КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 433
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Комплектът метла и лопата от тази седмица с какво качество е /ако някой е успял да го купи/? В нашия магазин снощи нямаше и се чудя, дали си струва времето и усилието да ходя до друг магазин в Пловдив.
За тази цена стават, аз поне съм доволна. Имам от миналата година и сега си взех още един комплект. Ползвам ги за коридора и пред външната врата. Добре мете метлата,  въпреки че е със сравнително меки косми и не е от най-гъстите, но не е и рехава.

Обаче на са като на снимката в брошурата, а са в зелено и лилаво. При нас червени не е имало или аз поне не съм виждала.

Ето го комплекта:
Скрит текст:

# 271
Нашият комплект е в сребристо, но като модел е същият като на снимката в брошурата. Имаше червени и сребристи тогава. По-компактен е, което ми е важно за мястото, където го държа.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:59 от dolce miele

# 272
Привет! Някъде в София виждали ли сте от този тип външна батерия?
Скрит текст:

# 273
Отзиви за кафемашината от тази седмица?

# 274
  • оттам, откъдето започва България

Едната цена си е нормалната, другата от "нашата" реклама. Heart Eyes
Аз разделих етикетите, актуалният, който се вижда, е този в червен цвят. Wink Жълтият етикет е скрит под него.

# 275
  • Пловдив
Редовни номера...

# 276
Какъв номер е това? Рекламират продукти без да намаляват цената.

# 277
При вас скрита ли е тази Нова Бразилия?

# 278
  • София
Всички сме били свидетели на фалшиви промоции и фалшиви намаления, К са царе в това!
Но тук нищо нередно не виждам - те промотират че имат такъв продукт на такава цена. Не твърдят, че е намален

# 279
  • оттам, откъдето започва България
Обикновено хората като видят червена цена и си мислят, че стоката е намалена.

Аз за снимката сложих двете цени една до друга, а иначе червената беше поставена върху жълтата. Simple Smile

# 280
При нас това кафе е на най-долен рафт, заедно с другите видове на Нова Бразилия. Но скоро е имало пренареждане, защото преди беше на друго място.

# 281
Както споменах неотдавна, има си размествания тук-там. Сравнително леки, ама все пак. Вчера не открих изварата Брей например...Бонбоните от купона зацрд забелязах, че са "разпръснати" -  Chocо flakies в единия край отляво, а някакви бонбони К favorites бяха на другия край отдясно, бъбречетата вероятно в някой друг ъгъл, но нямах време да оглеждам много.

# 282
Нарочно ли ги слагат така разбъркано К Класик и К favorites? И няма голямо разнообразие...

# 283
Сигурно е нарочно. Мисля, че по вид бонбони следват някаква логика, а не както преди кауфландските марки бонбони да са отделени от другите видове. Примерно на К favorites бяха някакви трюфели, ако не се лъжа, и бяха до други подобни бонбони с други марки.

# 284
При нас от бонбоните за РД са останали само трюфелите.

Общи условия

Активация на акаунт