Не ми харесва, че в такава среда се налага и аз да слизам на това ниво и то защото просто, като усетя заплаха за детето, нещо в мозъка ми щраква и буквално спирам да мисля и действам инстинктивно. Някой ден сигурно ще се сбия. А може и да убия някой, знае ли се
А преди, че ми е правело впечатление, правело ми е, но не обръщах внимание. Та - прост народ сме, много, много, много, много прост и за съжаление малкото интелигентни хора, които искаме да живеем нормално, в "европейска" среда, също изпростяваме в един момент, борейки се за оцеляване в гетото...
). Но напълно те разбирам. Все пак в това отношение Европа не е равна -- в Италия е по-зле и от нас и то говоря за Триест, примерно, не Калабрия. Там при всяко пресичане казвах молитва. В Германия е по-добре, но и там се влошава, заради всякакви хора.
). Но по морето е още по-ужасно, хора. Строят се какви ли не сгради, никой не се наема да направи тротоар или някаква пътека за пешеходци. Изобщо...Хотели и сгради в нищото.
Въпреки, че на ММ компанията е точно с хедофис в Триест и сме имали оферти да се релокейтне там, но засега със сегашната му позиция трудно ще стане. Иначе, в Италия нямам против да ме газят с количката
Препоръчани теми