Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 065
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Много моля за текущ ценоразпис за раждане секцио.

2 600.00 евро са написали  в ценоразписа... в шок и ужас съм и аз,  тези цени  не са нормални, сега писах на една позната, която работи в токуда като мед. сестра, ако може да види дали това е някаква грешка, защото ако са такива цените, то  това е непосилно за повечето хора

Да, видях, а отделно са и неонатологичните пакети нали? Аз ще раждам след няколко дни и съм меко казано шокирана… моля ви пишете ако ви дадат информация. Все пак се надявам това да е на нездравноосигурени

# 601
Искат да отсеят още повече, отделението си е пълно. Аз раждах октомври 2024 стаи нямаше в сектора с бебетата, 1 нощ 5-6 момичета спахме във ВРБ на същия етаж. И 3000 евро да стане пак ще имат желаещи.

Относно д-р Василев, чудесен е. Внимателен, обяснява, прецизен, дава си телефона без бой. Следях се при него, не пуска изследвания за удоволствие.  Раждах секцио, асистира д-р Леков, също много внимателен.
Пуснете в търсачката името доктор Василев и си изградете мнение. Заслужава си да отидете на 1 преглед и да прецените. Мисля,че вече преглежда и в частен център в Лозенец.

# 602
Здравейте. Много моля за текущ ценоразпис за раждане секцио.

2 600.00 евро са написали  в ценоразписа... в шок и ужас съм и аз,  тези цени  не са нормални, сега писах на една позната, която работи в токуда като мед. сестра, ако може да види дали това е някаква грешка, защото ако са такива цените, то  това е непосилно за повечето хора

Да, видях, а отделно са и неонатологичните пакети нали? Аз ще раждам след няколко дни и съм меко казано шокирана… моля ви пишете ако ви дадат информация. Все пак се надявам това да е на нездравноосигурени

всичко отделно , само за раждането  е толкова,   неанатологията  1300 евро и предполагам, понеже май само са сменили знака отзад от лв в евро, избор на екип 900 евро  ще бъде и по 350 евро нощувка, ако е самостоятелна стая  и отидохме на 10 бона

# 603
  • София
Ценоразписът на сайта винаги е бил за здравнонеосигурени, няма логика в общ ценоразпис да показват цените за осигурени. През месец се всява паника в темата. Изчакайте да се види какво ще дадат от регистратурата и тогава има смисъл да се обсъжда.

# 604
Ами нали за това питаме, някои сме за раждане за там след броени дни, не се всява паника, а нормално хората да искат информация, тъй като аз лично не съм предвидила още 5000лв. за след два дни

# 605
Най-лесно, звъни се на регистратура и се пита.

# 606
  • Sofia

По телефона си е чист късмет да вдигне някой. Цените са шокиращи.

# 607
Цените са за неосигурени. Ако сравните сегашните с тези от 01.08.2025г ще видите, че са еднакви. И тогава раждането е било 2600 евро, нооооо за неосигурени лица. Тоест цените си остават както следва:
раждане 2210лв
неонатология 1066лв
двойна стая 225лв
стая във ВРБ 127лв
единична стая 362лв

# 608

Да, най-лесно би било, ако си вдигаха телефоните обаче.

# 609
Момичета, доволни ли сте от прегледите и раждането при доц. Нашар? Моля, някой да сподели опит и впечатления как минават прегледите, имате ли връзка с нея при нужда в работен ден и час за въпроси или притеснения, раждането (евентуално естествено) как протече с нея? Ще съм благодарна на всякакви отзиви ! Благадаря!

# 610
Здравейте! Бихте ли споделили впечатления за раждане при д-р Антония Герганова? Настоява ли в едната или другата посока (естествено/секцио)? Благодаря!

# 611
  • Sofia
Здравейте! Бихте ли споделили впечатления за раждане при д-р Антония Герганова? Настоява ли в едната или другата посока (естествено/секцио)? Благодаря!
. Чела съм тук, че вече прави само секцио, но не съм и била пациент така че на 100% не мога да кажа

# 612
Доктор Герганова прави само секцио.

# 613
  • София
Здравейте, да потвърдя,че няма промяна в цените на раждането от 1-ви януари. Инфото е от тази сутрин от регистратурата.

# 614
Момичета, днес бях на първи преглед за установяване на бременност.
Бях писала, че се чудя между д-р Кирова и д-р Хафузов от Инвитро центъра и в крайна сметка записах за Хафузов.
Искам да споделя, че съм очарована от него - внимателен, обяснява всичко, разпитва, вдъхна ми много голямо доверие!
Следващият понеделник пак съм при него, за да видим дали всичко продължава да се развива както трябва. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:31 от Пагане

Общи условия

Активация на акаунт