Съпруги на военнослужещи - 34

• 7 882
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Вяра, Надежда, Любов и майка им София

“Ако човек има Вяра, таи Надежда и прави всичко с Любов, със сигурност ще намери своето щастие!"

Честит празник на красивите чувства в нас!💕

# 241
  • София
Честит празник! Харесвам този ден - Вяра, Надежда, Любов и майка им София.
"Ако човек има Вяра, таи Надежда и прави всичко с Любов, със сигурност ще намери своето щастие!" Колко хубаво е казано.
Алооо, Пловдив не смятате ли да ни поздравите? Днес е празникът на столицата ни и на софиянци! Да расте и по възможност да не старее, ако може повече да хубавее. А Кметът да помисли за хигиената - има какво да се желае.
На всички спорен ден!

# 242
  • София
Добър ден!
Честито на имениците, ако имаме такива!
Честит празник на София (от Пловдив, дали се зачита!)
Ох, Фло, в Пловдив болната ми тема беше транспортът и безумното шофиране, тук е чистотата. През 2013 първото, което ми направи впечатление тук беше, че е чисто... и оттогава все на зле върви... И понеже ме пита за Истанбул - ами чисто е, няма фасове около кошчетата, няма шума и прах навсякъде... Това е един истински мегаполис, от който за добро или зло сме много далече. Мерките им за сигурност навсякъде са драконови - в метро, хотели, молове, дори на Капалъ чарши се влиза след рентген на багажа и металотърсач... Хотелът, в който бяхме е най-чистият и удобен, от всички, в които съм била. Компромис няма.
Но на мен у дома си ми е най-добре. След околосветското пътешествие ми дойде в повече явно всичко и като вдигнах едно кръвно 170 но 120... в събота щях да умра. После май се оказа вирус, защото в неделя минах на повръщане, а от снощи и синът е така - ама не се става лесно на 18. Все пак удържа да направим празника (е не си е опитал тортата още) и съм много щастлива, че успяхме да го изненадаме с разни неща и да го направим емоционално за него и за нас.
Още ми е някакво неработно, но нали в петък заминаваме всички на тиймбилдинг в Гърция, та и не мога да се настроя на работна вълна... от 23.09 ще се влиза тежко в час и в някакъв хранителен режим, че се плаша от себе си вече.

# 243
Добро утроо!🌞🍀💜
"Щастието не принадлежи на тези, които имат всичко.
Принадлежи на тези, които знаят как да ценят това, което имат..!"

А. Гравина

# 244
  • София
Минавам на визитация.
МАГИ,  как сте всички у дома днес? Дано да сте по-добре. Честит да ви е порасналия син -  вече на 18 !  Да е здрав, смело да мечтае и да постига мечтаното, да обича и да бъде обичан! Flowers Hibiscus
За всички има по една прегръдка! Hug
Сега ви казвам лека нощ и гася ламБите. Grinning

# 245
  • София
Добро утро от мен!
Бърз рапорт. 4 от 5 пробваха вируса.  Трима тръгнахме за Гърция в зори. 1 + 1 остават да се грижат за зоопарка и доизлекуват в София.  
Бърз петък и хубави празнични дни от мен!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:51 от magi_sveta

# 246
Добро утро в Петък, 2ра седмица по ред ми минава с по 4 работни дни, следващата пак е така, хареса ми Септември.
Вчера Мъничето ни тук имаше рожден ден!
Да ни е жива и здрава, все така неуморна! ❤️
Честит да е и младия рожденик на Маги! Успехи и здраве му пожелавам!
Иначе нещо настроението тази седмица не ми е много яко, не знам защо. Едно такова всичко ме дразни... Иде ми да се скарам с някой във всеки един момент. 😂 Намирам си причини 😂
Пожелавам ви приятен ден! ❤️

# 247
  • Пловдив
Живи и здрави да са празнували рождени и имени дни.
Маги, при нас вирусът е 3 от 3, донесе ни го братът на ММ от морето. Аз съм без вкус и без обоняние, ММ добавя и отпадналост, без температури. Стоим далеч от другите членове на семейството да не закачат нещо от нас.
Снощи бяхме на концерт на анс. Филип Кутев. Не останах впечатлена. Очаквах нещо по-добро.
За дългия уикенд имам запланувани много перални и чистене. И малко готвене.
Прекрасни почивни дни на всички.

