Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 560
  • 224
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук се обсъждат раждането, престоят и лечението в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - София.

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/

ДКБ и лабораториите за изследвания работят и в събота, а резултатите от тях могат да бъдат проследявани и онлайн – след еднократно заявяване за парола.

Местоположение на болницата
бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Паркинг
Цена за първи час: 5 лв./ч.
Всеки започнат следващ час: 4 лв./ч.
Считано от 05.12.2021 г. отпада безплатният престой от 30 мин.
Такса престой хоспитализирани пациенти: 35 лв./ден
Глоба за загубен билет: 35 лв.

Транспортни връзки
Автобуси: 88,120
Маршрутна линия: 32
Метро: Линия 2 на Софийското метро, станция "Витоша"
Транспорт от Централна Гара:
с автобус
Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "бл. 4 ж.к. Лозенец"
(след светофара при ул. Атанас Дуков)
с метро
от станция ''Централна ЖП Гара" до станция "Витоша"
Освен автобуси 88 и 120, пред болницата спира и автобус Е73, който тръгва от Младост и е в посока Овча Купел. От спирка "Хотел Плиска" до болницата е около 5 минути.

Информация за пациента

Женска консултация и проследяване на бременност в болницата

Актуални цени за раждане към август 2025 г.:

Подробен разказ за естествено раждане 2019 - ТУК

Списък с необходими неща при раждане (списъкът е от д-р Мария Атанасова) - ТУК

Свиждания в АГ отделение - от 16:00 до 18:00 ч.

Предишната тема

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 17:48 от Moderator (Bubanka)

# 1
  • Телиш/Плевен
Редактирах. Ако има още нещо за актуализиране, пишете лично съобщение на мен или модератор и ще се добави своевременно.

# 2
Здравейте, бих желала да попитам относно самостоятелните стаи:
1. Може ли мъжа ми да идва по всяко време или да остане при мен, или трябва да е в часовете за свиждане?
2. Ако някой е раждал със застраховка към Булстрад дали изцяло аз ще си платя стаята или те покриват част от нея, ако е самостоятелна?
Лежала съм в Токуда, но винаги двойна стая и са ми я покривали изцяло.

# 3
  • Sofia
За момичето, което питаше за д-р Леков аз много съжалявам, че не ме срещна съдбата с него по-рано иначе категорично бих се следила при него. След раждането сега ходя само при него. За съжаление се следих при друг лекар в болницата и си нося последствията.

# 4
Включвам се и аз с огромна препоръка за д-р Леков, подкрепям изцяло момичетата в последните коментари, чудесен лекар и  много човечен, което не е маловажно в този деликатен период. Заради него имам най-милите спомени от проследяването и раждането въпреки всички притеснения. Има профил в Супердок, там се вижда къде преглежда още освен в Токуда. Моя близка го посещаваше в другия му кабинет, а след забременяване - в Токуда, за да е цялата информация там. За пакетите - той мен в началото ме посъветва без пакет, излизало по-изгодно, защото в пакетите имало малко повече прегледи, които ако всичко е наред, са излишни. Но обсъдете с него на първия преглед, така или иначе заплащането е след прегледа и може да се плати единично или пакет.

Аз съм с допълнително здравно на Уника и по полицата ми дължаха фиксирана сума. Общо взето - каквото е в полицата за раждане, това ще платят, фактурите на АГ отделението са изрядни и описанията са детайлни, което е важно за застрахователите. Лежах мин.лято в пулмология и не ми приеха претенцията, защото фактурите бяха издадени не от дружество-лечебно заведение, а от някакво друго.. Нямах този казус за престоя след раждане.

# 5
За момичето, което питаше за д-р Леков аз много съжалявам, че не ме срещна съдбата с него по-рано иначе категорично бих се следила при него. След раждането сега ходя само при него. За съжаление се следих при друг лекар в болницата и си нося последствията.

Бихте ли споделили кой и защо? Извинявам се, ако въпроса е твърде личен и не искате да отговорите.

# 6
1. Може ли мъжа ми да идва по всяко време или да остане при мен, или трябва да е в часовете за свиждане?
2. Ако някой е раждал със застраховка към Булстрад дали изцяло аз ще си платя стаята или те покриват част от нея, ако е самостоятелна?

В самостоятелните стаи придружителят може да е през цялото време и да остане да спи там. Може да излиза и идва, когато поиска, само вечерта ни бяха предупредили, че е добре до към 20.30ч да се е върнал.

# 7

В самостоятелните стаи придружителят може да е през цялото време и да остане да спи там. Може да излиза и идва, когато поиска, само вечерта ни бяха предупредили, че е добре до към 20.30ч да се е върнал.
Само да добавя едно уточнение, тази опция я заплащате на ден. Самостоятелната стая сама по себе си не дава право на партньора да влиза и излиза, когато си иска.

# 8
Тоест ако съм в самостоятелна стая и искам той да е при мен си заплащаме отделно? Ако не го направим, трябва да си спазва часовете на свиждане, за да дойде да се видим в стаята ми?

Само да добавя едно уточнение, тази опция я заплащате на ден. Самостоятелната стая сама по себе си не дава право на партньора да влиза и излиза, когато си иска.

# 9
Тоест ако съм в самостоятелна стая и искам той да е при мен си заплащаме отделно? Ако не го направим, трябва да си спазва часовете на свиждане, за да дойде да се видим в стаята ми?

Да, правилно сте разбрала. Може да ги питате колко се плаща за придружител. Мисля,че така се води тази опция.

# 10
Благодаря! Ще ги питам сега малко да разкажат. Аз съм била само във ВРБ и не не знам как е в родилното. ☺

# 11
Благодаря! Ще ги питам сега малко да разкажат. Аз съм била само във ВРБ и не не знам как е в родилното. ☺

О, да, извинявам се, това съм пропуснала да го уточня - 85 лв. на ден се плаща за придружител.

# 12
Здравейте,

Аз съм се спряла на д-р Василев по препоръка на позната. На 5.08 ми е първия преглед при него. Някой може ли все пак да каже какви са впечатленията за д-р Василев?

# 13
Привет,  видях новия ценоразпис за раждане в Токуда, но нещо не мога да се ориентирам - някой, които е родил след май месец може ли да ми каже дали наистина цента за естествено раждане е 4950 лв?

В тази сума какво точно влиза ? Дали има някакви други услуги, които трябва да се заплатят ?

# 14
Привет,  видях новия ценоразпис за раждане в Токуда, но нещо не мога да се ориентирам - някой, които е родил след май месец може ли да ми каже дали наистина цента за естествено раждане е 4950 лв?

В тази сума какво точно влиза ? Дали има някакви други услуги, които трябва да се заплатят ?

Нов ценоразпис? Може ли информация колко струва секциото от някоя мама родила скоро?

Общи условия

Активация на акаунт