Добро утро!

Много сте писали, радвам се. И мисля, че посланието тази сутрин е подходящо - доста песимистични изказвания има. Нека все пак да вярваме, че хубавото предстои!
Първо да са честити всички, които имаха празник през седмицата - здрави да са и да сбъдват!
Фло - будителко наша, как сръчка момичетата с остена и те се разписаха
. Да не се обидите, ясно е, че всички сме заети, но все пак е хубаво да драснем по някой ред тук. Относно това какво е на изток - един от шофьорите, който ни вози каза, че има приятел в Мариопул /който почти си е руски вече/ и му показал как всичко е възстановено, чисто, подредено - нямало следа от разрушенията и войната. Не знам как го правят тези хора, но е факт. Маги - по принцип в Белгия си е мръсно. Аз като съм пътувала от Шарлероа към Маастрихт рязко си проличаваше кога сме влезли в Нидерландия - нищо, че няма граница, не спират влака и т.н. - пейзажът дори се променя и виждаш как в Нидерландия е чисто и подредено. Много може да се говори за там и как сами си го направиха западните политици, но май вече е необратимо. Факт е, че Европа е залята от емигранти и то не с добра цел е направено всичко. Ох, спирам по тази тема, че е много дълга.Мис Ю - хубаво тържество е било!
Лунно цвете - а дали има баби рокерки в темата
?Мъниче, с майсторите е така. Аз още чакам да дойдат да видят кривия рафт и да ми върнат ключовете - да, в тях са и онзи ден му звъня, той дори забравил за това.
Сети - какво става с теб? Ходи ли на лекар?
Дунди - обаждай се другия път, да се видим отново.
Май споменах всички писали. Ако съм изтървала някого, моля, за извинение. Другите явно са доста заети, няма да им се сърдим.
Днес е мрачно, неприветливо навън. След малко ще изчистя, снощи пазарувах и мисля да не си показвам носа навън. Имам нужда малко да се поспра. Следващата седмица ми предстои посещение при ревматолог и после при зъболекар /типично по български - накрая на годината, но аз винаги отлагам това до последно - какво да правя, страх ме е и това си е/. Ще измисля какво да наготвя, трябва да си настроя новия телефон /още не съм го ползвала, имам да прехвърлям информация и картата/ и такива дела при мен.
Стана цял роман, затова спирам. Хубав ден!

Не, че веднага не поръчах няколко нови, но... Много си ги харесвах тези.

Винаги съм си мечтала за една стая пълна с книги и част от подпокривното пространство ще е моето си местенце 

Един съвет от мен, миличка. Не се размотавай, ами спретни отново изненада на Мистър Ю, кажи му когато сте двамата и му гледай сеира... физиономията де.