Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 13

• 5 483
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не забравяйте освен тук, да напишете и на мейла на МОН...

# 61
  • София
Днес ще има среща на Вълчев с директорите на училищата по изкуствата за запазване на действащия в момента учебен план. https://www.mediapool.bg/panika-v-obrazovanieto-izkustvata-izche … a-news374320.html

# 62
Благодаря за идеята,
Веднага пиша и на имейла на МОН.
Ако имате идея още къде да пиша казвайте.

# 63
Благодаря за идеята,
Веднага пиша и на имейла на МОН.
Ако имате идея още къде да пиша казвайте.

Бележки, становища и предложения могат да бъдат изпращани на e-mail: f.todorova@mon.bg

Днес, 15.08, е последният ден за изпращане на становища до МОН по Рамкова програма В-9 за училищата по изкуства

# 64
# 65
# 66
  • Абсурдистан
И аз влизам при вас, с кандидат гимназистка художничка за следващата година. Както се казва подгрявам вече на стартовата линия

# 67
  • София
И ние сме от кандидат гимназистите. Ако препоръчате и учител за подотовка, ще съм благодарна.

# 68
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Бих искала да похваля учителя, който подготви дъщеря ми. Първоначално я бях записала в друг курс, но отидохме на отворените врати в НГПИ и харесахме учителите, които бяха там и обясненията, които даваха върху различни рисунки. Избрахме Кирил Харалампиев. Води уроците в Младост 3, всеки уикенд (и двата дни), в малка група - 5-6 деца. Рисуването й се подобри значително и беше приета и в трите училища. Доколкото разбрах и другите деца в групата са имали успех. Детето е щастливо, а за мен това е най-важно. Не зная дали би искал да му се публикува телефона, затова пишете ми, ако се интересувате. Успех на децата, за които кандидатстването предстои!

# 69
  • София
Бъдещите кандидати, ако ще кандидатстват към МОН, е полезно да следят и седмокласната тема. Тя сега е още шестокласна, де, ама ще си стане наесен седмокласна. Абсолютно различни са логиките на класиране и кандидатстване, така че мисля е по-добре така, и двете теми.

# 70
  • Абсурдистан
Бъдещите кандидати, ако ще кандидатстват към МОН, е полезно да следят и седмокласната тема. Тя сега е още шестокласна, де, ама ще си стане наесен седмокласна. Абсолютно различни са логиките на класиране и кандидатстване, така че мисля е по-добре така, и двете теми.

Може ли линк?

# 71
# 72
  • София - Младост 1А
Присъединявам се и аз, с госпожица кандидат гимназистка. Вече две години ходи на школа по рисуване, записах я там и за предстоящата година. Желание има, ще видим и усилията как ще са. Интересна година ни очаква.

# 73
Здравейте, моята щерка тепърва реши, че иска да кандидатства тази година с рисуване и сега спешно търсим учител, който да я подготви за някоя от художествените гимназии в София, особено за приложното иска. Много е притеснителна и предпочита индивидуално или в много малки групи, някъде в Лозенец или Център, можете ли да ми препоръчате някой?

# 74
В сайта на НУИИ е обявено тържествено откриване на новата учебна година от 10ч. Родители на осмокласници дали ще могат да присъстват?! Чудя се и каква е практиката с родителските срещи. Дали ще е на 15.09?!

Общи условия

Активация на акаунт