Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 35 897
  • 438
  •   1
Отговори
# 435
Пак аз. Пиша на мъжът ми, той на работа:
Като се прибираш мини и вземи пица, че обещахме, да не чакаме доставка. Аз ще ти врътна един "секс" (коректора....) както го обичаш.
Той ми пише:
Ще взема, нямам търпение.
Аз: За кое бе?
Той: За десерта.
Аз: Че ти кекс все едно не си ял никога, много си зле.
Той: Какъв кекс бе?
Сама се смях. Много е забавно.

# 436
Ей затова ги мразя коректорите и не ползвам в никаква форма ИИ - рече човек да напише "секс", той го принизява до кекс и обратно, саде недоразумения с тях и току човек се размине с намеренията си Simple Smile
Аз днес още преди обед я сколасах за темата, хем си знаех, че нещо не е наред и бях много сънена - пускам пералня и сушилня после (в постоянното жилище е комби, което ме лиши от възможност да реагирам адекватно в по-късен, но все пак навременен момент - при сушенето) и между дрехите - една жилетка с ангора. Нищо й няма на жилетката, не за пръв път я пера и суша, но този път не съм я сложила в торба. Да продължавам ли с одисеята по почистване на останалите дрехи?! В момента съм пуснала и почистващата програма на машината, дано не съм я задръстила Confused

# 437
Тези дни се усещам, че много бъркам думите изтине и изсъхне.
Викам ММ за вечеря, той казва, че ще дойде след малко и изцепвам "Няма проблем хем да изсъхне малко вечерята".
Излизам от банята и той вече ми дава зор да излизаме и аз "Чакай малко да изтина, бе"
И ей така тези дни изобщо не правя разлика между думите Joy

# 438
  • Street of Dreams
*изстина

Общи условия

Активация на акаунт