Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 523
  • 224
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Здравейте, а част от сумата минава ли през здравна каса или всичко се плаща в брой при изписването?

Сумите по каса не са представени в тези цени, тях си ги вземат отделно по пътеките.

# 46
Момичета, някоя от вас с диагноза превия? След втора ФМ ми казаха, че е много ниско плацентата над родовия канал, но има време да се качи, на преглед съм пак след два месеца. Зачетох се я ужасни неща във форума, някакви враствания, хистеректомии, опасности за живота и т.н.
Искам да попитам как седят нещата, ако знаете разбира се, ако бременността стане високо рискова? Свикват ли се други по-опитни колеги от Токуда ? Ако се наложи препращане в Майчин дом, твоя лекар ли осигурява това? Чисто хипотетично питам.

# 47
Здравейте, дали някой знае до кога ще е лятната почивка на доц. Атанасова?

# 48
В Понеделник ми каза първата седмица на Септември, но не попитах дали на 8ми ще е на работа или чак 10ти…После се замислих, но беше късно.

Здравейте, дали някой знае до кога ще е лятната почивка на доц. Атанасова?

# 49
А случайно дали са казали нещо за прехвърляне на часове, защото аз имам за края на август и не са ми звънняли за промяна на час .

# 50
Ако часът ви е за някоя дата до 27.08 тя ще си работи, даже аз съм на преглед и евентуален прием във ВРБ на 27ми сутринта. От 01.09 няма да е в кабинет.

# 51
Здравейте, дали има бъдеща мама на клексан или фраксипарин?

# 52
Здравейте,
Въпрос към родилите мами в Токуда: как слагат новородените да спят? Какви препоръки дават?
Благодаря предварително!

# 53
Не съм била с такава плацента, но обикновено тези случаи биват поети от проф. Марков (началника на АГ). Дори докато аз бях в родилен сектор имаше една дама, която беше оперирана от него заради тази плацента. Не мога да дам повече подробности от това, кой му асистира, но със сигурност ще бъдете в сигурни ръце.
Момичета, някоя от вас с диагноза превия? След втора ФМ ми казаха, че е много ниско плацентата над родовия канал, но има време да се качи, на преглед съм пак след два месеца. Зачетох се я ужасни неща във форума, някакви враствания, хистеректомии, опасности за живота и т.н.
Искам да попитам как седят нещата, ако знаете разбира се, ако бременността стане високо рискова? Свикват ли се други по-опитни колеги от Токуда ? Ако се наложи препращане в Майчин дом, твоя лекар ли осигурява това? Чисто хипотетично питам.

# 54
Благодаря ви, четох за него. Предположих, че се събира екип в по-специални и рискови случаи, но ще говоря и с моя лекар щом наближи, ако все така е положението какво да очаквам.

# 55
  • София
Аз съм на доза 0.4 всеки ден и натаспин през ден. Ако мога да съм полезна с нещо.

Здравейте, дали има бъдеща мама на клексан или фраксипарин?

# 56
Здравейте!
Имате ли представа за кога се записват в момента часове за Атанасова или Нашар?
Коя от двете е по-добрият вариант за секцио по собствено желание?

# 57
Здравейте, има ли промняна в цените на раждането от 01.08 ?
Цените са променени от 1 август, няма разлика в цената между секцио и нормално раждане:

И аз се интересувам, по-специално за секциото при мен.

# 58
Приятелка ми писа, че записват за Атанасова края на Ноември. Но най-добре да проверите.  При мен Атанасова каза, че секцио без медицински причини не желае да ми направи. Само ако се налага. Но аз и не съм натискала, вярвам, че тя ще вземе правилно решение и ще сме добре. Може би ако го изговорите ще се съгласи. За Нашар не мога да кажа.

Здравейте!
Имате ли представа за кога се записват в момента часове за Атанасова или Нашар?
Коя от двете е по-добрият вариант за секцио по собствено желание?

# 59
Здравейте! Спряла съм се да раждам в Токуда но се чудя между доцент Атанасова и Леков. Кого ще препоръчате?
Също от регистратура ми казаха, че не е нужно да ме следи Атанасова просто държи след 34-та седмица да съм при нея. Но се опасявам че ще е твърде късно за да ме вземе?
Вие при кого се следите и при кого ще раждате?

Общи условия

Активация на акаунт