КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 341
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
При мен отстъпките са най- накрая и иди разбере коя за какво е. На хартиените бележки е по- добре измислено. Там отстъпката е веднага след  артикула.

# 76
Ето я моята, добре си изглежда.

# 77
  • Русе
Здравейте, търся мнение за тази шатра

Някой, ако я има би ли споделил от какъв плат е, защото на кутията не е описано и дали е издръжлива като цяло.

# 78
Моята е така и не ми харесва. Бих предпочела промоциите да са под самата намалена стока за която се отнасят.

# 79
Моите касови бележки изглеждат така (всички намаления са си сметнати и ги няма редовните цени, няма и цени в евро):

Но аз тегля приложението чрез APK Pure, не през Google Play Store.
Силиконовите форми бяха намалени от 6 лв на 1,50 лв, закуските от пекарната бяха намалени, както и jaffa бисквитите. Зелените салати в плик също бяха с 84% намаление.

# 80
Долче, това е стария вид на бележките. Мен ми харесваше, бях свикнала, макар и да не пише отстъпките.
От вчера ми се промениха. Шрифта беше много лош, сега се е оправило. Като на Дева и mia rulana са ми. Пише отстъпки, но са отдолу.

# 81
Ще видим при мен кога ще се променят. Аз наскоро актуализирах приложението.
На мен лично най-много ми пречи, че махнаха общата сума от списъка с бележките. Аз преди понякога така се ориентирах и търсех в бележките.

# 82
# 83
Някоя добра душа ще ми припомни ли как/къде можеха да се разглеждат старите брошури на Кауфланд?

# 84
promooferti.com

# 85
  • София
lenak, благодаря за брошурата! Simple Smile
Търся тостер, но и в идващата седмица няма да има. Sad.

# 86
Kак ли се мие този уред? Струва ми се, че е доста изнервящо (не ми изглежда плочите да се свалят)?😂

Благодаря ти! Намерих това, което търсех.🙂

# 87
Вчера за кой ли път при преоценените храни попаднах на грешен етикет – риба тон от 0.400гр. за 3.25лв.! Но на етикета пишеше "Блек Ангъс"... Кауфланд обаче са богата фирма и могат да си позволят такава загуба... Yum

# 88
А намерихте ли и ангъса на 3.25? 😃

# 89
Във вашите магазини на Кауфланд виждате ли служители им с цивилни дрехи, с чанти, раници на гърба, да подреждат по стилажите?
Не са от външни фирми.
Имам чувството, че идвайки на работата или тръгвайки си, минават да свършат още нещо.
Много пъти съм виждала такива техни служители.
Странно ми е ....

Общи условия

Активация на акаунт