Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 547
  • 224
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря! Предполагам, че който е на кабинет в Понеделник ще се прехвърли за Вторник?

Понеделник е неработен ден и ДКЦ-то не работи.

# 211
И аз имах такива съмнения, но изобщо изключих, че отново е почивен ден, на регистратура също според мен. Звънях на регистратура, не вдигат разбира се, звънях в централата и те не знаят, не успяха да се свържат. Утре сутрин рано рано ще звъня на регистратура пак и после централата… И ако не успея до края на седмицата просто ще пиша на доцент Атанасова или ще отида в сряда.

Aко звъните на 02.....4928 / регистратурата на 5 етаж/, не си губете времето - никога и по никое време не отговарят. Иначе  щедро го раздават и посочват като форма за контакт.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:41 от Светла_на

# 212
Здравейте, дали ще преглеждат на кабинет другия Понеделник? Трябва да съм на тонове, а чак сега се замислих, че е почивен ден. Не знам дали доцент Атанасова ще работи…

Здравейте, минавате през спешното и казвате, че сте за тонове. Дежурният ще ви приеме в залата за тонове и след това ще ги разчете.
Аз минах по този ред през месец май по време на почивните дни по съвет на следящият АГ и след това пращах снимката от тоновете по вайбър.

# 213
Здравейте, дали ще преглеждат на кабинет другия Понеделник? Трябва да съм на тонове, а чак сега се замислих, че е почивен ден. Не знам дали доцент Атанасова ще работи…

Аз съм на тонове другия петък при нея, мисля, че каза, че няма да работи понеделник.

Някой случайно да е боледувал тия месеци? Имам хрема и ме боли гърлото, чакам Атанасова да ми отговори какво да пия, но ако на някой друг му се е случвало наскоро, какво са ви предписали?

# 214
Момичета, каква е цената на тоновете, на които разбирам, че след 30 гс се ходи всяка седмица, пакет ли се плаща или е заедно с раждането пакета или всеки път отделно плащане?

# 215
58 лв и стотинки са тоновете /грубо казано 60лв/, всеки път плащам като приключа с разчитането от доктора.

# 216
Здравейте, за мамите, които сте се следили или се следите при доц. Атанасова. До колкото съм чела за нея подкрепя много естественото раждане. Но след като бях на преглед с наближаващо бебе и я попитах дали ставам за естествено, тя сподели, че принципно да, но зависи от рамената колко са широки. Малко се учудих от този отговор, не знам подготвя ме вече за секцио или просто така казва на всички?

На вас случвало ли се е да сте били за естествено и после да ви е дала сериозна медицинска причина за секцио? Знам, че е много заета, но много се надявах, че ще родя естествено при нея. Знам, че е много добър лекар, но това леко ме накара да осъмня в избора си. Ще се радвам да чуя мнението ви.

Хубава вечер.

# 217
Здравейте, аз се следя при нея. На мен ми се налага секцио заради проблем с едното око, който се откри след разширяване на зеницата. Със серклаж съм, инвитро, но нито за момент преди да се види проблема не е намеквала за секцио, напротив. Каза, че стига бебето да се завърти и да няма проблем в другите параметри не вижда проблем. Но нашето бебе върви мъничко. Моя приятелка на 38 години след като всички други й казваха, че е с много тесен таз и няма как естествено си роди нормално бебче 3 кг при нея. Не смятам, че би насочила за секцио, ако не се налага, може би при вас бебето е големичко и се притеснява дали няма да заседне.

Здравейте, за мамите, които сте се следили или се следите при доц. Атанасова. До колкото съм чела за нея подкрепя много естественото раждане. Но след като бях на преглед с наближаващо бебе и я попитах дали ставам за естествено, тя сподели, че принципно да, но зависи от рамената колко са широки. Малко се учудих от този отговор, не знам подготвя ме вече за секцио или просто така казва на всички?

