Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 071
  • 757
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте и честита нова година. Знаете ли дали др Ива Кирилова преглежда другаде освен Токуда? Дали може жени следящи се при нея или вече раждали да споделят мнение. Имах досег с нея през 2022 и останах много очарована, до ден днешен като се видим в болницата се спира да ме поздрави, но нямам много наблюдения като професионалист как е.

Д-р Кирилова е бременна или вече е родила, затова няма часове за нея. Иначе не знам дали преглежда на друго място.

# 586
Доктор Леков с четири ръце дори. Внимателен, добър, не е просто лекар, а човек!

# 587
Здравейте момичета!
Имам няколко въпроса.

1. Като тръгна да раждам от кой вход се влиза и къде се отива? На регистратура на 5ти етаж ли или?

2. Ходихте ли на алерголог преди това? Да тестват дали имате алергии?

3. След като родя как се процедира с бебето? Няма да съм в самостоятелна стая. Следователно през деня и нощта няма да е при мен?

Може да са ми много тъпи въпросите, за което се извинявам, но ми е първа бременност и нямам идея как се процедира Simple Smile

# 588
1. Ако тръгне раждането в работно време - на 5ти етаж на регистратурата. Ако е след работно време или в почивен/празничен ден - през спешното.
2. Не съм ходила на алерголог, обсъдихме го с моята докторка и тя каза,че ако никога не съм имала алергия към нещо, няма нужда да ходя специално на алерголог. Родих нормално, без упойка.
3. Бебето може да е при теб през цялото време, ако, разбира се всичко е наред с него и с изключение на моментите, в които го взимат за прегледи, ваксина, тоалет. Нощем може и да спи при теб, може и да го оставяш на акушерките, личен избор е.

# 589
Здравейте, някой дали има обновените  цени след еврото за прегледите и за раждане, търсих в сайта им, но не успях да намеря, защото усещам, че доста ще са вдигнати, сега ми предстои  морфология  в друга клиника и проверих  цените на шега от 220 лв станало 300 лв закръглят с по 80 лв (бг глупост), а като знам как  е в токуда очаквам подобно нещо и там

# 590
  • София
Като гледам ценоразписа от първи януари и съпоставям цените с досегашните, само раждане и неонатологичен пакет изкарвам над 4000 лева, дано скоро някой се включи с актуална информация.

# 591
Здравейте, дами. Чувам много мнения за д-р Леков, но за д-р Василев някой да сподели? Знам, че е много деликатен и обгрижващ.

# 592
А пакетите за проследяване на бременност къде могат да се видят? Не ги видях в ценоразписа.

# 593
Като гледам ценоразписа от първи януари и съпоставям цените с досегашните, само раждане и неонатологичен пакет изкарвам над 4000 лева, дано скоро някой се включи с актуална информация.
В края на септември 25 платихме 4200. Сега не съм чула да има нов ценоразпис, но от следващата седмица, ако има новости,предполагам, че ще се чуе.

# 594
В края на септември 25 платихме 4200. Сега не съм чула да има нов ценоразпис, но от следващата седмица, ако има новости,предполагам, че ще се чуе.

Има нов ценоразпис, и секцио, и нормално са 2600 евро.
https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=f1a3c1e3_2

# 595
  • София
В 37-ма седмица съм и силно се надявам този ценоразпис да е шега или някой да е спал като го е правил... 2600 евро нормално раждане намирам, 1330 евро пакета неонатология и отделно нощувките. Това отива на около 4500 евро, което е по 2 на цените до 31-ви декември.

# 596
В 37-ма седмица съм и силно се надявам този ценоразпис да е шега или някой да е спал като го е правил... 2600 евро нормално раждане намирам, 1330 евро пакета неонатология и отделно нощувките. Това отива на около 4500 евро, което е по 2 на цените до 31-ви декември.

Най-вероятно е за тези които не са здравноосигурени

# 597
  • София

Най-вероятно е за тези които не са здравноосигурени

Надявам се и аз, в понеделник като ходя ще питам на регистратурата.

# 598
Здравейте. Много моля за текущ ценоразпис за раждане секцио.

# 599
Здравейте. Много моля за текущ ценоразпис за раждане секцио.

2 600.00 евро са написали  в ценоразписа... в шок и ужас съм и аз,  тези цени  не са нормални, сега писах на една позната, която работи в токуда като мед. сестра, ако може да види дали това е някаква грешка, защото ако са такива цените, то  това е непосилно за повечето хора

Общи условия

Активация на акаунт