# 248
"Кафето е начин да откраднеш време, което би трябвало да принадлежи на по-възрастнoто ти аз." - Тери Пратчет
Добро утро!

Много сте писали, браво на вас.
Честито на всички празнували през изминалите дни - да сте живи и здрави, с много поводи за усмивки!
Болните да оздравяват - пак ни нападат вируси - те си го написаха де, че така ще стане.
Аз все още съм с разхвърляна къща - майсторите естествено много бавно работят - идват когато им скимне. Остана още малко. Аз така или иначе съм изчистила повечето неща, остана вече външните части да се доизчистят след като боядисат. Това не ми пречи да имам гости Laughing. Снощи бяхме на Капана фест, билетите се продават с благотворителна цел, а ние се забавлявахме подобаващо.
Това е от мен за днес - уж са три почивни дни, а ще свършат много бързо - трябва да ги използваме пълноценно.
Хубав ден!

# 249
  • София
Привет, момичета!
МЪНИЧЕ, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ! ЗАЩО СЕ СКАТАВАШ? ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ СИ ОСТАРЯЛА? НЕ, ТИ НЕ СИ ОСТАРЯЛА, ТИ САМО ОЩЕ МЪНИЧКО СИ ПОМЪДРЯЛА. НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДВАТ!
Поработих до обяд, после обядвахме с малката внучка. Големи почитатели сме на китайската кухня. После почивка с преспиване. Доволна съм от днешния ден.
Утре сме на рожден ден в Банкя, на една готина баба.
В понеделник може и да прескоча до село, да си нагледам гаджето.
Програмата е направена, а дали ще я изпълня? Ще видим. Grinning
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, стискай зъби - ремонтът е на финалната права. Помисли си колко хубаво ще ти бъде после.
МИС Ю, може би си уморена и затова си изнервена. Почини си тези няколко дни и се надявам да изчезне това кофти настроение.
ДУНДИ, направи си тест за Ковид.
МАГИ, забавлявайте се.
Прегръдки за всички! HugКъдето и да сте, по света и у нас, хубаво да ви е! Болничките да оздравяват.

# 250
Здравейте и от мен! Тези поЧивни дни сме си вкъщи, детето днес сутринта като излезе с колелото с комшийчетата, се прибра чак вечерта. Другият уикенд е канен на рождени дни и двата дни и не иска да ходи, защото иска да е тук навън с децата. Аз ползвам това време да поподредя, днес чистих, готвих, перални, гладене, след обед си легнах, четох книга, спах,  успях да си почина, че през седмицата едно че не остава време за нищо, ами и с това ранно ставане в края на седмицата вече съм много изморена.
Чудя се дали да си планувам едно пътуване до Германия през ноември, но има време. Понеделник при тях щяло да е 11 градуса, за ноември не ми се мисли колко ще е 🤭
Днес малко се разочаровах от действията на приятелка, беше ми дори обидно и се чудех дали и къде съм сгрешила, и тъкмо бях потънала в мисли, когато срещнах една комшийка, която рядко виждам и не ми е близка по принцип, но така се разприказвахме, че лошото ми настроение остана на заден план и забравих.  И си мислех, че трябва да съм по-устойчива и да не ми се влияе така настроението и че това е живота - редува се хубавото с лошото,  а ние трябва да си вземем уроците и да продължим напред. Сега пак го мисля, но вече някак гледам отвисоко на случката, а сега като си споделих с вас и ми е още по-добре. Благодаря че ви има. Лека вечер на всички! Бъдете здрави!