На вас случвало ли се е да сте били за естествено и после да ви е дала сериозна медицинска причина за секцио? Знам, че е много заета, но много се надявах, че ще родя естествено при нея. Знам, че е много добър лекар, но това леко ме накара да осъмня в избора си. Ще се радвам да чуя мнението ви.

Хубава вечер.

# 218
Благодаря за отговора! Много се надявам просто аз да съм остана с грешно впечатление и да се филмирам както се вика. Каза, че е в норма за седмицата си (аз съм в 36та и 2,700 е малката), но и че ще измерят раменете и моя таз да види дали ще е ок. Моя таз не е тесен със сигурност хехе. Много се надявам и аз да не ме насочи, просто някакси не очаквах отсега да спомене секцио без да имам медицинска причина. Истината е, че ме е страх от секциото повече от естествено раждане.

Здравейте, аз се следя при нея. На мен ми се налага секцио заради проблем с едното око, който се откри след разширяване на зеницата. Със серклаж съм, инвитро, но нито за момент преди да се види проблема не е намеквала за секцио, напротив. Каза, че стига бебето да се завърти и да няма проблем в другите параметри не вижда проблем. Но нашето бебе върви мъничко. Моя приятелка на 38 години след като всички други й казваха, че е с много тесен таз и няма как естествено си роди нормално бебче 3 кг при нея. Не смятам, че би насочила за секцио, ако не се налага, може би при вас бебето е големичко и се притеснява дали няма да заседне.

Хубава вечер.

# 219
Разбирам Ви! Според мен тя е такъв тип, че не обещава или коментира преди да е сигурна. На мен ми беше казала по едно време, че не се е завъртяла, но да не го мисля и че сигурно ще се завърти. Но определено не смятам, че би насочвала към секцио без причина. Дори някой ми беше казал, че е пожелал секцио, а тя е отказала без медицински причини. ☺

# 220
Здрвейте , налага ми се оперативна хистероскопия на полип за съжаление рецидив - дали можете да ми препоръчате гинеколожка която се занимава с подобни неща в Токуда ?

# 221
Здрвейте , налага ми се оперативна хистероскопия на полип за съжаление рецидив - дали можете да ми препоръчате гинеколожка която се занимава с подобни неща в Токуда ?

Доктор Леков се занимава и с това.

# 222
Някой записвал ли е час за бебе при кинезитерапевтите в неонатологията? Не успявам да открия информация онлайн, а на място казаха, че провеждат такива консултации.

Споделям моя опит от престоя през юни тази година - след раждането се обаждате на таткото, той може да дойде в неонатологията и му показват бебчето, но през прозорец за кратко. На мъжа ми са казали - ‘Ако хубаво го видяхте, отивайте да пиете’😀.
За визитациите (имах нощувки и в двата типа стаи) - в единична стая може по всяко време да има един посетител, а в часа за визитациите (май беше 17-18ч.) - и повече. В двойната ни предупредиха по един посетител на родилка, до всяко легло има няколко столчета и пространство, вкл. и завеса за усамотение. При мен момичето беше викнала 3-ма души, което намерих за твърде неуместно, бяха шумни и несъобразителни, което ме принуди да си проведа визитацията в зоната със столчета извън стаите. По време на визитациите бебетата са винаги в стаите. Иначе вие можете по всяко друго време да се видите с близки извън отделението, но без бебето.
Ние провеждаме физиотетапия при др. Калина Калева още от раждането. Това е физиотерапевката, която ни раздвижваше в реанимацията след секциото. Часове си записваме на телефона на неонатологията (този, на който трудно вдигат 😆) или директно на *5544.

# 223
Здравейте, някой знае ли къде трябва да платя тоновете в неработен ден? Доколкото разбрах се влиза или през централна регистратура,или през спешното, но не се съобразих да питам къде се плаща след това.

# 224
Здравейте, някой знае ли къде трябва да платя тоновете в неработен ден? Доколкото разбрах се влиза или през централна регистратура,или през спешното, но не се съобразих да питам къде се плаща след това.
Пак при регистратурата на спешното, преди самите тонове, когато отивате.

Общи условия

Активация на акаунт