Съпруги на военнослужещи - 34

• 13 759
  • 484
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Започвам без уводни думи. Директно и по същество.
ДУНДИ, подкрепяй го твоя Ромео. Моментът е много специален! Сега ще има нужда от твоята добра дума. Според мен по-добрия вариант е този, че решението за напускане си е взел той. Така преди много години, усетих, че моя Ромео,  нещо го мъчи. Той никога не е споделял у дома проблемите си в службата. Една вечер изплю камъчето. Никога няма да забравя думите му - "Стана недостойно да се служи! Всеки ден да стоиш в поза куче, което очаква да го изритат" Казах му, още на другия ден да си подаде рапорта и да напусне. Само това ме попита - "Сигурна ли си". Подкрепих го! На другия ден си подаде рапорта, последваха го още няколко наши много добри приятели, включително и нашия кум. Сякаш него са чакали, за да приключат и те с военната кариера. Е, всеки от тях си намери място в цивилизацията. Шегувахме се, че "навън" мечки няма. Здраве да е, за всеки има място под слънцето. Особено, когато до себе си има жена, която да го разбира и да го подкрепя! А ти, миличка, колкото и да ти е натоварено, щом имаш време да ни четеш. кажи едно Здрасти, банда! Stuck Out Tongue Winking Eye
СГГ и за теб се отнася. GrinningТака значи - за театри, концерти, изложби време се намира, но за няколко думи - "заета съм, скоро ще долетя" време няма.
МИС Ю, ти си печена. Давай кураж на Мистър Ю, да издържи до когато трябва. После - нов ден, нов късмет, Важното е да сте здрави! За изненадата не си права. Време е да го изненадаш Stuck Out Tongue Winking Eye
МАГИ, вие по-добре знаете, но все пак си мисля, че когато човек сам реши да напусне, горчивината е по-малка. Самия факт, че настъпва кардинална промяна, не може да не се отрази. И тук отново на преден план излиза подкрепата от семейството!
СЕТИ_БЕТИ, всеки има такива мрачни моменти - ноември с мъглите и студа много предразполага. Ти поне имаш готова рецепта - шопинг терапия. Действай, момиче! Hug
На останалите момичета - МЪНИЧЕТО, ЛУННО ЦВЕТЕ, НИА,  ДИМИТРОВА и РАДИНКА също ще кажа - знам, че сте затънали до гуша с работа и ангажименти. Романи не очаквам да напишете, но за един мил поздрав винаги може да се намерят две минути. Опитайте!
Лека нощ. Аз сядам да обработвам документите за Касата, за да не е в последния ден или както казват, когато яйцето дойде до... знаете до къде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
Добто утро, момичета! Снощи ви прочегох, но реших, че ще пиша тази сутрин, но вие сте продължили разговора. Колко хубаво ми става, когато знам, че тук винаги ще намеря топлина и разбиране. Не е лесно в армията, виждам го отблизо, но явно хората се промениха.
Дунди, ТМ поне е работил в по-достойни времена. Но познавам и много достойни хора в тези редици, така че има надежда.
Аз през почивните дни имах много хубави преживявания. Пътувах до Банско, видях се с моите приятелки, после нагушках внучето и сега нов месец, нов късмет!
Навън днес се очертава да е студено, искам сняг и аз, но в Банско валеше дъжд. А горе планината беше красиво побеляла.
Успешна седмица от мен!

# 482
“Ако си в мислите на някого, вече си на специално място.”

Добро утро ☕ ♡

Лунно цвете е ранобудна, сигурно вече тръгва за работа.
Аз днес си дадох 10 мин повече, пак ще стигна на време, дано има и къде да паркирам на работа 🫣
Хубава седмица!

# 483
  • Пловдив
Добро утро!
Успешна седмица и още по-успешен последен месец на 2025!
Днес съм планувала, да правя коледни сладки и по междудругото - да поукрася още малко. Чудя се, ще навия ли Госпо'ицата, да изчакаме с елхата до петък, когато ще се прибере и брат ѝ (уж обеща, че тази седмица вече ще си дойде).

# 484
  • София
Привет, кафето е изпито, илачите също.
Сега започвам работата си като такси. Първо е внучката, след нея - щерката. След обяд съм с моите "студентки" Приятно ми е, зареждат ме, стават много хубави дискусии. Минахме през Оптимизма, сега се занимаваме с емоциите и влиянието на емоциите върху физическото и психическото здраве. Пишат и домашни и много са старателни.
Жилая ви хубав ден, нека емоциите ви да са положителни!

Общи условия

Активация на акаунт