Моят син ще е сега 12кл., но още си спомням вълненията покрай кандидатстването след 7-ми.
В едно се убеждавам всяка година - независимо какви сметки и планове правим, децата попадат в най-точните за тях училища, дори на пръв поглед в началото да изглежда различно.
Добре дошли на новите попълнения в темата! Не се притеснявайте да питате, тук има фантастични потребители, които с радост ще ви подадат ръка.
Kateriza, ако живеехме в Пловдив, синът ми със сигурност щеше да избере точно тази гимназия. Не ми стигна куража навремето да го пусна там сам. Но щом сте сигурни, че вашето дете ще е на своето място в точно това училище, давайте смело напред!
Armyhousewife, сърдечен съвет от личен опит ще ви дам. Не теглете пиратски Фотошоп. Купете абонамент за лицензиран такъв. Има учебни абонаменти, които излизат по-евтино. Причината, поради която давам този съвет е, че програмата я обновяват непрекъснато и това, което е в момента, е в пъти по-добро, отколкото беше преди само две години например. Ползвам Фотошоп непрекъснато в работата си и имам поглед, затова го казвам. Ако един бъдещ или настоящ дизайнер иска да е в крак с модерните технологии, които са ежедневие, просто трябва да използва лицензираните софтуери, за да е конкурентноспособен. Иначе става out-dated. Помислете върху това. Разходът, поне според мен, е напълно оправдан и си заслужава.