Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 307
  • 438
  •   1
Отговори
# 255
Споко, не са ми това последните 20 евро, даже няма да ги усетя като разход, но определено можех да ги изхарча по по-добър начин.

Cuckoo, благодаря! Heart

# 256
За личната карта и аз си треперят. Предишните паспорти бяха по-големи, а тази карта можеш да я завреш навсякъде. Дори, ако не шофирам, не я нося в мен.

# 257
  • София
Вече два пъти си губя шофьорската книжка вкъщи. Разбирате защо книжката ми е 25-годишна девствена. Или причинно-следствената връзка е наобратно...

# 258
Вече два пъти си губя шофьорската книжка вкъщи. Разбирате защо книжката ми е 25-годишна девствена. Или причинно-следствената връзка е наобратно...
Аз заради това вече си я държа в жабката.

# 259
Уф, а аз си изхвърлям ножовете, лъжиците....
Но за ножовете ме е яд най-вече, защото точно си намеря на промоция изгубения и допълня комплекта и айде чао, слвдващият заминал. Май нямам вече от първоначалните...

# 260
  • София
У нас жертва са малките вилички. Никога нямам повече от 3...

# 261
  • Mediterraneo
Муня се прибра от Испания в събота. Още там установих, че ми ги няма слушалките за телефон (идея си нямам къде, трябва да съм ги загубила някъде из Мадрид), ОБАЧЕ днес тръгвайки за офиса, безуспешно търсих половин час очилата си за четене и не ги намерих никъде, писах на сестра ми да не са останали при нея в Испания и да - ТАМ СА! Сега ще се пращат пратки по куриер и ще се плащат 15-20 евро, пък дано ми дойде умът в главата! (Ха, дано, ама надали!)
Дали има вариант сестра ти да ги достави до някой превозвач от Испания, все пак е 4-5 лв./кг таксата.
Силно се надявам въпросните 20 евро да не са ти последните, но може да е излишен разход.

Таксата е около 2 евро на кг, но има един минимум от 10 евро, т.е. може и писмо в плик да пратиш, ще платиш 100 евро, не на кг.

Изцепих се неподходящо оня ден. Пуша Карелия, тънки са, колегите ми се подиграват, че били за принцеси и педали и разни такива. Оня ден колега от друг департамент ми поисква цигара, давам му, но с предупреждение, че може да му се стори педалска, че е тънка. Момчето само каза- Никакъв проблем, аз съм гей Simple Smile Simple Smile Изпуши я с усмивка, аз малко се сконфузих.

# 262
Забравила съм куфарът на ММ в България. 🤣🤣🤣
Ще го чака догодина, тъкмо ще си има дрехи. 🤣🤣
Случката е от преди седмица. Моя е вината, защото аз последна огледах апартамента и виках от терасата: Няма вече! Тези са!
Пътуваме аз, мъжът, 2 дъщери, бебето на 2 години и по-малкото под годинка плюс котката. Винаги е весело.
Сега една седмица слушам за пустия куфар, викам ти не видя ли като сваляше багажа, не видял. Накупи си евтинджаци от морето да носи на приятели , ми няма да имат отварачка с форма на мъжки полов орган, кво толкова...🤣🤣🤣🤣

# 263
  • Бургас
Днес си говорим на работа с колежка и клиентка и съм с мисълта, че е понеделник... И се опитвам да си навържа графика и задълженията, но нещо не ми излизат сметките....
И как да излязат, като днес е четвъртък, а не понеделник! Simple Smile Simple Smile :0
Поредната глупост, която сътворих, тези дни на работа.

# 264
Моето тоя път е леко - тесто за пица без мая.

# 265
  • София
Моето тоя път е леко - тесто за пица без мая.

Не си муня, италиянка си.

# 266
Абе ходила съм доста пъти в Италия, доста пици съм изяла там, ама такава гадост никъде не съм срещала Grinning Та ме съмнява баш така да го правят.

# 267
  • Deutschland/HE
Лютиче, специалистите пицари казват максимум 1гр суха мая на кг брашно. Да втасва в хладилник 72ч.

# 268
  • София
Оня ден звъннал телефона на майка, тя вдигнала и отсреща: Здравейте, аз съм комисар Петров от Районното. Майка без да слуша повече, изкрещяла Мошеник мръсен! и му затворила телефона. Да, ама той не се отказал и след малко звъннал на татко. Баща ми вдигнал телефона, заканил му се, че ще му *** майката и му затворил.  След около половин час се обадила сестра ми - Мамо, така и така,  обадиха ми се от Районното, тати си е загубил документите и някакво момче ги занесло в полицията, ама оттам нещо не могат да се свържат с вас...

# 269
Льоня  размя ме от сърце. Това ми напомня за една случка на съседа ми с тефонен измамник.
- Ало, здравейте. Обаждаме Ви се от банката , синът Ви дължи пари по вноска и започват да нареждат IBAN , дължите   2 000лв .
- А бе Байо , аз ако имам 2 000 лв на теб ли ще ги дам? - така им отговорил и затворил телефона Joy

Общи условия

Активация на акаунт