# 251
Заесенява се. Все по-видимо отвън, и не толкова видимо отвътре. Неделя - с лято в сърцето. Добро утро!

Вчера си изпрах успешно плътните завеси - урааа. Толкова ги мислих, как, що, да не ги повредя - като не съм прала точно такива и в нета пише - внимавайте, без центрофуга, най-добре на химическо - направо се бях вкарала в един филм, а то накрая се оказа лесно. Изпрах ги на 30 градуса и 800 оборота на центрофугата и всичко е наред. Та, може да е глупаво, но камък ми падна от сърцето, че не ги повредих. Майсторите не се появиха - напълно нормално и отново ще чакам. Въоръжила съм се с търпение, че каквато съм припряна и искам всичко да става на момента.... Този път си казах - когато, тогава - няма да хабиш нерви за това. Днес ще дойдат да ми изперат килима - някаква фирма идва на място. Като цяло е почистено, само остава в едната стая боядисването на стената и пердетата. Спирам с това, не е интересно. С гостите ми се забавляваме, довечера сме в двореца Кричим на светлинно шоу - за втора година го правят и ми е интересно да го видя.
Сети, винаги е по-добре да се помисли, да не се действа прибързано, да се огледат нещата от всички ъгли. И в крайна сметка - човекът си е такъв, какъвто е и си действа така, както разбира нещата. Нищо не можем да променим. И аз винаги търся грешката в себе си, но това май не е правилния подход /Фло ще каже/. Важното е, че си успяла да се разсееш.
Фло, при теб винаги е забавно и динамично. Радвам ти се.
Другите явно са забегнали нанякъде, използват последните хубави дни.
Усмихнат ден на всички и прегръдки!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 10:30 от dafinov list

# 252
  • София
Добро утро! Да пием по кафе!!!
Утре ще опитам да снимам последния летен изгрев!

# 253
  • София
Привет, прекрасни!
Радвам се, че сте тук, че има с кого да си говоря.
Моя ден започна с разходка до летището. Внучката ми е петък замина за Виена, на някакъв съботен концерт и днес се прибра. Много е доволна. Радвам се на децата - показват, че са деца на света. Да са живи и здрави, да ходят насам, натам и да се връщат у дома.
СЕТИ_БЕТИ, не бързай да си вменяваш вина. Понякога другия човек е затормозен и е решил на теб да прехвърли товара си. В този случай проблемът не е в теб, а в другия. След като не си го засегнала с думи, с действия, оттегли се и изчакай да видиш как ще се развият нещата. През това време не "предъвквай" случилото се. Има толкова много хубави неща, за които си струва да си мислиш. Имаш си момчетата, хубавите книги, имаш нас. Остава ли ти време да свириш? Аз снощи си разтегнах акордеона и си попях. Това много ме разтоварва.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, браво на теб! HugЗа глупости не си струва да си хабиш нервите. Когато тогава и не всичко на всяка цена!
МАГИ, напомни ми, че тези дни започва есента.
Пациент се оплаква на зъболекаря си.  -Докторе, пожълтяват ми зъбите. Докторът му отговаря: Ти да не искаш да позеленяват. Все пак идва есен...Joy
Пооправих прасарника, пия си кафето и след малко ще започна да се правя на красива. Нали ще ходим на купон при една готина баба рожденичка. Ще се запознаем и с най-новата ни дружка.
Я останалите да се размърдат и да драснат по ред, по два.

# 254
Здравейте и от мен отново. Ние сме си вкъщи. Сър се занимава с детенце и май в момента изграждат някакви фортификационни съоръжения срещу настъпващия противник Робо (някакъв много, много досадно шумящ робот).
Аз съм се посветила на  якостно-деформационния анализ на буксово тяло от пътническа талига. Пералнята пере трета партида дрехи. Хлебопекарната пече хляб. Фурната пече кюфтаци от тиквички. Само бебо си е супер и спи блажено. Grinning
Маги, това плажа на ВВС базата в Скотина ли е?

Общи условия

Активация на акаунт