КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 51 720
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
На "Грозницата" (Ayco - за мен всъщност си е съвсем ок на външен вид😊) не помня да съм и' намествала маркуч.
Извадили са някакви намалени нехранителни артикули при нас - ел. крушки, тигани, тенджери, ножове, бельо (бикини, боксери), чаршафи, чорапи, някакви детски дрехи, моливи и др. Тенджерите изглеждат ок, но според мен им липсват силиконовите "обвивки", които се поставят на дръжките. Не е ясно дали са вътре под капака или просто ги няма (и през опаковката не се вижда).🤔
Взех си още едно намалено ренде за 2,25 лв - това е без диска за люспи, както и липсва горната пластмасова част от буталото. Т.е. може само да се използва за твърди сирена и шоколад. Но рендето може да се използва и без липсващата част от буталото; мисля едното да си го държа направо в хладилника с пармезан вътре (да не го мия след всяка употреба), а другото за каквото потрябва.🙂

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 20:14 от dolce miele

# 706
Айкото си е грозно на външен вид наистина. Преди имах чувството, че през 1-2 седмици беше в брошурата, а сега много време не я бяха пускали. При нея само легендите, че прави много хубаво кафе и цената могат да компенсират външния вид.
При нея не ми харесва и матовия контейнер за вода.
Тази машина ли е проблемната? Моята няма никакви видими маркучи, а май и на други не съм виждала, та затова ми стана любопитно какъв е този проблемен маркуч.

# 707
Аз пък си мислех, че моята е грозна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Маркучи нямам видими.

# 708
Да 😆 и тези като пилета с капсулите не ми харесват също. Аз по принцип не съм фен на машините с капсули.

# 709
Ох, Дева.😂
На мен ми беше важно кафемашината са прави хубаво кафе - прави го чудно даже. Външният вид ми е ок, нормален. Не е лъскава или луксозна, но я намирам за изчистена и непретенциозна като форма, без излишни детайли или лъскавост. Идеално ми се вписва там, където е сложена (нямам подходящо място и за нея в кухнята). Не ме дразни матовият контейнер, даже ми харесва такъв. На другите машини какви са, прозрачни ли? Не съм обръщала изобщо внимание.🤔

# 710
Матов даже ми се струва по-добре. Моят е прозрачен. И все го мия, че остават следи докъдето наливам вода.

# 711
Да, матовият прощава такива неща и не си личи много. Аз слагам филтрирана вода, досега кой знае какви следи не е имало. Все още не съм почиствала машината даже (само контейнера няколко пъти с най-обикновено веро).
Също така, не се набиват на очи разни дребни прашинки по контейнера или следи след забърсване (мен лично много ме дразнят прашинките, пощурявам и само ми идва отвътре да забърсвам лъскавите повърхности😁).

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 22:49 от dolce miele

# 712
Каква вода и слагаш? Преди като я пълних директно от чешмата и на мен ми оставаха понякога следи. Като и сипвам вода от каната с филтър не съм забелязала да има следи.
Матовият контейнер ми навява асоциация за мръсотия и мръсна вода. Харесвам си прозрачните тип стъкло и да виждам чистата и свежа водичка и ясно колко вода е останала, за да долея.

# 713
Въпрос на лични предпочитания явно. Нивото на водата се вижда чудесно и през матовия контейнер. Щом досега не съм се замисляла дали всички машини са с прозрачен или не.😊
Иначе то е ясно че никой няма да тръгне нарочно да си слага мръсна вода в контейнера.🙂

# 714
Помпата зареждаща се с Юсб за тубите с вода колко време изкарва с едно зареждане?
За колко време пълни чаша от 200 мл. ориентировъчно?
Май имаше лоши отзиви за нея преди.
За възрастен човек май ще е по-лесно с нея отколкото класическите ръчни помпи.

# 715
Каква вода и слагаш? Преди като я пълних директно от чешмата и на мен ми оставаха понякога следи. Като и сипвам вода от каната с филтър не съм забелязала да има следи.

Нашата вода е много варовита и като наливах от чешмата ставаше точно така, направо на резки до нивото на водата. Сегашната я ползвам само с трапезна или минерална вода, ами като нова е.

# 716
Да и при мен така се отбелязваше нивото на водата с чешмяната. С филтърната си е искряща и чиста.
Другият път като го пуснат Айкото ще го загледам, ако има някоя отворена кутия.  Май не толкова матовият контейнер, а самата пластмаса не ми допадна. По спомен е от гадната обикновена, а не тази наподобяваща стъкло.
Много ми е любопитна тази машина и ще купя една някой път.

# 717
Помпата зареждаща се с Юсб за тубите с вода колко време изкарва с едно зареждане?
Аз съм много доволна, бързо пълнят и издържа повече от седмица след като се зареди. Ползвам две в момента в кухнята и в детската, защото детето пие много вода. Бях взела трета за резерва, но се оказа дефектна и изобщо не проработи. Купувани са преди две години сигурно.

# 718
Винаги един и същ вид/марка/модел пускат от тези помпи за вода?

# 719
За възрастен човек ,а и като цяло такава е повече от добра.Само батериите ако има къде да се купуват по-евтинко,че са от големите.Трябва и при купуване да се вземе модела за туба с резба,а не за галони кто от снинката

Общи условия

Активация на акаунт