СМГ "Паисий Хилендарски" - 17 тема

• 12 659
  • 155
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, може ли някой да сподели какви профили избраха и ще имат бъдещите единадесетокласници? Четох, че имаха някакви проблеми с избора на профили, но не знам как се е развила ситуацията. Понеже ни предстои избор сега в 10 клас на профили и искам да се ориентираме отрано.

# 106
Здравейте, може ли някой да сподели какви профили избраха и ще имат бъдещите единадесетокласници? Четох, че имаха някакви проблеми с избора на профили, но не знам как се е развила ситуацията. Понеже ни предстои избор сега в 10 клас на профили и искам да се ориентираме отрано.

Здравейте!

Единственото което се знае, че ще има още 2 профила (общо 4).
Децата също нямат информация. Вероятно ще разберем септември.

Ако се съди по списъка с учебните помагала, публикувани на сайта на СМГ, предметите ще са следните:

Английски език   ПП
Математика- профил
Физика
Химия и ООС
Биология и ЗО
География и икономика
История
Изобразително изкуство
Философия

# 107
Би трябвало на родителската среща вече да са готови и да ви дадат информация

# 108
Знаете ли кога се очаква да обявят датите на родителските срещи? А класните ръководители на 5-ти и 8-и клас?

# 109
Началото на септември. Ще има РС преди 15ти септември за пети и осми клас. Дотогава трябва да са ясни класните и паралелките.

# 110
  • София
Здравейте! Някой случайно да има информация дали родителската среща за 5ти клас ще е след 8ми септември?
Още няма инфо на сайта, а се чудим как да си планираме почивните дни покрай 8ми..
Гледах, че мин. година е била на 12.09.

# 111
Вероятно ще  е на 11/09. Поне в годините назад така е била, но все пак не е ясно, докато не излезе информация на сайта. След 1/09 ще се раздвижат нещата, все още са в отпуск учителите.

# 112
Току що проверих на сайта за 11.09 от 18 часа е насрочена !

# 113
И класните ръководители вече са ясни.

# 114
И класните ръководители вече са ясни.
[/quote
Здравейте! Може ли да споделите, ако имате, лични впечатления за класните ръководители?

# 115
За кой клас става въпрос?
Като гледам списъка, всички са чудесни хора и учители. Само за трима не знам нищо, но другите са много добри.

# 116
Здравейте, за курс по БЕЛ в 4ти клас вашите дечица ходили ли са? Помага ли за четене с разбиране на текстовите задачи на ПМС, МзВ, Олимпиадата? Моят .. хич не е фен на БЕЛ. Има отлични оценки, защото пише със сравнително малко правописни грешки като за възрастта си. Но интересът към предмета е занижен, а книжките които купувам за упражнение ... хич не се посяга към тях доброволно.

# 117
Никакъв курс по БЕЛ не е нужен за текстовите задачи. По-скоро е нужно да се научи на системен подход при четене, даже прочутата табличка с дадено и търси се.

# 118
За кой клас става въпрос?
Като гледам списъка, всички са чудесни хора и учители. Само за трима не знам нищо, но другите са много добри.
За 5-ти клас.

# 119
Ако напишеш и кой учител и какво по-точно те интересува, може би ще получиш отговори.

Общи условия

Активация на акаунт