Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 40 362
  • 757
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте, към момента кои лекари в Токуда проследяват бременност по здравна каса? Имате ли наблюдения, дали приемат нови пациенти? Благодаря предварително.

Мисля, че само д-р Такова проследява по здравна. Поне на мен така казаха, че е само един лекар

# 661
Здравейте, към момента кои лекари в Токуда проследяват бременност по здравна каса? Имате ли наблюдения, дали приемат нови пациенти? Благодаря предварително.

Мисля, че само д-р Такова проследява по здравна. Поне на мен така казаха, че е само един лекар

Благодаря за отговора. А имате ли впечатления от нея?

# 662
Здравейте, след прочетеното за д-р Леков обмислям следене при него. Знаете ли дали се съгласява на секцио по желание?

Аз бях секцио по желание при доктор Леков. Попринцип е за естественото раждане ако няма предпоставки за секцио,
Но изцяло се съобрази с моето желание

# 663
  • Sofia

Благодаря за отговора. А имате ли впечатления от нея?

Тя не е ли в майчинство?

# 664
И аз мисля, че др Такова е бременна/или вече в майчинство/. Чувала съм,че др Колева приема по каса,но мненията за нея, на които съм попадала, са смесени. Чувала съм,че много натиска за секцио - с и без причина.

# 665
Колева по последна информация тук от форума, вече не следи по ЗК. Иначе, аз се следих при нея и като цяло съм с положително мнение, но си е малко особен характер. Понякога е ужасно мила, друг път не особено 😀. Но със сигурност не натиска за секцио. Когато коментирахме раждането, тя ми каза “естествено ще раждаш, нали” (което аз го разбрах в смисъл, че това е по дифолт). После, когато се разбра, че ще трябва да родя секцио заради седалищно предлежание на бебето, тя ми каза “много съжалявам, че се налага да направим секцио”. След операцията, по време на престоя ми в болницата дойде да ме види няколко пъти и беше доста загрижена като цяло. И после на контролния преглед дори беше запомнила за проблема ми с кърменето и ме пита дали сме оправили нещата. Та като цяло, бих я препоръчала.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:41 от Lorrain

# 666
Не знам, лежах с момиче, което се оплака,че я карала да е секцио,щото бебето се очертавало голямо- около 3.300. Но не съм се следила при нея, та лично впечатление не мога да изкажа. Бях на едно разчитане на тонове,когато др Апостолова беше в отпуск, само ги погледна и ме пратя да си ходя, нищо допълнително като въпроси не ми зададе.

# 667
По принцип всички дежурни са така, когато само трябва да разчетат тонове на чужд пациент. Не само че не задават въпроси, но понякога дори не ги виждаш.

В отсъствието на моя лекар, на 2 пъти давах записа на сестрата и изчаквах 5 мин. в коридора да ми го върне подписан от дежурен лекар. А ако те приемат в кабинета, обикновено казват "Екстра са, утре ела пак" и това е. То няма и много какво да се каже, ако всичко е в норма. От опит мога да кажа, че по-неприятно е дежурния да тръгне да те убеждава за процедури или прием без да знае нищо за ситуацията ти.

# 668
Има размествания. В момента няма по НЗОК.
 Живкова и Евтимова, които от 20 години са тук, ги преместиха в Сити Клиник. Добрева и тя отива нататък.

# 669
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Токуда. Имах преди 6 месеца операция за премахване на полипи. И отново имам кръв извън менструацията. Също така имам адски болки ниско долу в корема и в дясната част на таза и изтръпване на десният крак. Корема ми след менструалния цикъл се подува ниско долу. Бях на хирург, който ме посъветва да посетя гинеколог и ми каза че може да е ендометриоза, обаче тя се открива доста трудно. На ехограф нищо не се вижда.

# 670
  • Sofia
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Токуда. Имах преди 6 месеца операция за премахване на полипи. И отново имам кръв извън менструацията. Също така имам адски болки ниско долу в корема и в дясната част на таза и изтръпване на десният крак. Корема ми след менструалния цикъл се подува ниско долу. Бях на хирург, който ме посъветва да посетя гинеколог и ми каза че може да е ендометриоза, обаче тя се открива доста трудно. На ехограф нищо не се вижда.

В Токуда АГ-тата се занимават с бременни предимно и едва ри ще помогнат при такъв проблем. Търсете някой който се занимава с ендометриоза и други заболявания. Това подуване да не е съдов проблем. Ангиолог посещавали ли сте?

# 671
Доктор Калчев, който има собствена клиника, е един от препоръчваните специалисти за диагностициране на образувания в матката (има космическа апаратура) и за тяхното премахване.

Тема за него тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1844920

# 672
Здравейте,
Бременна съм в 3ти месец и планирам да раждам в Токуда. Колебая се между д-р Мария Атанасова и д-р Ненад Леков. Имам две предишни нормални раждания и бих искала, ако всичко върви добре, и този път раждането да е естествено.
Ще се радвам на споделен опит от майки, които са се следили или раждали при някой от двамата – интересуват ме стилът им на работа, комуникацията, лесно ли се записват часове и има ли дълго чакане за преглед. Благодаря предварително 🌷

# 673
Здравейте,
Бременна съм в 3ти месец и планирам да раждам в Токуда. Колебая се между д-р Мария Атанасова и д-р Ненад Леков. Имам две предишни нормални раждания и бих искала, ако всичко върви добре, и този път раждането да е естествено.
Ще се радвам на споделен опит от майки, които са се следили или раждали при някой от двамата – интересуват ме стилът им на работа, комуникацията, лесно ли се записват часове и има ли дълго чакане за преглед. Благодаря предварително 🌷

За д-р Атанасова ще ви запишат час за след 4-5 месеца и се чака много за преглед. За д-р Леков нямам впечатление, предполагам е по-лесно с часовете при него.

# 674
Напишете - Леков - в търсачката. Има много мнения за него.

Общи условия

Активация на акаунт