ДУНДИ, подкрепяй го твоя Ромео. Моментът е много специален! Сега ще има нужда от твоята добра дума. Според мен по-добрия вариант е този, че решението за напускане си е взел той. Така преди много години, усетих, че моя Ромео, нещо го мъчи. Той никога не е споделял у дома проблемите си в службата. Една вечер изплю камъчето. Никога няма да забравя думите му - "Стана недостойно да се служи! Всеки ден да стоиш в поза куче, което очаква да го изритат" Казах му, още на другия ден да си подаде рапорта и да напусне. Само това ме попита - "Сигурна ли си". Подкрепих го! На другия ден си подаде рапорта, последваха го още няколко наши много добри приятели, включително и нашия кум. Сякаш него са чакали, за да приключат и те с военната кариера. Е, всеки от тях си намери място в цивилизацията. Шегувахме се, че "навън" мечки няма. Здраве да е, за всеки има място под слънцето. Особено, когато до себе си има жена, която да го разбира и да го подкрепя! А ти, миличка, колкото и да ти е натоварено, щом имаш време да ни четеш. кажи едно Здрасти, банда!

СГГ и за теб се отнася.
Така значи - за театри, концерти, изложби време се намира, но за няколко думи - "заета съм, скоро ще долетя" време няма. МИС Ю, ти си печена. Давай кураж на Мистър Ю, да издържи до когато трябва. После - нов ден, нов късмет, Важното е да сте здрави! За изненадата не си права. Време е да го изненадаш

МАГИ, вие по-добре знаете, но все пак си мисля, че когато човек сам реши да напусне, горчивината е по-малка. Самия факт, че настъпва кардинална промяна, не може да не се отрази. И тук отново на преден план излиза подкрепата от семейството!
СЕТИ_БЕТИ, всеки има такива мрачни моменти - ноември с мъглите и студа много предразполага. Ти поне имаш готова рецепта - шопинг терапия. Действай, момиче!
На останалите момичета - МЪНИЧЕТО, ЛУННО ЦВЕТЕ, НИА, ДИМИТРОВА и РАДИНКА също ще кажа - знам, че сте затънали до гуша с работа и ангажименти. Романи не очаквам да напишете, но за един мил поздрав винаги може да се намерят две минути. Опитайте!
Лека нощ. Аз сядам да обработвам документите за Касата, за да не е в последния ден или както казват, когато яйцето дойде до... знаете до къде.