили предварително, нито в деня на раждането, нито са ме насочвали да си правя на друго място. Не знам дали ако раждането е секцио е различно.

Благодаря за отговорите!

А правихте ли тестове за алергии преди това при алерголог? Вие ли отидохте или в Токуда като постъпите ви правят?

# 627
Здравейте, преди бях срещала коментари на пациентки на доц. Атанасова, че препоръчва конкретен колега за следене по ЗК. Знаете ли името на специалиста?

# 628
Здравейте, преди бях срещала коментари на пациентки на доц. Атанасова, че препоръчва конкретен колега за следене по ЗК. Знаете ли името на специалиста?

Аз се следя при нея, прати ме при д-р Мариета  Сирманова в Неоклиник, много е готина и не се чака

# 629

др. Сирманова в Неоклиник. Понякога е странна, но е много внимателна при взимане на секрети. Дава направления за каквото поискате. Не се чака изобщо. Малко преди термина ви дава всички необходими документи за болницата подготвени в един джоб. Отговаря по вайбър доста бързо, но аз се доверявам само на доц. Атанасова.

Общи условия

Активация на акаунт