Мечтата ми. Със сигурност има кусури и там, но изобщо няма база за сравнение. Въпреки, че пак казвам - и гърците, и италианците, и испанците са с манталитета: дай да разбера клюките, обаче там липсват много други особености, които ги имаме тук и като цяло, ровенето в клюките, заедно с тези особености, прави един непоносим букет. А наистина искам да виждам доброто и хубавото в хората, всеки ден ставам с такава настройка, докато някой не се изгаври с нея. Аз съм живяла и в Англия и там ми е едно магично винаги било, харесва ми, въпреки че и там си има странности. Като се замисля, май ми харесва навсякъде, само не и в Бг и държавите със сходен манталитет (Сърбия, Румъния, Македония). Просто ние сме си още в соца и това е. Не е моето.
САЩ са ми още по-противни и от нас. Живяла съм там няколко години и е ужасно. Имах чувството, че съм в някаква огромна секта на извратеняци. Там всички са болни мозъци.
Като цяло, да - ако си оправим манталитета, ще бъдем една много приятна държава. За съжаление, това няма да доживеем да го видим. Едното поколение възпитава в соц култура, другото в хамериканска култура. Загубена кауза
Какво ще го правя това моето дете, още не знам.