КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 439
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
И при нас са само трюфели. Преди имаше по-богат избор.

# 286
Е ми, направо да махат купона за РД....

# 287
Е ми, направо да махат купона за РД....
Да  или да променят "подаръка". Стисльовци.

# 288
В началото беше най-хубав купона. Една голяма кутия бонбони от 10 лв за 1 ст.

# 289
Видяли са, че не е на сметка, когато хората се възползват максимално от купона. Според мен в скоро време ще сменят купона за РД.

# 290
Имам купон за бонбони Pergale за 3,99 лв - до 5 броя на покупка. По случай празника на Пловдив (замразените пици 3 броя за 2,49 лв повече ми харесваше). Бива ли ги тези бонбони?🤔

# 291
В Била от щанда с разпродажба бях взела такива Пергале за 1.79 намалени от 5.99.
Не ми харесаха.
Те са украински.
Аз като цяло украински шоколади не харесвам. Рошен пак са такива.

# 292
Тези бонбони се водят с редовна цена около 10 лв и с купона за 3,99 лв. Иначе знам за произхода, но не сме купували такива бонбони досега, реших, че може да не са толкова зле...

# 293
При нас това кафе е на най-долен рафт, заедно с другите видове на Нова Бразилия. Но скоро е имало пренареждане, защото преди беше на друго място.
Къде най-долу? Аз подозирам, че е прибрано, защото тази седмица е намалено. Не видях в два магазина

Преди всички видове бяха на едно място, а сега няма и един пакет

# 294
Аз казах при нас, където всички кафета на Нова Бразилия са на един ред и се намират най-отдолу при мляното кафе. Нямам снимка, защото ги гледах в неделя.

# 295
Пергале въобще не ми харесват, няма да ползвам купона.

За отключените колички - да не сменят слотовете с такива за евро?

# 296
  • София
Pergale са литовски, възможно е, разбира се, да произвеждат и в Украйна, но всичко което съм виждал на нашия пазар е било от Литва.
На мен не ми харесват и са ми на едно, посредствено, ниво заедно с Рошен и масовите полски брандове.
Цената им е висока за качеството.

# 297
  • София
Вярно ли че е закупена машина (чисто нова) трябва да върнеш в същия магазин?

# 298
Вярно ли че е закупена машина (чисто нова) трябва да върнеш в същия магазин?

Не

# 299
Това така наречено "топено сирене" на Хелиос е отвратително. По-скоро е нещо като крем-желе. Взех го за 1,99 на промоция миналата седмица, но вече ще знам да го отбягвам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт